Woody Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 a kde ho mate???...... někde v lounech???? Já nevím jak ty, ale já ho mám pořád při sobě a vždy připraven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 (editace) a kde ho mate???...... někde v lounech???? Já nevím jak ty, ale já ho mám pořád při sobě a vždy připraven to musi bejt radost jed připraven na stojaka v plnym autobuse nebo někde na koupališti... Editováno: 19. Červenec 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 to musi bejt radost jed připraven na stojaka v plnym autobuse nebo někde na koupališti... Autobusen nejezdím od střední školy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Autobusen nejezdím od střední školy to byl příklad neee...ježiši... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 Autobusen nejezdím od střední školy protože by jsi neuměl nastoupit co.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 zase večer a nikde nikdo...ještě že těch hospod je vícero....mějte se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 raca: srázek v Lounech jindy záleží kdy se domluvím s tou slečnou, že bych mohl ještě přijet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 protože by jsi neuměl nastoupit co.... Spíš by byl problém vystoupit jezdil by celej den dokola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Dobré ráno všem pracujícím, krom vedoucích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Dobré ráno všem, dnes už jsem taky pracující Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Bré ránko Jani a všici ostatní Dnes jsem zase vzhůru nějak brzo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 to má být provokace? Ja bych spala ... nesnášim pondělky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Jani provokace nééé max malinká Já to mám nějaký pomotaný přes školní rok nemůžu vstát před 10tou a ted když jsou prázdniny mezi 8-9 zase už nemohu spát a jsem vzůru. Chjo Spines: čauko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Jáni: já nesnáším jakýkoliv den, páč už se pomale ani neorientuju jaký je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Tak dneska se mi taky nechtělo moc vstávat jsem hrál až do 2,30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 mi měli zase do noci návštěvu... co bych dala za vstávání kolem 8-9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Ahojda a krásné ránko všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Počkej to se ti ten tenis nějak protáhl ne..? Jinak včera sem jel "okolo" jel jsem po D1 od Třebíče.. ale po starý se mi nechtělo, ale vzpomněl jsem si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Zuzy ahojky, dneska se dokopu do auta a podívám se, kde máme ten hasičák.. (myslím na to a tebe ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Ahojda a krásné ránko všem Tobě též, koukám, změnilas avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 mi měli zase do noci návštěvu... Kdo, co, jak, kde s kým? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 jen kamarádka s kamarádkem a psiskem takže zase nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Tobě též, koukám, změnilas avatar jojo,už vypadá Perlička trošku lépe tak jsem si ji dala jako Avatar :-) To budeš hodný s tím hasičákem :-) zatím je přidělaný provizorně v kufru na bedýnce s věcma aby tam neběhal a nebouchal,ale moc štastné řešení to není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 ty Zuzy my ho tam nebudem mít danej beztak o nic líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.