Červenec 19, 200916 r jj jen to minimum co musí bejt...v minuly práci bylo 25 to bylo lepší ale stejně sem každej rok převaděl
Červenec 19, 200916 r No a jak se ti to počítá, když si vemeš jeden den volna? Já mám ročně 17 dnů dovči
Červenec 19, 200916 r jedna dvanactka je jeden a pul osmičky....je to divny když to propočítaš tak to uplně nesedí ale je to tak
Červenec 19, 200916 r My máme 25 dní dovolený... tak nemachruj... ......ale mi dostavame stravenky.... .... a flexi pasy ..... ... heč ..a .... a.... a
Červenec 19, 200916 r jedna dvanactka je jeden a pul osmičky....je to divny když to propočítaš tak to uplně nesedí ale je to tak A co ti nesedí?12cka je placená pouze 11 hod a 1h neplacená pauza
Červenec 19, 200916 r A co ti nesedí?12cka je placená pouze 11 hod a 1h neplacená pauza no jedna jedenacka je jeden a pul 7,5 to je 11,25 a mělo by bejt jedenact...to je slatanina
Červenec 19, 200916 r Autor tak nemachruj... ......ale mi dostavame stravenky.... .... a flexi pasy ..... ... heč ..a .... a.... a a já můžu 14 dni marodit bez neschopenky za 100%.....mám volnou pracovní dobu.....k dispozici doma net zdarma..mobil zdarma...parkování ve firmě pod kamerou....mytí auta v práci ....atd... mám pod palcem truhláře, elektrikáře, zedníky....jo pořád něco potřebuju takže já jsem v pohodě...
Červenec 19, 200916 r no jedna jedenacka je jeden a pul 7,5 to je 11,25 a mělo by bejt jedenact...to je slatanina To tak nepočítej, je to 8h z toho 7,5 pacovních a 4h z toho 3,5 placených, nebot po cca 9 h práce musíš mít zase pauzu 0,5h , Já mám 17 12ctek to je 25 8miček
Červenec 19, 200916 r To tak nepočítej, je to 8h z toho 7,5 pacovních a 4h z toho 3,5 placených, nebot po cca 9 h práce musíš mít zase pauzu 0,5h , Já mám 17 12ctek to je 25 8miček ty woe ted sem z toho jetel
Červenec 19, 200916 r a já můžu 14 dni marodit bez neschopenky za 100%.....mám volnou pracovní dobu.....k dispozici doma net zdarma..mobil zdarma...parkování ve firmě pod kamerou....mytí auta v práci ....atd... mám pod palcem truhláře, elektrikáře, zedníky....jo pořád něco potřebuju takže já jsem v pohodě... já vím co si zač ...neboj...
Červenec 19, 200916 r A z čeho, je to jednoduché je vidět že tu maturitu z matiky sem asi udělal protože jsem strašně krasnej :-)))))))... no je fakt že sem na tu další pulku po těch 9hodkach nějak pozapoměl
Červenec 19, 200916 r je vidět že tu maturitu z matiky sem asi udělal protože jsem strašně krasnej :-)))))))... no je fakt že sem na tu další pulku po těch 9hodkach nějak pozapoměl No jo, kdybys ses poctivě šrotil na maturitu jako jí, tak bys ji měl za 1 a uměl si to zpočítat
Červenec 19, 200916 r No jo, kdybys ses poctivě šrotil na maturitu jako jí, tak bys ji měl za 1 a uměl si to zpočítat budu se muset polepšit asi si udělam nějaky integralní opáčko :-)
Červenec 19, 200916 r Dádo, tad už jsme delali srazík u nás http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=67142 Ale chtělo by to už nahodit, ať to není na poslední chvíli.
Červenec 19, 200916 r Neeeeeeeee, integrály neeeeeeee nahodou ty mě bavily a dokonce bych řek že sem tomu rozuměl.......ale ted už o nich vím p..u Dádo, tad už jsme delali srazík u nás http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=67142Ale chtělo by to už nahodit, ať to není na poslední chvíli. a kde ho mate???...... někde v lounech????
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.