Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahoj Marku, když už tu jsi, pak si dej s náma jedno :palec2:

kibi: no při minulé návštěvě jsme se přece domluvili, že mi budeš dopředu pěkně písemně oznamovat, kdy se hodláš dostavit, abych tě mohl pozdravit "oficiálně" a nebylo to "natajno" ;):D

těpic ptáku jarabáku :) mám pro tebe stále to tričko, jen ti ho hodit ( a jelikož mi je jasný jak poctivě dodržuješ svůj "cholesteroluprostej jídelníček" tak aby ti ještě bylo :D )

nazdar jeníku no já čekam kdy přijdeš  s nabítkou kvalitního .... sakra co to kecam ..... :smich::smich::smich: .....   no prostě kdy hodíš nějaky datum do placu

35 mm JOM

40 mm HR

na jom se vyprdni.....hodně špatnych referencí 

Mirku já bych to snížil ještě letos. max na jaře půjdeš zpátky do serie, i když pochybuju, že to budeš chtít hodit nahoru. jak jednou snížíš, zpátky uý nebudeš nikdy chtít.

kolik to bude ve finále??

Míro dal bych radši ty HRka -40mm ;)

dáda: sakryš no jooo :D tak hluboká omluva :worthy

tak jak trávíte léto lidičky, už byla nějaká dovča? ;)

jindro: budu se snažit vymyslet nějaký datum a nadhodit ;) ale asi si dám pod gaťata v oblasti zadku nějakej kus tvrdý desky nebo tak něco lol

souhlas se Standou :palec2: jináč ahoj :)

jindro: budu se snažit vymyslet nějaký datum a nadhodit ;) ale asi si dám pod gaťata v oblasti zadku nějakej kus tvrdý desky nebo tak něco lol

souhlas se Standou :palec2: jináč ahoj :)

ale no tak....koukal jsem že planujete hradec kdybys tam nakonec jel tak bych se taky zastavil

ahoj Honzíku

už se mi dělá maska a na podzim se utkáme na srazu o nejhezčího kombíka :-)

jindra: plánuje se Hradec a vypadá to na velkou účast..ale já mám jako na potvoru šichtu :feve: možná se tam stavím jen na skok na večír, ale to nevim jak zvládnu...každopádně by nebylo od věci něco vymyslet - i když jak je hezky, tak utrhnout nějakej volnej čas je těžký :help:

jindra: plánuje se Hradec a vypadá to na velkou účast..ale já mám jako na potvoru šichtu :feve: možná se tam stavím jen na skok na večír, ale to nevim jak zvládnu...každopádně by nebylo od věci něco vymyslet - i když jak je hezky, tak utrhnout nějakej volnej čas je těžký :help:

ježiš tak si vezmeš dovolenou ....standa by taky určo přijel a i ostatní pražáci ...   :palec2:

Stando to zní jako výzva :p já už na zevnějšku moc nemakám, teď dělám interiér....chci z toho uvnitř udělat superba :smich: doufám že mi výjde na podzimní srázek čas a volno, moc rád bych tam dorazil :palec2:

ježiš tak si vezmeš dovolenou ....standa by taky určo přijel a i ostatní pražáci ...   :palec2:

ráca dovča nehrozí na 100% teď mi akorát končí a další bych musel mít plánovanou...navíc je právě čas dovolenek, tak myslím že ani přehození šichty není reálný :feve:

stando:no planuje ho chomutovska grupa v hradci u kadaně tušim na poslední vikend v srpnu

ráca dovča nehrozí na 100% teď mi akorát končí a další bych musel mít plánovanou...navíc je právě čas dovolenek, tak myslím že ani přehození šichty není reálný :feve:

tak bys moh přijet v pracovnim ....jako bezpečnostní složka... :smich:

Marku nebuď špión a přidej se ;) já tě vidíííím :D

tak bys moh přijet v pracovnim ....jako bezpečnostní složka... :smich:

asi nekoukáš na zprávy, není benzín a na brusle ani kolo jsme zatim nevyfasovali :smich:

nazdar jeníku no já čekam kdy přijdeš  s nabítkou kvalitního .... sakra co to kecam ..... :smich::smich::smich: .....   no prostě kdy hodíš nějaky datum do placu

na jom se vyprdni.....hodně špatnych referencí 

Jaké referenca na jo? Nikde jsem je nanašel, má je Ramatikl a spokojenost a ty HR jsou 2x dražší :kuk:

nebo kup eibach!

Míra: taky bych těm JOM moc nevěřil :feve: osobně mám V-maxxe - 35mm, najeto na nich cca 8000km a naprosto spokojenej - jsou prý z pružin nejměkčí, což mi vyhovuje :) ale jináč jak radí kluci: Waitec, HR, KW, eibach...skrátka značky ;)

No, já zas slyšel, že HR jsou nejmekší, tak nevím, no. Ale ony ty HR se dáváji i na poršáky, to bude asi kvalita, jenže na ten muj nájezd 9 tis km ročně to odjedu i bez pružin :smich:

Míro: ty HRka budou zaručeně dobrý, ale cena 5t je taky pěkná :feve: PS: ale je hezký že se tu přeme kdo má měkčí péro(a) :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.