Woody Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Tak mi písni cenu do SZ , když se za to stydíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Mízím, tak ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 Zrcátko aspon pravý velký? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 dobré dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Dobré dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 ahojky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 tak co lidi,jak je po víkendu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 po výkendu,jojo,zničeně. včera se grilovalo a slavilo a tak.... dnes vyhlašuji relax :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Zduř Tež tak nějak akorát musím na odpolední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 tak co lidi,jak je po víkendu??? PArádně máš v prodeji aji kosy ? Jako manuální nástroj na sečení trávy akorát nevím kde bych to v Brně uplatnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 po výkendu,jojo,zničeně. včera se grilovalo a slavilo a tak.... dnes vyhlašuji relax :-) ZAse.. u vás se griluje nějak často, ne..?! PS: pošli mi kdyžtak to VIN a já ti mrknu do etky na tovární výbavu aby ses pak nedivila co si případně předchozí majitel dodělával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 No jo,u nás se griluje každou chvíli :-) je to rychlejší a zábavnější než stát u sporáku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Tady má někdo zahrádku, že..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Tady má někdo zahrádku, že..? To víš i když mám bydliště "Praha" tak bydlím na okraji kde jsou baráčky :-) a hlavně to nejsou ty nové zástavby kdy je snad jen 2m kolem baráku :-) Není nějak velká,ale zaparkujou se tam všechny 4 auta a když si domu vemu koně tak i on má prostor.. gril ale máme zatím jen skládaci,na zděný se šetří korunky,střecha na baráku je přednější :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 na co strecha kdyz je grill a dobra zabava .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Střecha je dooost stará a s eternitovými šablonami a sem tam nějaka spadne :-( okna už jsou vyměněný a tak ted se musí pořešit střecha,třeba i proto aby na nas při grilovačce nějaká ta šablona ze střechy nespadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 PArádně máš v prodeji aji kosy ? Jako manuální nástroj na sečení trávy akorát nevím kde bych to v Brně uplatnil dádo jestli myslíš klasickou kosu tak to ne max bych ti objednal srp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 po výkendu,jojo,zničeně. včera se grilovalo a slavilo a tak.... dnes vyhlašuji relax :-) joo zničující víkendy to znám grilování je mi jasný,slavení taky,ale co znamená a tak mi teda jasný není ...myslíš Zuzi jako toto ?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 nene :-) ale chlast a hooodně chlastu :-( nechápu proč musím mít narozky a svátek hned za sebou,pak jsem jak mrtvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 dádo jestli myslíš klasickou kosu tak to ne max bych ti objednal srp JO tu myslím, dobře a kladívko by si taky zařídil, cooooo? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 A vůbec, srp se mi nelíbí, u toho musím klečet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Zdravim...prosil bych jedno orosené ! a musim se pochlubit po smutné páteční události u nás doma sme si přivedli včera šestitydenního nezbedu.Zatim všechno okusuje a seznamuje se tak tu mame veselo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 nene :-) ale chlast a hooodně chlastu :-( nechápu proč musím mít narozky a svátek hned za sebou,pak jsem jak mrtvá Nekecej vzdyt mas svatek az zejtra ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Copak se stallo v patek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Nekecej vzdyt mas svatek az zejtra ne ? to jo ale já v týdnu nemám moc času a tak jsme to hodili na výkend,narozky minulý týden a to jsem musela být v práci.. a ještě mamina bude mít svátek a sousedka narozky tak jsme to nacpali vše do výkendu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.