Marek Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 na každýho se něco najde..asi zavolám pár kámošům:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Tak to je potom v pohodě. Byla by škoda, kdybych musel z hospody střízlivej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 nene na mě nic nejni zajímavýho :-) ono by se něco našlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Mám to Standis je náš moder....že... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 na mě nene... nepiju - nekouřim - babičku sem nečet :-)...no to by mě taky zajímalo kdo je tady v putyce načelník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 (editace) a to je právě ono...už tím jsi podezřelej...NÁČELNÍK JE STANDIS.....a kdo pije s náma....ten nás má rád :-) Editováno: 20. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 standis jooo .... tak to si budu muset dát bacha na vytržnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 a to je právě ono...už tím jsi podezřelej...NÁČELNÍK JE STANDIS.....a kdo pije s náma....ten nás má rád :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 v poho kluci, tady jsem v hospodě, tady se netrestá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 takže se kklidně můžu vybl..ejt pod stůl???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 klidně, ale budeš u něho sedět sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 zdravíčko ve spolek tak kde je ten prďola co tu čepuje to pivo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 (editace) neboj toho si nikdo nevšimne....vrham rychle a tiše.... :D :D Editováno: 20. Duben 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 nazdar páááán kibi nevim tady ten vrchní je nějakej divnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 musím domů z hospody, přišla si pro mě manželka :-) tak zase zejtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 a sakra manželka s válečkem je horší než teply pivo tak se měj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 ahoj Marku ráca: rychle a tiše - to je dost zákeřný ty voe ty jsis u mne sakra šplhnul...PÁN kibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 neboj toho si nikdo nevšimne....vrham rychle a tiše.... :D :D to vidím, Marek musel už raději domu zdravím Honzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 ahoj Marku ráca: rychle a tiše - to je dost zákeřný ty voe ty jsis u mne sakra šplhnul...PÁN kibi tichy a zákeřny je nejhorší....jj koukam že šplham pěkně, chci sedět vedle tebe a ukazat jak to umim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 nemám rád šplhouny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 ale no tak stando..... neber to tak vážně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 promiň zapomněl jsem tam hodit toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 tak to je už lepší...... no já už taky asi pujdu domu zejtra ráno jdu k zubaři ....to zas bude zážitek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 to já mám už za sebou, já jdu na dva dni na školení takk zítra večer na jednom točeným??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 jj zejtra jdu na noční tak snad bude klid a budu se moc zlejt až do rána..... ja k tomu zubaři šel loni v listopadu na konteolu a ještě ted mi tu moji zkázu dáva dohromady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.