Květen 1, 200916 r nazdar chlapáci orgán vám to sem přišel skontrolovat koukám že woooďák radši zdrhá
Květen 1, 200916 r Autor a hele orgán......no koho jsme měli pomlouvat....jinýho..že...Woody mazej spát..
Květen 1, 200916 r Autor to sned ne...ale Raca byl s tchýní na obýdku.....te´d hraje hokej...snad..myslíme si že má milenku a schovává to za sport....JO POMLOUVÁME JEHO..NENÍ TU TOTIŽ :-)
Květen 1, 200916 r Roman: dnes odbucháno...1.má, lásky čas?...ani nápad a zítra zase šichtička Marku: ta co jste dnes stihli probrat...kde je poblijón - sorry myslím samo že Rácu
Květen 1, 200916 r málem bych zapoměl...wooody, jménem zákona! ba ne, koukej tu s náma vydržet, čím víc oraženejch držek, tím líp - a že ty naše to je výběr TOp Teen
Květen 1, 200916 r mě chcete s tím volnem nas@at ne?...já teď byl jak permoník, ani nevím jak vypadá den volna
Květen 1, 200916 r Autor jo jo tady je to výkvět....každej druhej potřebuje teplou studenou a na pár hodin do klece:-)
Květen 1, 200916 r Autor Wolno na houby, robím a příští tyden tež ale prachy nesmrděj...máš na benzín
Květen 1, 200916 r Romane: už snad tři roky jsem nezažil vánoce a jednou jedinkrát silvestra...tyhle svátky už ani nevnímám - nebo vnímám, ale spíš tak že mám víc práce - kam jsme to dospěli když se v pátek večír bavíme o práci - kde jsou vděčný témata typu...chlast sport...tchýně
Květen 1, 200916 r Autor a mlíko hoší padám z hospody.....zítra taky musím do práce ale jen na kontrolu.....tak se mějte..... Upraveno Květen 1, 200916 r od Marek
Květen 1, 200916 r ty voe na "bílý zlato" bych málem zapoměl a to ho tu upíjím taky se měj...zdarek Máro
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.