Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak mi písni cenu do SZ , když se za to stydíš lol

Mízím, tak ahoj :)

Zrcátko aspon pravý velký? :p

Dobré dobré :)

ahojky :-)

tak co lidi,jak je po víkendu???

po výkendu,jojo,zničeně. včera se grilovalo a slavilo a tak.... dnes vyhlašuji relax :-)

Zduř :palec2:

Tež tak nějak akorát musím na odpolední :kuk:

tak co lidi,jak je po víkendu???

PArádně :) máš v prodeji aji kosy ? Jako manuální nástroj na sečení trávy lol akorát nevím kde bych to v Brně uplatnil :feve:

po výkendu,jojo,zničeně. včera se grilovalo a slavilo a tak.... dnes vyhlašuji relax :-)

ZAse.. u vás se griluje nějak často, ne..?!

PS: pošli mi kdyžtak to VIN a já ti mrknu do etky na tovární výbavu :) aby ses pak nedivila co si případně předchozí majitel dodělával :smich::palec2:

No jo,u nás se griluje každou chvíli :-) je to rychlejší a zábavnější než stát u sporáku :-)

Tady má někdo zahrádku, že..? :p

Tady má někdo zahrádku, že..? :p

To víš i když mám bydliště "Praha" tak bydlím na okraji kde jsou baráčky :-) a hlavně to nejsou ty nové zástavby kdy je snad jen 2m kolem baráku :-) :p;)lol

Není nějak velká,ale zaparkujou se tam všechny 4 auta a když si domu vemu koně tak i on má prostor.. gril ale máme zatím jen skládaci,na zděný se šetří korunky,střecha na baráku je přednější :-)

na co strecha kdyz je grill a dobra zabava .)

Střecha je dooost stará a s eternitovými šablonami a sem tam nějaka spadne :-( okna už jsou vyměněný a tak ted se musí pořešit střecha,třeba i proto aby na nas při grilovačce nějaká ta šablona ze střechy nespadla lol

PArádně :) máš v prodeji aji kosy ? Jako manuální nástroj na sečení trávy lol akorát nevím kde bych to v Brně uplatnil :feve:

dádo jestli myslíš klasickou kosu tak to ne lol max bych ti objednal srp

joo zničující víkendy to znám ;)

grilování je mi jasný,slavení taky,ale co znamená a tak mi teda jasný není ;) ...myslíš Zuzi jako toto :prc: ?? :smich: :smich: :smich:

nene :-) ale chlast a hooodně chlastu :-( nechápu proč musím mít narozky a svátek hned za sebou,pak jsem jak mrtvá lol

dádo jestli myslíš klasickou kosu tak to ne lol max bych ti objednal srp

JO tu myslím, dobře a kladívko by si taky zařídil, cooooo? :kuk:lol lol lol

A vůbec, srp se mi nelíbí, u toho musím klečet :D

Zdravim...prosil bych jedno orosené !   a musim se pochlubit po smutné páteční události u nás doma sme si přivedli včera šestitydenního nezbedu.Zatim všechno okusuje a seznamuje se tak tu mame veselo.. :)

nene :-) ale chlast a hooodně chlastu :-( nechápu proč musím mít narozky a svátek hned za sebou,pak jsem jak mrtvá lol

Nekecej vzdyt mas svatek az zejtra ne ?

Copak se stallo v patek ?

Nekecej vzdyt mas svatek az zejtra ne ?

to jo ale já v týdnu nemám moc času a tak jsme to hodili na výkend,narozky minulý týden a to jsem musela být v práci.. a ještě mamina bude mít svátek a sousedka narozky tak jsme to nacpali vše do výkendu :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.