Woody Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 si trhni....... Jen cituji tvoje slova cca před týdnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Bude bitka? Jinak Zuzy to se nějako pošéfuje, všecko se dá pošéfovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Mizím, čaute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Mizím, čaute. Tak jsem všem mojim kamarádum posla Sz, že bude sraz , uvidíme, kolik nás bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Čauky bando co je nového hu nás v hospodě.Dám si pivečko a možná že dame rundu co vy na to. (Ale je to jenom přání neb makám.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Ahoj Vlasto, jak zaplatíš tak aj dvě rundy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Ahoj Vlasto, jak zaplatíš tak aj dvě rundy Jasňačka ale žadné slaďáky,nejraději mám Finskou vodečku a nebo pořádně ledového Amundsena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Tak jsem všem mojim kamarádum posla Sz, že bude sraz , uvidíme, kolik nás bude jen aby jsi tam nebyl sám...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 jen aby jsi tam nebyl sám...... My zme Karviňoci, my držime při sobě, ne jak vy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Jasňačka ale žadné slaďáky,nejraději mám Finskou vodečku a nebo pořádně ledového Amundsena. To je super, jen škoda, že nepiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 My zme Karviňoci, my držime při sobě, ne jak vy aha banda 4% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 To je super, jen škoda, že nepiju páč jsi podpantoflák a jsi hlídanej na každém kroku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Škoda, že tu není žádny KAMARÁD na pokec, asi pujdu spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 jak jinak je 21h.......... no po druhé se vnucovat nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Já Vám dám spát,nalejváme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Tak jsem na chvíli přišel............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 no tak nikdo nikde,tak dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 No já mám ještě tak 7,5h před sebou,nicméně Všem Dobrou noc a hezké sny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Dobré ráno všem kromě WOODYho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Ahojda :-) já včera lovila koně v hospodě a dojela domů až pozdě,tak už jsem jen nakoukla a frčela do postele :-) Ten blb opět přeskočil ohradu a skončil v místní hospodě na zahrádce,na obranu musím říct že si ho to naučili sami páč když tam zdrhnul poprvé,dali mu šopský salát a ten mu moooc chutná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 šikulka koník..asi ho budeš muset lépe krmit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Zuzka: No tak to je pěkný mi sme jednou zkoušeli jít s koněm do hospy ale asi mu to tam smrdělo Ale naopak nám zase hříbě běhalo za motorkou Dobré ráno všem, zase je tu ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Žere jak tank ale má rád společnost,holt je po paničce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Zuzka: No tak to je pěkný mi sme jednou zkoušeli jít s koněm do hospy ale asi mu to tam smrdělo Ale naopak nám zase hříbě běhalo za motorkou Dobré ráno všem, zase je tu ráno ahojda,o motorce mi nemluv... na podzim se rozhodl že taková motorka je prima kámoš k závodění,naštěstí to pán vzdal a otočil ji a dojel zpět ke stáji již v pomalejším tempu... byl hrozně udivený,prý že koně se snad mají motorek bát a ne za nima běhat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 no asi jak který, naše hříbě si ho spletlo s maminou.... ale zato motorkář se bál Ale asi si koně pořídím, protože tomu nesvítí žádný kontrolky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.