kibi Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Romane: mlíko s tvarohem, můj noční nápoj šampiooonů ...teď mě určo vykážete z knajpy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 mlíko...blebleble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 mlíko je zdravý a navíc já rád i to od kaď to prvně pitný pochází...KOZY se ti od nás nechce co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ježiši...Vám bude špatně!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Romane nebude, já tuhle kombinaci piju snad 5let a nikdy nic....pokud se teda nepočítá občasnej průjem nejvyšší jakosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Neni to moc těžky na žaludek takhle na noc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 asi je, ale já to piju klidně i hodinku...jen tak uccucávám ale Plzeň nebo Coca Cola to není no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Jasně.Jsem nějaký unavený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 taky se pomalu chystám na kutě, tak ahoj Romane a dobrou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Dobrou noc a zitra klidnou službu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 díky ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Dobrou noc všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) taaaak panove počkejte až se tu sejdete to bude rachot....jen tu chvíli nejsem a už sem pomlouvanej...bííídááácíííí... :D :D.......náhodou sportovat sem skutečně byl a tělesny rozsahy uplatnuji při kamasutre marku .... :D :D Editováno: 1. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 (editace) Ahój Raco.....jak bylo na sportovním kolbišti ? Jo to víš, ten nápad pomlouvat někoho kdo tu není byl taky i Tvůj tak se nediv...jo a hlavně s tím přišel WOODY ...já nic.já Prej Kámásutra ....to by Tě herečka hnala ...a hlavně už slyším ty její řeči..odkud to znáš...kde jsi se to naučil ...a jedu k mamince... Editováno: 2. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 (editace) No Marku stalo to za prd.Už to není co to bejvalo , ale na žízen plně dostačující. Jasně že s tim pomlouvaním sem přišel i já , ale samozřejmě ne aby se pomlouvala moje maličkost... :D Editováno: 2. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 to já ne to WOODY...bože ten mi večer dá...až přijde z práce..do 18h maká :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 woody začal ,ty ses přidal a kibi dorazil takže jste v tom všichni.... .... no a ja du ještě něco dělat čeka mě pokladani zatravnovacich dlaždic k vratum a do hokeje chci mit zaklad připravenej tak mi držte palce!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Dobrý skoro podvečer kuci.Makáte nebo kde jste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Makám a ještě 3 hodky budu,oproti včerejšku je dnes tak nějak klíííííd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 JEŠTĚ ŽE ZA TÝDEN SI TO VOLNO ZOPAKUJEME... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 nazdar panove tak ja pro dnešek taky hotovo a ted hura na slovaky!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 RACA: OD KOLIKA HODIN JE TEN HOKEJ??? od 20??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 nene už začina..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Cože??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 jj už sedim u telky a chysta se první bully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.