raca Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 jj jen to minimum co musí bejt...v minuly práci bylo 25 to bylo lepší ale stejně sem každej rok převaděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 No ale ty děláš 12cky, tak to je jinač, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 to nevim jak to je ale mame tady všichni 20dní osmičkovych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 No a jak se ti to počítá, když si vemeš jeden den volna? Já mám ročně 17 dnů dovči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 jedna dvanactka je jeden a pul osmičky....je to divny když to propočítaš tak to uplně nesedí ale je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 My máme 25 dní dovolený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 My máme 25 dní dovolený... tak nemachruj... ......ale mi dostavame stravenky.... .... a flexi pasy ..... ... heč ..a .... a.... a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 jedna dvanactka je jeden a pul osmičky....je to divny když to propočítaš tak to uplně nesedí ale je to tak A co ti nesedí?12cka je placená pouze 11 hod a 1h neplacená pauza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 A co ti nesedí?12cka je placená pouze 11 hod a 1h neplacená pauza no jedna jedenacka je jeden a pul 7,5 to je 11,25 a mělo by bejt jedenact...to je slatanina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 tak nemachruj... ......ale mi dostavame stravenky.... .... a flexi pasy ..... ... heč ..a .... a.... a a já můžu 14 dni marodit bez neschopenky za 100%.....mám volnou pracovní dobu.....k dispozici doma net zdarma..mobil zdarma...parkování ve firmě pod kamerou....mytí auta v práci ....atd... mám pod palcem truhláře, elektrikáře, zedníky....jo pořád něco potřebuju takže já jsem v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 no jedna jedenacka je jeden a pul 7,5 to je 11,25 a mělo by bejt jedenact...to je slatanina To tak nepočítej, je to 8h z toho 7,5 pacovních a 4h z toho 3,5 placených, nebot po cca 9 h práce musíš mít zase pauzu 0,5h , Já mám 17 12ctek to je 25 8miček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 To tak nepočítej, je to 8h z toho 7,5 pacovních a 4h z toho 3,5 placených, nebot po cca 9 h práce musíš mít zase pauzu 0,5h , Já mám 17 12ctek to je 25 8miček ty woe ted sem z toho jetel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 a já můžu 14 dni marodit bez neschopenky za 100%.....mám volnou pracovní dobu.....k dispozici doma net zdarma..mobil zdarma...parkování ve firmě pod kamerou....mytí auta v práci ....atd... mám pod palcem truhláře, elektrikáře, zedníky....jo pořád něco potřebuju takže já jsem v pohodě... já vím co si zač ...neboj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 ty woe ted sem z toho jetel A z čeho, je to jednoduché Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 A z čeho, je to jednoduché je vidět že tu maturitu z matiky sem asi udělal protože jsem strašně krasnej :-)))))))... no je fakt že sem na tu další pulku po těch 9hodkach nějak pozapoměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Jasně, kdy tu budeš? Tak od 2-3. srpna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 je vidět že tu maturitu z matiky sem asi udělal protože jsem strašně krasnej :-)))))))... no je fakt že sem na tu další pulku po těch 9hodkach nějak pozapoměl No jo, kdybys ses poctivě šrotil na maturitu jako jí, tak bys ji měl za 1 a uměl si to zpočítat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Tak od 2-3. srpna. A kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 já vím co si zač ...neboj... oblíbený a spravedlivý vedoucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 No jo, kdybys ses poctivě šrotil na maturitu jako jí, tak bys ji měl za 1 a uměl si to zpočítat budu se muset polepšit asi si udělam nějaky integralní opáčko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 oblíbený a spravedlivý vedoucí přesně.....to si myslim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Neeeeeeeee, integrály neeeeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Dádo, tad už jsme delali srazík u nás http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=67142 Ale chtělo by to už nahodit, ať to není na poslední chvíli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 WEoody jak budu doma, hodím new vlákno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Neeeeeeeee, integrály neeeeeeee nahodou ty mě bavily a dokonce bych řek že sem tomu rozuměl.......ale ted už o nich vím p..u Dádo, tad už jsme delali srazík u nás http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=67142Ale chtělo by to už nahodit, ať to není na poslední chvíli. a kde ho mate???...... někde v lounech???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.