spineshank Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Jednou RedBull s pivem tak toto jsem teda ještě neměl a nevím jestli bych si to i dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 pitrysu: čako ty seš taky od Karvinska, že? JJ přímo Karviná - kousek od Osvobození.Kam tam jedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 tak toto jsem teda ještě neměl a nevím jestli bych si to i dal zeptej se dády ten to v HK dal..sice to nebyl redbull ale nějakej podobnej vzpružovák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 No Jirko, když to pil dáda v HK..a přežil.... Dada neni z masa a kostí Na to nesmíš zapomínat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 No jo Dáda je poslanec...tzn..z jiné dimenze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 No to je k posrání..ještě že jsi nedal to LPG...pak by Tě vyfakovali... Ještě, že sem měl všech 5 pohromadě a řek sem si že dokud se to bude srát tak nic nebude. To bych teď akorát tak plakal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 pasal jsem Ti do vlákna..mrkni se tam Jirko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 JJ přímo Karviná - kousek od Osvobození.Kam tam jedeš? Já budu tuším na 6ho Května nebo jak to jmenuje.. tu tř osvobození znám - něco mi to říká budu hned vedle jak je ta "velká" policejní stanice.. nějaká ta centrála pro Karvinou či co.. Takže až tam uvidíš auto s Brněnskou SPZ, je to moje (s nějvětší pravděpodobností) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Dada neni z masa a kostí Na to nesmíš zapomínat A z čeho teda jsem? karbon, ocel a laminát? ala terminator? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 tak toto jsem teda ještě neměl a nevím jestli bych si to i dal Je to v klídku zkus to někdy. Poměr nechám an tobě.. zeptej se dády ten to v HK dal..sice to nebyl redbull ale nějakej podobnej vzpružovák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 A z čeho teda jsem? karbon, ocel a laminát? ala terminator? ne nic takového..prostě politik-poslanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 zeptej se dády ten to v HK dal..sice to nebyl redbull ale nějakej podobnej vzpružovák nj ale to pil dáda,to zase každej nesnese to co on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Je to v klídku zkus to někdy. Poměr nechám an tobě.. no já buď jen škopek když už anebo bejka s vodkou,nic jinýho v této kombinaci asi nééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 No dáda je celej nesvuj kdyz nevycuhuje z rady ... takze co vsichni reknou ze neeee a je moccc .. tak do toho dááda jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Já budu tuším na 6ho Května nebo jak to jmenuje.. tu tř osvobození znám - něco mi to říká budu hned vedle jak je ta "velká" policejní stanice.. nějaká ta centrála pro Karvinou či co.. Takže až tam uvidíš auto s Brněnskou SPZ, je to moje (s nějvětší pravděpodobností) No jestli je to ta centrála kousek od Kulturáku,tak to mi možná budeš stát pod oknem.Ale 6hokvětna to mi nic neříká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Mi něco uteklo.dáda má něco s politikou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Bude za 4 roky kandidovat do parlamentu a pak za nějakej čas na prezidenta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 No já jen,že se tu psalo že je poslanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 No skoro už je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Pitrysi si vlastne nestihnul predvolebni meating co ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Já hold nic nestíhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 No jestli je to ta centrála kousek od Kulturáku,tak to mi možná budeš stát pod oknem.Ale 6hokvětna to mi nic neříká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 No jestli je to ta centrála kousek od Kulturáku,tak to mi možná budeš stát pod oknem.Ale 6hokvětna to mi nic neříká JJ promin, je to třída Osvobození, kulturák s kinem a hospodou je přes cestu.. To sme vlastně sousedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Obávám se, ale že Karvinsko není náš moc úspěšnej kraj/volební okrsek posílaj mě jako mladýho at tam získám voliče a obrátím je na dobrou stranu ne? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Dával jsem si kávičku, tak jsem neodpověděl hned, promin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.