Srpen 16, 200916 r tak nemužu říct jestli moc nemam srovnaní s jinyma typama pružin...ale rozdil tam je.....poznaš až pojedeš na nějaky nerovny,naučeny silnici kde máš ve zvyku jezdit tolik a tolik jak to pocitíš...ale jak sem psal každej to pocítí jinak..já už sem si pomalu zvyk.holt sem rozmazlenej Upraveno Srpen 16, 200916 r od raca
Srpen 17, 200916 r dobrý dobrý...sice nevim jestli opravdu je....ale mam volno herečka taky tak to vidim bud na vylet nebo nakupy
Srpen 17, 200916 r ahoj...tak už vím co mě dneska čeka :-(...odešel nám vysavač do věčnych lovišt tak musime nějakej pořídit....nesnašim luxovani!
Srpen 17, 200916 r plovoučka mi vadi tu tak do kuchyně ale do obyvaku a pokoje musim mít koberec....tak já mizim datart čeká
Srpen 17, 200916 r Přesně , koberce jsou out i kdyz do loznice super no nevím,já měl vždycky pak spálený kolena :smich:
Srpen 17, 200916 r tak jsem ještě nějakej jetej po tom dnešním obědě,k tomu ještě trošku náročnější víkend...no vůbec se mi nechce
Srpen 17, 200916 r Ahojte Ondro, v pátek jsme tu řešili, že jsme neviděli tvoje autí. Tak co, kdy nam ho ukážeš? /to auto/
Srpen 17, 200916 r Přesně , koberce jsou out i kdyz do loznice super tak to mam radost nerad sem trendy abych měl všechno co jde s dobou a byl moderní .. .....jinak ted sme přijeli z práglu a skoro 5litru v prdeli....tak sem zvědavej...herečka už za mnou luxuje a tváří se spokojeně takže by to mohlo dopadnout tak že mě do luxovaní nebude už nutit
Srpen 17, 200916 r to snad ne...pani je unešena a spokojena...ten starej stal za prd strašně hulakal a malo vysaval tak to bylo strašny...stímhle to vypada že na čas bude klid
Srpen 17, 200916 r Ondro, tak mě napadlo, máš někde foto svojeho auta, ještě jsem ho nikde neviděl Wooďáku ... ba jo ja to chci taky vidět .) Teď to čtu,sem to v pátek nějak nestíhal a přes víkend nebyl čas sem přijít . No co se týče moje auta tak se budu muset polepšit.
Srpen 17, 200916 r Ondro tak co bude ? jj se polepším a vyfotím,ale není to něco vyjímečnýho jen stand.FI s nějakejma věcma co jsem vyměnil
Srpen 17, 200916 r Není to náhodou tato ružovoučká ? Táák a teď jste mě překvapili o moment překvapení,moje nej fotka co jsem si auto fotil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.