Evers Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Dělej per to do mě teď to zkousnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Jestli to neřekneš tak už sem vživotě nepřijdu to si někde odkoukal takovy móresy???? ....prostě když by si přijel na ten vrakač tak by se mohlo stat že by ti toho tvyho sršně za ten stěrač vyměnily a měl bys stěrač gratis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 tomu to zase trvá :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 tak ač nerad musím s jindrou zase souhlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Tak a už sem nepáchnu / letim čus .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 ps : si ty modrý vraky strčtě třeba za klobouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 čau Jiříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 tak ač nerad musím s jindrou zase souhlasit ....že jo já si nic nevymejšlim.. ps : si ty modrý vraky strčtě třeba za klobouk ale no taaak nedělej m..hmmm echt zagorku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 je to smutny ale je to tak pokud se rozhližiš po jinym autě tak nezbyva než přišetřit na octu nebo přejit na jinou značku.je sice fakt že kombi verze je trochu hezčí ale žadnej zazrak to není.nejvíc mě vždy pobaví když sedim v autě a na parkovišti vedle mě někdo s FII zaparkuje koukam na něj nahoru jak do autobusu.to už radši do vw polo Octavka nic neřeší sice větší auto,ale taky starší min jako moje současná,a pokud se budem bavit někde kolem 150-170tis tak O II už vubec ne,já s autím jezdím hlavně 10km do práce a zpět,pak tady po jedničkách dálnici vidím jenom když se jede na dovču nebo někam na sraz,kufr je vyřešenej plánovanou koupí střešního box,a já jsem škodovkář snad od narození a pořízení prvního auta,ikdyž jsem vyzkoušel i jiný auta vždy jsem se ke škodovce vrátil takže,když troch přivřu oči klidně F II. A dejte s tím pícháním pokoj,zatím jsem za dobu 5,5 roku nemusel rezervu vyndat z kufru navíc ji mám 165/70/14 a na autí 185/60/14. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 tak pokud chceš Fll, tak jedíně kombi, je vzhledově hezčí a jinak stejná jak krátká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 valím domu čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Jinak 250,- to pochcaný stírátko dozadu Tak si je už teda koupil??...hmm 250,- luxusní cenofka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Nemáte někdo link na stažení těchto pěti dílu o vinařství. Svět zázraků: Vinařství v Čechách a na Moravě ( http://tv.sms.cz/index.php?P_id_kategorie=...%26porad%3D1664 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Dobré ráno,je tu pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Ahoj, já mám sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Zdareček ve spolek po ranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 prvního auta,ikdyž jsem vyzkoušel i jiný auta vždy jsem se ke škodovce vrátil takže, F II je jasná volba. To je názor inteligentního človeka .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 (editace) Tak si je už teda koupil??...hmm 250,- luxusní cenofka ZA kolik si to měl ?? PS : dobré ráno ... Editováno: 14. Srpen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Dobré ráno,je tu pátek Ondro, tak mě napadlo, máš někde foto svojeho auta, ještě jsem ho nikde neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Wooďáku ... ba jo ja to chci taky vidět .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Není to náhodou tato ružovoučká ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Hehe .) ty kola sou dělaný na zakázku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 nene tahle FII je Ondrova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Ne, ta je přeci Markova a je v eleganci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Hehe .) ty kola sou dělaný na zakázku ? Ne, ty kola byly čornuté na zakázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.