Srpen 18, 200916 r Ale jde Ti to docela dobře,Cimrman má pro tuhle uchylku pojmenování JÁTY no ještě aby nam netrpěl polární samohanou :-))))))))
Srpen 18, 200916 r raca: k vám ještě nedorazila online rezervace, co? jinak s Louňačkou se to vyvíjí slibně
Srpen 18, 200916 r Já byl tak před 15lety na Dobytí severního polu v Práglu,v divadle.Bylo až neskutečny co tam předváděli,hlášky jdu na sever a už jdu na jih,nebo Ty máš krysu huso jsou nesmrtelný.
Srpen 18, 200916 r Vlasti, tak to představ ení mi ani názvem nic neříká možná to je něco pro "starší" generaci? I když v 5ti letech mě asi zajímalo možná tak loutkový divadlo Ale je obnovené představení Tajemství zlatého draka v Brně velmi velmi doporučím, chcu jít znova..
Srpen 18, 200916 r raca: k vám ještě nedorazila online rezervace, co? jinak s Louňačkou se to vyvíjí slibně mrkni na jejich stranky at víš jak to chodí...není to uplně tak jednoduchy
Srpen 18, 200916 r Já byl tak před 15lety na Dobytí severního polu v Práglu,v divadle.Bylo až neskutečny co tam předváděli,hlášky jdu na sever a už jdu na jih,nebo Ty máš krysu huso jsou nesmrtelný. ja sem řikal že mam housera...a tys mi řek mlč a tahni.... ......jj to je taky hodně dobrý
Srpen 18, 200916 r možná to je něco pro "starší" generaci? Já vím že už jsem starej kozel http://www.jara-cimrman.xf.cz/dobyti-severniho-polu
Srpen 18, 200916 r mrkni na jejich stranky at víš jak to chodí...není to uplně tak jednoduchy Dalibor asi neví co ?
Srpen 18, 200916 r Dalibor asi neví co ? Sem rozmazlenej multikinama no ale Skalu stále uznávám (kino co tu je s náma snad o d doby vzniku filmu )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.