Květen 2, 200916 r no jagr se rozstřilel oba dal... sakra ted moh bejt třetí.....no tlačime pěkně....tutovek aspon už na pět golu!!!
Květen 2, 200916 r no ja si to taky myslim že asi dostali zpucovano....mame pul minuty přesilovku 5:3
Květen 2, 200916 r ještě teda není konec mame ještě dvě třetiny před sebou ale 4.0 není špatny po dvaceti minutách
Květen 2, 200916 r Tak nakonec 8:0 až mě bylo těch kluků slovenskejch líto,zrovna snáma taková palba,ale je to samy co my s kanadou,dva našponovaný zápasy vlastně za 24hodin je záhul.Tak se nedivím za takovej vejbuch.Jinak jdu dom a ráno zase v 6.30 nástup makat.Čauky. Co jsem teda sledoval víc než chakej tak tady jsou vysledky lužické rally http://mmcr.vysledky-rally.cz/rallysport/2...ek/7absolut.php Upraveno Květen 2, 200916 r od Vlasta
Květen 2, 200916 r tak posílam gratulaci mě čeka šichta zejtra a v pondělí Ja ještě zítra a potom3 dny veget
Květen 2, 200916 r Autor nazdar bando..to byl zápas co..těch branek....a jdeme oslavovat.....kdepak jsi můj zástupče-pobočníku RACO?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.