Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jj jen to minimum co musí bejt...v minuly práci bylo 25 to bylo lepší ale stejně sem každej rok převaděl

No ale ty děláš 12cky, tak to je jinač, ne?

to nevim jak to je ale mame tady všichni 20dní osmičkovych

No a jak se ti to počítá, když si vemeš jeden den volna? Já mám ročně 17 dnů dovči ;)

jedna dvanactka je jeden a pul osmičky....je to divny když to propočítaš tak to uplně nesedí ale je to tak

• Autor

My máme 25 dní dovolený...

My máme 25 dní dovolený...

tak nemachruj... :p:p:p ......ale mi dostavame stravenky.... :smich::smich::smich::smich::smich: ....  a flexi pasy ..... :smich::smich::smich: ...  heč :) ..a .... a.... a

jedna dvanactka je jeden a pul osmičky....je to divny když to propočítaš tak to uplně nesedí ale je to tak

A co ti nesedí?12cka je placená pouze 11 hod a 1h neplacená pauza :)

A co ti nesedí?12cka je placená pouze 11 hod a 1h neplacená pauza :)

no jedna jedenacka je jeden a pul 7,5 to je 11,25 a mělo by bejt jedenact...to je slatanina

• Autor
tak nemachruj... :p:p:p ......ale mi dostavame stravenky.... :smich::smich::smich::smich::smich: .... a flexi pasy ..... :smich::smich::smich: ... heč :) ..a .... a.... a

a já můžu 14 dni marodit bez neschopenky za 100%.....mám volnou pracovní dobu.....k dispozici doma net zdarma..mobil zdarma...parkování ve firmě pod kamerou....mytí auta v práci ....atd... :p:p:p:p mám pod palcem truhláře, elektrikáře, zedníky....jo pořád něco potřebuju :smich: takže já jsem v pohodě...:)

no jedna jedenacka je jeden a pul 7,5 to je 11,25 a mělo by bejt jedenact...to je slatanina

To tak nepočítej, je to 8h z toho 7,5 pacovních a 4h z toho 3,5 placených, nebot po cca 9 h práce musíš mít zase pauzu 0,5h ;) , Já mám 17 12ctek to je 25 8miček :prc:

To tak nepočítej, je to 8h z toho 7,5 pacovních a 4h z toho 3,5 placených, nebot po cca 9 h práce musíš mít zase pauzu 0,5h ;) , Já mám 17 12ctek to je 25 8miček :prc:

ty woe ted sem z toho jetel

a já můžu 14 dni marodit bez neschopenky za 100%.....mám volnou pracovní dobu.....k dispozici doma net zdarma..mobil zdarma...parkování ve firmě pod kamerou....mytí auta v práci ....atd... :p:p:p:p mám pod palcem truhláře, elektrikáře, zedníky....jo pořád něco potřebuju :smich: takže já jsem v pohodě... :)

já vím co si zač ...neboj... :smich:

ty woe ted sem z toho jetel

A z čeho, je to jednoduché :p

A z čeho, je to jednoduché :p

je vidět že tu maturitu z matiky sem asi udělal protože jsem strašně krasnej :-)))))))... no je fakt že sem na tu další pulku po těch 9hodkach nějak pozapoměl

Jasně, kdy tu budeš?

Tak od 2-3. srpna.

je vidět že tu maturitu z matiky sem asi udělal protože jsem strašně krasnej :-)))))))... no je fakt že sem na tu další pulku po těch 9hodkach nějak pozapoměl

No jo, kdybys ses poctivě šrotil na maturitu jako jí, tak bys ji měl za 1 :p a uměl si to zpočítat :palec2:

Tak od 2-3. srpna.

A kde?

• Autor
já vím co si zač ...neboj... :smich:

oblíbený a spravedlivý vedoucí :p

No jo, kdybys ses poctivě šrotil na maturitu jako jí, tak bys ji měl za 1 :p a uměl si to zpočítat :palec2:

budu se muset polepšit asi si udělam nějaky integralní opáčko :-)

oblíbený a spravedlivý vedoucí :p

přesně.....to si myslim.. :palec2:

Neeeeeeeee, integrály neeeeeeee :D

WEoody jak budu doma, hodím new vlákno ;)

Neeeeeeeee, integrály neeeeeeee :D

nahodou ty mě bavily a dokonce bych řek že sem tomu rozuměl.......ale ted už o nich vím p..u

Dádo, tad už jsme delali srazík u nás http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=67142

Ale chtělo by to už nahodit, ať to není na poslední chvíli. ;)

a kde ho mate???......  někde v lounech????   :smich::smich::smich::smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.