raca Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Ale jde Ti to docela dobře,Cimrman má pro tuhle uchylku pojmenování JÁTY no ještě aby nam netrpěl polární samohanou :-)))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Jo Jára to je bohéém - nejlepší je jmelíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Jo Jára to je bohéém - nejlepší je jmelíčko jj kdepak játy ale JMELÍ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 jj kdepak játy ale JMELÍ... hááázej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 tak už bych to hodil :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 to je prostě klasik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 tak místo saw si asi vyberu nějakou hru od nich..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 No nevim jestli ti projdou lidožrouti .) to je jak SAW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 asi dám záskok ten mam nejradši nebo blaník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 tak to by projít mohlo , byl si nekde na live nebo jen z nahrávek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 mam všechna dvd ,na live nemam šanci sehnat lupen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 To je jasný s lupenama to je pekelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 asi zbalim 80letou šatnařku a budu mít protekci na sehnaní lístku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 raca: k vám ještě nedorazila online rezervace, co? jinak s Louňačkou se to vyvíjí slibně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Já byl tak před 15lety na Dobytí severního polu v Práglu,v divadle.Bylo až neskutečny co tam předváděli,hlášky jdu na sever a už jdu na jih,nebo Ty máš krysu huso jsou nesmrtelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 PS: pokud pojedu Louny, dám ti vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Vlasti, tak to představ ení mi ani názvem nic neříká možná to je něco pro "starší" generaci? I když v 5ti letech mě asi zajímalo možná tak loutkový divadlo Ale je obnovené představení Tajemství zlatého draka v Brně velmi velmi doporučím, chcu jít znova.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 raca: k vám ještě nedorazila online rezervace, co? jinak s Louňačkou se to vyvíjí slibně mrkni na jejich stranky at víš jak to chodí...není to uplně tak jednoduchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Já byl tak před 15lety na Dobytí severního polu v Práglu,v divadle.Bylo až neskutečny co tam předváděli,hlášky jdu na sever a už jdu na jih,nebo Ty máš krysu huso jsou nesmrtelný. ja sem řikal že mam housera...a tys mi řek mlč a tahni.... ......jj to je taky hodně dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 možná to je něco pro "starší" generaci? Já vím že už jsem starej kozel http://www.jara-cimrman.xf.cz/dobyti-severniho-polu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 mrkni na jejich stranky at víš jak to chodí...není to uplně tak jednoduchy Dalibor asi neví co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Dalibor asi neví co ? Sem rozmazlenej multikinama no ale Skalu stále uznávám (kino co tu je s náma snad o d doby vzniku filmu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 bré poledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Už odpoledne a já neobědval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Jáá lečo akorát to žeru všude to padáá .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.