Evers Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 No vidíš to sem hňup , sem zapoměl že ta bez hagusu je Márova.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Včera sem jel kolem toho šílenství ohledně madony ... nejenom že sem tam viděl máru v růžové minisukni ale ke všemu sem ho přichytil zde ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 ahoj .... nelejte to pivo pořád na marka...přece jasně řek že sem nechodí a já vím proč i když nevim a divim se......to je na palici :-)))))))vedouci přece nikdy nelže ne??? :-)))))) kdyby se aspon odhlasil :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Tak napapáno dnes bylo rizoto a to já mužu moooc,teď to ještě doladím malou čokoládičkou kinder a hned je krásně na světě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 čau vespolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Ahoj Stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 čau Mirku, už se mi dělá maska. snad už poslední verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Tě pírko Modrofilové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 čau žluťáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 čau Mirku, už se mi dělá maska. snad už poslední verze No vidíš a já konečně sehnal ten znak co se nevyráví a já ho potřebuji a dokonce nový, dnes mi ho poslali, tak jsem zvědav jaký bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 a kde jsi ho nakonec sehnal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 asi ho někde štípnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Až mi to příjde, tak ti to řeknu, nechci šířit drby a potom nic. Ale jestli to bude on, tak jich má plno Potom ti to řeknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 tak já myslím, že už ho asi nebudu potřebovat, protože to nebudu mít kam dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 hustá SPZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Nazdárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 čau Zuzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 tak já myslím, že už ho asi nebudu potřebovat, protože to nebudu mít kam dát tak nakonec bude od mattigu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Necháš to konečně sešrotovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 matiig ne, ale bude dle německého vzoru, tady jsem jí ještě neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 (editace) Necháš to konečně sešrotovat ? To je provokater co asi si ho podáme žluťáska jednoho. Editováno: 14. Srpen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Co se bude šrotovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 To je provokater co asi si ho podáme žluťáska jednoho. a to ještě neví, že mu přebarvíme auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 dádo max Jirkovo auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Co se bude šrotovat? Se mu podívej na podpis zákonodárci žlutýmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.