raca Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 štěrká???? co to je za vyraz :-)))) nerozumim :-)))))).......ne žadny pazvuky dokonce i jedno občasny klepnuti odněkud z napravy po vyměně zmizelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 No, bo já na svojim fačku před 10 lety říznul péra a to byla katasrofa, ono to sedělo pouze na dorazech a to ti byla jízda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 no ale zase si ušetřil :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 To jo , že bych to tak udělal i teď? By se v servisu divili, kdybych tam přijel na vyměnu oleje o oni to viděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Tak co, kdo už máte ten nový časák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 To jo , že bych to tak udělal i teď? By se v servisu divili, kdybych tam přijel na vyměnu oleje o oni to viděli no to by si byl za hodně velkyho borce ... nazdar pitrs... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 no to by si byl za hodně velkyho borce ... nazdar pitrs... Jo a foto mojeho auta by byli na vtipky.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Jo a foto mojeho auta by byli na vtipky.cz ja bych to možna viděl i na ty zvraceny.cz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Jakej časák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Jakej časák? http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1247488 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 mám doma předchozí speciál taky pokoukáníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Klucí prosím SOS http://forum.skodahome.cz/index.php?act=po...149&t=66113 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Zuzi, co si to dala za odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 jsem se spletla ale když koukneš do fora o mé fábii tak pochopíš :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Brej, tak jsem dojel z Prahy Výborně jsem se tam najedl a poznal kamarádku kamarádky co možná koncem prázdnin přijede Jinak pěknej den doma něco sním a jedu na pout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Už jsem koukal, holky ty máš smúlu , ale ber to z té lepší stránky, vychytáš mouchy a pak ti bude dlouho sloužit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Jinak pěknej den doma něco sním a jedu na pout.. Já takyyyy jen co skončim v osm v praci tak jdu na klobásku a točeny. http://www.chodskeslavnosti.cz/ A pěknej zbytek vykendu Všem přeju já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Vlasti, tak tohle bude něco většího než to kam jedu já.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 (editace) to snad je v každym městě něco....u nás v lounech je www.lounskevabeni.cz .... ale já na to prdim ted sem dorazil z práce dám nějakej dlabanec a bude relax zejtra se de zase ráno hákovat :-( Editováno: 15. Srpen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 raca: dnes se ozvala kamoška z Loun.. ale na to se fakt nedalo reagovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 a jeje dádo......že by "JDI DO PRDELE!!" :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 raca: nééé, to ne, to by si holka nedovolila, to ví, že by se jí celkem vymstilo.. spíše něco jinýho mno.. ale nebudu to asi moc rozebírat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.