raca Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 tak neplaz jazyk a pochlub se cos to přesně objednal a kolik si do toho narval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 To víš, že jo, já to tu napíšu a vy mě hned pomluvíte , tak dejme tomu, že jsem koupil HR , ať mám od rejpalů klid /HR to nejsou/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 To se mam jako bát??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 To víš, že jo, já to tu napíšu a vy mě hned pomluvíte , tak dejme tomu, že jsem koupil HR , ať mám od rejpalů klid /HR to nejsou/ jasny stačí říct že máš JOM....snad si nenameleš někde čenich ...to sou snad jediny ke kterym by tady asi byly vyhrady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Všude samý světýlka...... taky se mi to líbí ale spíš u ostatních. nějak asi stárnu a přikláním se k decentu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Jaké výhrady? Bo jsou nejlevnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Sorry ale co je na JOMech špatnýho?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Všude samý světýlka...... taky se mi to líbí ale spíš u ostatních. nějak asi stárnu a přikláním se k decentu no ono když mrkneš do lepších vybav tak pravě ony ty světylka co chci dodělat (až teda na ty kliky jestli se rozhodnu) jsou v základu.. ....tak sem asi trochu mimo mísu.. .a konkretně to osvětleni dveří mě přijde jako docela dost užitečny z hlediska bezpečnosti Jaké výhrady? Bo jsou nejlevnější jo takhle si kamarad kupoval kotouče na hyundye nejlevnější a nakonec to dopadlo tak že tam byly dva dny a pak objednaval nějaky značkovy........i když zase co se dá zkazit na pružinach ?peeero je peero ne ? :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Sorry ale co je na JOMech špatnýho?? Jsou nejlevnejší a nikdo jim nevěří a proč? Protože jsou nejlevnější. Kotouče bych taky žádné levné nekoupil, nevyplatí se to ale péra? Maximálně se unaví a klesnou ještě víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 (editace) S těmi dveřmi souhlasím to jo ale zbytek zaleží na funkčnosti o některých pochybuju jinak mne omluv moje výbava je total social edition, ale pracuju na tom Editováno: 19. Srpen 2009, autor: Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Jsou nejlevnejší a nikdo jim nevěří a proč? Protože jsou nejlevnější. Kotouče bych taky žádné levné nekoupil, nevyplatí se to ale péra? Maximálně se unaví a klesnou ještě víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 S těmi dveřmi souhlasím to jo ale zbytek zaleží na funkčnosti o některých pochybuju jinak mne omluv moje výbava je total social edition, ale pracuju na tom Ono tu social editon tu mají skoro všichni krom pana vedoucího, ale ON tu nechodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 S těmi dveřmi souhlasím to jo ale zbytek zaleží na funkčnosti o některých pochybuju no další je popelník kterej u mě slouží jako odkladací místo na drobny na košíky,flashku,klíče,minibaterku a jiny cetky což se tam prohrabovat po tmě není úplně vono....tak zbejvaj jen ty kliky nad kteryma přemejšlim....jinak mam classika takže všechny osvětlení jak zavazadlovyho prostoru,schranky spolujezdce,popelníku,dveří tam není a to jsou místa pro mě docela prakticky na dodělaní světel......neřeknu kdybych tam rval ruzny neony nad nohy nebo nějakou discokouly na palubku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Jsou nejlevnejší a nikdo jim nevěří a proč? Protože jsou nejlevnější. Kotouče bych taky žádné levné nekoupil, nevyplatí se to ale péra? Maximálně se unaví a klesnou ještě víc asi je to tím .... to je fakt, prostě už sem se mnohokrat přesvědčil že nejsem tak bohatej abych kupoval levny věci a mam jistou nedůvěru a radši se snažim připlatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Ono tu social editon tu mají skoro všichni krom pana vedoucího, ale ON tu nechodí jj já mam taky social edition .. ... a toho vedoucího radši už nevytahuj nebo si to zase přečtě zabrečí si , postěžuje si a pak těžce zamachruje podpisem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 RACA: tak z toho co popisuješ mám jen ten kufr(kombi) popelník užívám stejným způsobem a včera sem tady v elek. našel inspiraci na osvětlení přihrádky u mitfáry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 asi je to tím .... to je fakt, prostě už sem se mnohokrat přesvědčil že nejsem tak bohatej abych kupoval levny věci a mam jistou nedůvěru a radši se snažim připlatit Ono já si myslím, že v těch pérach rozdíl moc velký nebude, snad jen, že budou více drncat než ty Hr, nebudou tak komfortní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Nechápu co je veedoucímu????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 RACA: tak z toho co popisuješ mám jen ten kufr(kombi) popelník užívám stejným způsobem a včera sem tady v elek. našel inspiraci na osvětlení přihrádky u mitfáry no a ja neměl ani ten a neskutečně mě sralo v noci něco vyndavat nebo když sem ve tmě menil kolo a vyndaval nářadí při svitu mobilu bylo fakt uchvatny :-)))))).....no už mi zbejvaj jen ty dveře a popelník....možna kliky jooo a zaplovač(misto kteryho mam zatim jen zaslepku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Ono já si myslím, že v těch pérach rozdíl moc velký nebude, snad jen, že budou více drncat než ty Hr, nebudou tak komfortní komfort co to jeeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Ono já si myslím, že v těch pérach rozdíl moc velký nebude, snad jen, že budou více drncat než ty Hr, nebudou tak komfortní je to možný....je fakt že nějakou přímou kritiku sem nečet...je to jen o ty neduvěře k levnymu Nechápu co je veedoucímu????? no comment...to není nic na tebe týká se to jednoho zhrzence kterymu dostatečně nebylo lezeno do ........! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 no a ja neměl ani ten a neskutečně mě sralo v noci něco vyndavat nebo když sem ve tmě menil kolo a vyndaval nářadí při svitu mobilu bylo fakt uchvatny :-)))))).....no už mi zbejvaj jen ty dveře a popelník....možna kliky jooo a zaplovač(misto kteryho mam zatim jen zaslepku) to věřím,ale v kufru by to chtělo něco víc svítivého. myslíš že by pomohla výměna obyč.žárovky za smd led?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Ahoj Marku, už jsi přišel s náma pokecat, anobo pořád trucuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 je to možný....je fakt že nějakou přímou kritiku sem nečet...je to jen o ty neduvěře k levnymu No, já hledal kritiku na JOM na netu a nic konkrétního jsem nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 HM proto mě lidi nesnášej. nikam nelezu nikomu spíš nakopnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.