Srpen 14, 200916 r Včera sem jel kolem toho šílenství ohledně madony ... nejenom že sem tam viděl máru v růžové minisukni ale ke všemu sem ho přichytil zde !
Srpen 14, 200916 r ahoj .... nelejte to pivo pořád na marka...přece jasně řek že sem nechodí a já vím proč i když nevim a divim se......to je na palici :-)))))))vedouci přece nikdy nelže ne??? :-)))))) kdyby se aspon odhlasil :-)))))
Srpen 14, 200916 r Tak napapáno dnes bylo rizoto a to já mužu moooc,teď to ještě doladím malou čokoládičkou kinder a hned je krásně na světě
Srpen 14, 200916 r čau Mirku, už se mi dělá maska. snad už poslední verze No vidíš a já konečně sehnal ten znak co se nevyráví a já ho potřebuji a dokonce nový, dnes mi ho poslali, tak jsem zvědav jaký bude
Srpen 14, 200916 r Až mi to příjde, tak ti to řeknu, nechci šířit drby a potom nic. Ale jestli to bude on, tak jich má plno Potom ti to řeknu.
Srpen 14, 200916 r tak já myslím, že už ho asi nebudu potřebovat, protože to nebudu mít kam dát tak nakonec bude od mattigu?
Srpen 14, 200916 r Necháš to konečně sešrotovat ? To je provokater co asi si ho podáme žluťáska jednoho. Upraveno Srpen 14, 200916 r od Vlasta
Srpen 14, 200916 r To je provokater co asi si ho podáme žluťáska jednoho. a to ještě neví, že mu přebarvíme auto
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.