Červenec 19, 200916 r a kde ho mate???...... někde v lounech???? Já nevím jak ty, ale já ho mám pořád při sobě a vždy připraven
Červenec 19, 200916 r a kde ho mate???...... někde v lounech???? Já nevím jak ty, ale já ho mám pořád při sobě a vždy připraven to musi bejt radost jed připraven na stojaka v plnym autobuse nebo někde na koupališti... Upraveno Červenec 19, 200916 r od raca
Červenec 19, 200916 r to musi bejt radost jed připraven na stojaka v plnym autobuse nebo někde na koupališti... Autobusen nejezdím od střední školy
Červenec 19, 200916 r Autor Autobusen nejezdím od střední školy protože by jsi neuměl nastoupit co....
Červenec 19, 200916 r raca: srázek v Lounech jindy záleží kdy se domluvím s tou slečnou, že bych mohl ještě přijet..
Červenec 19, 200916 r protože by jsi neuměl nastoupit co.... Spíš by byl problém vystoupit jezdil by celej den dokola
Červenec 20, 200916 r Jani provokace nééé max malinká Já to mám nějaký pomotaný přes školní rok nemůžu vstát před 10tou a ted když jsou prázdniny mezi 8-9 zase už nemohu spát a jsem vzůru. Chjo Spines: čauko
Červenec 20, 200916 r Počkej to se ti ten tenis nějak protáhl ne..? Jinak včera sem jel "okolo" jel jsem po D1 od Třebíče.. ale po starý se mi nechtělo, ale vzpomněl jsem si
Červenec 20, 200916 r Zuzy ahojky, dneska se dokopu do auta a podívám se, kde máme ten hasičák.. (myslím na to a tebe )
Červenec 20, 200916 r Tobě též, koukám, změnilas avatar jojo,už vypadá Perlička trošku lépe tak jsem si ji dala jako Avatar :-) To budeš hodný s tím hasičákem :-) zatím je přidělaný provizorně v kufru na bedýnce s věcma aby tam neběhal a nebouchal,ale moc štastné řešení to není..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.