Zuzka78 Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Dobré ránko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Dobré ráno všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Nazdárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Dobré ráno Všem,je nějaké téma na čtvrteční zmoklé ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 (editace) Bych hodila téma... O víkendu přijdou dělat ukrajinci na barák a jedno dopol musí brácha odjet,já se UK dost bojím tak co nějaké rady ? Rotwajlera,2m chlapa :-) ? No moc veselo mi z toho fakt není,navíc musí být uvnitř,páč budou dělat vnitřní omítku v jedné místnosti :-( a ještě jedno,musím se dostat do vnitřní strany dveří kufru,mám zarezlé šrouby co drží spz rámeček a ty d**** tam vyvrtali druhé díry,ale to neřeší že se potřebuji dostat k těm šroubům z vnitřní strany a včera jsem nepřišla na to ja ty plasty dostat dolů Editováno: 13. Srpen 2009, autor: Zuzka78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 (editace) Tak tady taky poradím silou a tahem začne plast zadních dveří pomalu odskakovat,horší je to dát zpět,trefit všechno do děr je docela záhul. Pokud se bojíš řekni nějakymu kámošovi at zaskočí na kafe. Editováno: 13. Srpen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Tak tady taky poradím silou a tahem začne plast zadních dveří pomalu odskakovat,horší je to dát zpět,trefit všechno do děr je docela záhul.Pokud se bojíš řekni nějakymu kámošovi at zaskočí na kafe. no takže vlasně jak pedály tak plasty z pátých dveří,vzít silou.. ok :-) dám na vás :-) dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 bré odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Něco ze života-kámoš měl v pondělí narozky,lehce jsme popily naše místní Koutské pivečko a asi v jednu si šel Vlastík sic trochu(trochu více)vláčnější lehnout,do teď normální příběh ráno tak v 5h sem se probral,opocenej,hlava jak škopek do kterého někdo kope,nedalo na sebe dlouho čekat i bolení bříška s naslednym šestinásobným .Celej den na chovno,naštěstí pro to měla máma i dcera pochopení a nic po mě nechtěly,tak mají u mě každá nějakej dárek,malá už má bábovičky a máma se zatím nevyjádřila. Co s toho plyne do budoucna-nechlastat nebo chlastat tak abych nemusel nic slibovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 tak to já raději budu chlastat a nic neslibovat :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 no já když šel v pátek na pivečko tak sem řek rovnou že budu doma po navratu blejt....:-))).....bohužel jsem se nějak krotil a doma sem nic nevyved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 To sem dělal do teď celkem uspěšně,ale takhle zbořenej sem nebyl ani nepamatuju,a holky k tomu přistoupily s pochopením tak si zasloužily odměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 no a kdyby nic tak máš aspon u každe male bezvyznamné plus :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 tak ono když se to jednou za čas zvrtne, tak se nic tak strašnýho neděje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Sice si furt pohrávám s tím,že na jaře pujde fabka do světa,ale nic není jisté a tak mi v hlavě furt probíhaj nějaké ty upravy,takže pokud budou trochu penízky chtěl bych nechat stříknout alu kola do tmavší barvy,něco jako grafit (ty budou asi určo protože bych si pak nechal kola i an F II)a ač nejsem až tak příznivcem potahů láká mě nechat ušit něco na zpusob G VI,co Vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 až na tu FII to vypadá slibně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 No to je právě to těžky se rozhodnout,F I je každopádně hezčí a vyváženější než F II,ta zase na druhou stranu je přece jenom novější model,a v určité barvě je i hezká hlavně v bílé a červené,pro mojí hraje hlavně to,že ji mám od nova dvojku bych musel koupit tak do dvou let na novou neni určitě a hlavně novy auto bych už nechtěl protože stojí před bytovkou a první šrám sem nemoh vubec rozchodit a v noci to jsem ještě kouřil tak jsem vylez klidně i třikrát za noc jako na cígo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 přesně tak říká Jindra, jedině F ll v kombíku, to aspoň trochu vypadá jak auto a proč chceš dát Fábku pryč?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 tak jsi to napsal dřív, než jsem se zeptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 a proč chceš dát Fábku pryč?? Vyměna za novější přece jenom už ji bude 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 tak to neva, ty mojí bude už 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 je to smutny ale je to tak pokud se rozhližiš po jinym autě tak nezbyva než přišetřit na octu nebo přejit na jinou značku.je sice fakt že kombi verze je trochu hezčí ale žadnej zazrak to není.nejvíc mě vždy pobaví když sedim v autě a na parkovišti vedle mě někdo s FII zaparkuje koukam na něj nahoru jak do autobusu. to už radši do vw polo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 jj, když už, tak vetší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Co mi to hážeš za špínu na auto !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 a sakra...nic ve zlym kámo!......to blato si měl na autě už v salonu :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.