Srpen 10, 200916 r po výkendu,jojo,zničeně. včera se grilovalo a slavilo a tak.... dnes vyhlašuji relax :-)
Srpen 10, 200916 r tak co lidi,jak je po víkendu??? PArádně máš v prodeji aji kosy ? Jako manuální nástroj na sečení trávy akorát nevím kde bych to v Brně uplatnil
Srpen 10, 200916 r po výkendu,jojo,zničeně. včera se grilovalo a slavilo a tak.... dnes vyhlašuji relax :-) ZAse.. u vás se griluje nějak často, ne..?! PS: pošli mi kdyžtak to VIN a já ti mrknu do etky na tovární výbavu aby ses pak nedivila co si případně předchozí majitel dodělával
Srpen 10, 200916 r No jo,u nás se griluje každou chvíli :-) je to rychlejší a zábavnější než stát u sporáku :-)
Srpen 10, 200916 r Tady má někdo zahrádku, že..? To víš i když mám bydliště "Praha" tak bydlím na okraji kde jsou baráčky :-) a hlavně to nejsou ty nové zástavby kdy je snad jen 2m kolem baráku :-) Není nějak velká,ale zaparkujou se tam všechny 4 auta a když si domu vemu koně tak i on má prostor.. gril ale máme zatím jen skládaci,na zděný se šetří korunky,střecha na baráku je přednější :-)
Srpen 10, 200916 r Střecha je dooost stará a s eternitovými šablonami a sem tam nějaka spadne :-( okna už jsou vyměněný a tak ted se musí pořešit střecha,třeba i proto aby na nas při grilovačce nějaká ta šablona ze střechy nespadla
Srpen 10, 200916 r PArádně máš v prodeji aji kosy ? Jako manuální nástroj na sečení trávy akorát nevím kde bych to v Brně uplatnil dádo jestli myslíš klasickou kosu tak to ne max bych ti objednal srp
Srpen 10, 200916 r po výkendu,jojo,zničeně. včera se grilovalo a slavilo a tak.... dnes vyhlašuji relax :-) joo zničující víkendy to znám grilování je mi jasný,slavení taky,ale co znamená a tak mi teda jasný není ...myslíš Zuzi jako toto ?? :smich:
Srpen 10, 200916 r nene :-) ale chlast a hooodně chlastu :-( nechápu proč musím mít narozky a svátek hned za sebou,pak jsem jak mrtvá
Srpen 10, 200916 r dádo jestli myslíš klasickou kosu tak to ne max bych ti objednal srp JO tu myslím, dobře a kladívko by si taky zařídil, cooooo? lol
Srpen 10, 200916 r Zdravim...prosil bych jedno orosené ! a musim se pochlubit po smutné páteční události u nás doma sme si přivedli včera šestitydenního nezbedu.Zatim všechno okusuje a seznamuje se tak tu mame veselo..
Srpen 10, 200916 r nene :-) ale chlast a hooodně chlastu :-( nechápu proč musím mít narozky a svátek hned za sebou,pak jsem jak mrtvá Nekecej vzdyt mas svatek az zejtra ne ?
Srpen 10, 200916 r Nekecej vzdyt mas svatek az zejtra ne ? to jo ale já v týdnu nemám moc času a tak jsme to hodili na výkend,narozky minulý týden a to jsem musela být v práci.. a ještě mamina bude mít svátek a sousedka narozky tak jsme to nacpali vše do výkendu :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.