Srpen 15, 200916 r štěrká???? co to je za vyraz :-)))) nerozumim :-)))))).......ne žadny pazvuky dokonce i jedno občasny klepnuti odněkud z napravy po vyměně zmizelo
Srpen 15, 200916 r No, bo já na svojim fačku před 10 lety říznul péra a to byla katasrofa, ono to sedělo pouze na dorazech a to ti byla jízda
Srpen 15, 200916 r To jo , že bych to tak udělal i teď? By se v servisu divili, kdybych tam přijel na vyměnu oleje o oni to viděli
Srpen 15, 200916 r To jo , že bych to tak udělal i teď? By se v servisu divili, kdybych tam přijel na vyměnu oleje o oni to viděli no to by si byl za hodně velkyho borce ... nazdar pitrs...
Srpen 15, 200916 r no to by si byl za hodně velkyho borce ... nazdar pitrs... Jo a foto mojeho auta by byli na vtipky.cz
Srpen 15, 200916 r Jo a foto mojeho auta by byli na vtipky.cz ja bych to možna viděl i na ty zvraceny.cz...
Srpen 15, 200916 r Brej, tak jsem dojel z Prahy Výborně jsem se tam najedl a poznal kamarádku kamarádky co možná koncem prázdnin přijede Jinak pěknej den doma něco sním a jedu na pout..
Srpen 15, 200916 r Už jsem koukal, holky ty máš smúlu , ale ber to z té lepší stránky, vychytáš mouchy a pak ti bude dlouho sloužit
Srpen 15, 200916 r Jinak pěknej den doma něco sním a jedu na pout.. Já takyyyy jen co skončim v osm v praci tak jdu na klobásku a točeny. http://www.chodskeslavnosti.cz/ A pěknej zbytek vykendu Všem přeju já
Srpen 15, 200916 r to snad je v každym městě něco....u nás v lounech je www.lounskevabeni.cz .... ale já na to prdim ted sem dorazil z práce dám nějakej dlabanec a bude relax zejtra se de zase ráno hákovat :-( Upraveno Srpen 15, 200916 r od raca
Srpen 15, 200916 r raca: nééé, to ne, to by si holka nedovolila, to ví, že by se jí celkem vymstilo.. spíše něco jinýho mno.. ale nebudu to asi moc rozebírat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.