Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

kibi: no při minulé návštěvě jsme se přece domluvili, že mi budeš dopředu pěkně písemně oznamovat, kdy se hodláš dostavit, abych tě mohl pozdravit "oficiálně" a nebylo to "natajno" ;):D

Vloženo
těpic ptáku jarabáku :) mám pro tebe stále to tričko, jen ti ho hodit ( a jelikož mi je jasný jak poctivě dodržuješ svůj "cholesteroluprostej jídelníček" tak aby ti ještě bylo :D )

nazdar jeníku no já čekam kdy přijdeš  s nabítkou kvalitního .... sakra co to kecam ..... :smich::smich::smich: .....   no prostě kdy hodíš nějaky datum do placu

35 mm JOM

40 mm HR

na jom se vyprdni.....hodně špatnych referencí 

Vloženo

Mirku já bych to snížil ještě letos. max na jaře půjdeš zpátky do serie, i když pochybuju, že to budeš chtít hodit nahoru. jak jednou snížíš, zpátky uý nebudeš nikdy chtít.

kolik to bude ve finále??

Vloženo

jindro: budu se snažit vymyslet nějaký datum a nadhodit ;) ale asi si dám pod gaťata v oblasti zadku nějakej kus tvrdý desky nebo tak něco lol

souhlas se Standou :palec2: jináč ahoj :)

Vloženo
jindro: budu se snažit vymyslet nějaký datum a nadhodit ;) ale asi si dám pod gaťata v oblasti zadku nějakej kus tvrdý desky nebo tak něco lol

souhlas se Standou :palec2: jináč ahoj :)

ale no tak....koukal jsem že planujete hradec kdybys tam nakonec jel tak bych se taky zastavil

Vloženo

jindra: plánuje se Hradec a vypadá to na velkou účast..ale já mám jako na potvoru šichtu :feve: možná se tam stavím jen na skok na večír, ale to nevim jak zvládnu...každopádně by nebylo od věci něco vymyslet - i když jak je hezky, tak utrhnout nějakej volnej čas je těžký :help:

Vloženo
jindra: plánuje se Hradec a vypadá to na velkou účast..ale já mám jako na potvoru šichtu :feve: možná se tam stavím jen na skok na večír, ale to nevim jak zvládnu...každopádně by nebylo od věci něco vymyslet - i když jak je hezky, tak utrhnout nějakej volnej čas je těžký :help:

ježiš tak si vezmeš dovolenou ....standa by taky určo přijel a i ostatní pražáci ...   :palec2:

Vloženo

Stando to zní jako výzva :p já už na zevnějšku moc nemakám, teď dělám interiér....chci z toho uvnitř udělat superba :smich: doufám že mi výjde na podzimní srázek čas a volno, moc rád bych tam dorazil :palec2:

Vloženo
ježiš tak si vezmeš dovolenou ....standa by taky určo přijel a i ostatní pražáci ...   :palec2:

ráca dovča nehrozí na 100% teď mi akorát končí a další bych musel mít plánovanou...navíc je právě čas dovolenek, tak myslím že ani přehození šichty není reálný :feve:

Vloženo
ráca dovča nehrozí na 100% teď mi akorát končí a další bych musel mít plánovanou...navíc je právě čas dovolenek, tak myslím že ani přehození šichty není reálný :feve:

tak bys moh přijet v pracovnim ....jako bezpečnostní složka... :smich:

Vloženo
tak bys moh přijet v pracovnim ....jako bezpečnostní složka... :smich:

asi nekoukáš na zprávy, není benzín a na brusle ani kolo jsme zatim nevyfasovali :smich:

Vloženo
nazdar jeníku no já čekam kdy přijdeš  s nabítkou kvalitního .... sakra co to kecam ..... :smich::smich::smich: .....   no prostě kdy hodíš nějaky datum do placu

na jom se vyprdni.....hodně špatnych referencí 

Jaké referenca na jo? Nikde jsem je nanašel, má je Ramatikl a spokojenost a ty HR jsou 2x dražší :kuk:

Vloženo

Míra: taky bych těm JOM moc nevěřil :feve: osobně mám V-maxxe - 35mm, najeto na nich cca 8000km a naprosto spokojenej - jsou prý z pružin nejměkčí, což mi vyhovuje :) ale jináč jak radí kluci: Waitec, HR, KW, eibach...skrátka značky ;)

Vloženo

No, já zas slyšel, že HR jsou nejmekší, tak nevím, no. Ale ony ty HR se dáváji i na poršáky, to bude asi kvalita, jenže na ten muj nájezd 9 tis km ročně to odjedu i bez pružin :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...