Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

tak nemužu říct jestli moc nemam srovnaní s jinyma typama pružin...ale rozdil tam je.....poznaš až pojedeš na nějaky nerovny,naučeny silnici kde máš ve zvyku jezdit tolik a tolik jak to pocitíš...ale jak sem psal každej to pocítí jinak..já už sem si pomalu zvyk.holt sem rozmazlenej

Editováno: , autor: raca
Vloženo
Přesně , koberce jsou out :) i kdyz do loznice super :)

tak to mam radost nerad sem trendy abych měl všechno co jde s dobou a byl moderní .. :) .....jinak ted sme přijeli z práglu a skoro 5litru v prdeli....tak sem zvědavej...herečka už za mnou luxuje a tváří se spokojeně takže by to mohlo dopadnout tak že mě do luxovaní nebude už nutit

Vloženo

to snad ne...pani je unešena a spokojena...ten starej stal za prd strašně hulakal a malo vysaval tak to bylo strašny...stímhle to vypada že na čas bude klid

Vloženo
Ondro, tak mě napadlo, máš někde foto svojeho auta, ještě jsem ho nikde neviděl ;)
Wooďáku ... ba jo :) ja to chci taky vidět .)

Teď to čtu,sem to v pátek nějak nestíhal a přes víkend nebyl čas sem přijít :) .

No co se týče moje auta tak se budu muset polepšit.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...