kibi Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 já jsem koukal na videa a fotečky, moc pěkný...sere mě že jsem makal a nemhl jsem dorazit hele, te´d si uvědomuju...snad mě tu nebalil - no byl na mne milej a vůbec, kde je Žanet - tradyční noční návštěvnice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 sem usnul u tv ,valím taky dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Asi spíte co? Touhle dobou nefakčenko ani Mara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Pánové 7,5 hod s Maruškou je zabíjející.. ale fakt brutální večer, noc, ráno. Dokonce s policejní dohrou ty *** si myslijou, že s tou fábkou ve 3-4 lidech něco předvedou Ted se mi už nechce to zpracovávat, ale možná budou střípky dádového obyčejného pondělního večera Nic, dem se aspon chvilku vyspat. Dobrouky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Asi spíte co? Touhle dobou nefakčenko ani Mara Dádo neboj, Mára je tu ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Dobré ráno pracujícím vedoucím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 tak už sem taky po dovoleny v práci a řeknu vám vstávání děs běs :-(.... jestli dneska bude hukot tak nevim jak to přežiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 My jsme stávali taky brzo, jedem na Oravský hrad a Oravskou přehradu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Tak ať Ti někdo zase nepobleje auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Ne,je to pojištěné. Manželka v zadu se sáčkem a kinedril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Fičím, ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Včera ta Zuzanka Norisů NIC moc co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 jj Máro,vypadala jak stará mladá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 ty nové díly jsou trošku slabší ,né že by první série byla kdo ví co,ale tyto jsou opravdu bídný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 ty nové díly jsou trošku slabší ,né že by první série byla kdo ví co,ale tyto jsou opravdu bídný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 já jsem koukal na videa a fotečky, moc pěkný...sere mě že jsem makal a nemhl jsem dorazit hele, te´d si uvědomuju...snad mě tu nebalil - no byl na mne milej a vůbec, kde je Žanet - tradyční noční návštěvnice? jo žanetka,ta už nás vůbec nezná nebo nechce znát.......úplně se na nás vykašlala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 mOC SE NEPOVEDLI...zuzanka fakt stará-mladá..ale i tak...kočka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 jo žanetka,ta už nás vůbec nezná nebo nechce znát.......úplně se na nás vykašlala. žanetka teď prudí n OC foru......tady hledala chlapa a zjistila že jsou tu jen samí lami..tak šla lovit na OC..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 mOC SE NEPOVEDLI...zuzanka fakt stará-mladá..ale i tak...kočka jj je to baba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Kampak šel pan poslanec...že by na golf s nějakým lobistou? Docela si to trefil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 žanetka teď prudí n OC foru......tady hledala chlapa a zjistila že jsou tu jen samí lami..tak šla lovit na OC..... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 teda dneska to tu žije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 já tu jsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 já pořád taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.