Květen 1, 200916 r Romane: mlíko s tvarohem, můj noční nápoj šampiooonů ...teď mě určo vykážete z knajpy
Květen 1, 200916 r mlíko je zdravý a navíc já rád i to od kaď to prvně pitný pochází...KOZY se ti od nás nechce co?
Květen 1, 200916 r Romane nebude, já tuhle kombinaci piju snad 5let a nikdy nic....pokud se teda nepočítá občasnej průjem nejvyšší jakosti
Květen 1, 200916 r asi je, ale já to piju klidně i hodinku...jen tak uccucávám ale Plzeň nebo Coca Cola to není no
Květen 1, 200916 r taaaak panove počkejte až se tu sejdete to bude rachot....jen tu chvíli nejsem a už sem pomlouvanej...bííídááácíííí... :D :D.......náhodou sportovat sem skutečně byl a tělesny rozsahy uplatnuji při kamasutre marku .... :D :D Upraveno Květen 1, 200916 r od raca
Květen 2, 200916 r Autor Ahój Raco.....jak bylo na sportovním kolbišti ? Jo to víš, ten nápad pomlouvat někoho kdo tu není byl taky i Tvůj tak se nediv...jo a hlavně s tím přišel WOODY ...já nic.já Prej Kámásutra ....to by Tě herečka hnala ...a hlavně už slyším ty její řeči..odkud to znáš...kde jsi se to naučil ...a jedu k mamince... Upraveno Květen 2, 200916 r od Marek
Květen 2, 200916 r No Marku stalo to za prd.Už to není co to bejvalo , ale na žízen plně dostačující. Jasně že s tim pomlouvaním sem přišel i já , ale samozřejmě ne aby se pomlouvala moje maličkost... :D Upraveno Květen 2, 200916 r od raca
Květen 2, 200916 r Autor to já ne to WOODY...bože ten mi večer dá...až přijde z práce..do 18h maká :-)
Květen 2, 200916 r woody začal ,ty ses přidal a kibi dorazil takže jste v tom všichni.... .... no a ja du ještě něco dělat čeka mě pokladani zatravnovacich dlaždic k vratum a do hokeje chci mit zaklad připravenej tak mi držte palce!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.