Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
To víš, že jo, já to tu napíšu a vy mě hned pomluvíte lol , tak dejme tomu, že jsem koupil HR , ať mám od rejpalů klid :smich: /HR to nejsou/

jasny stačí říct že máš JOM....snad si nenameleš někde čenich  :) ...to sou snad jediny ke kterym by tady asi byly vyhrady.. :smich:

Vloženo
Všude samý světýlka...... taky se mi to líbí ale spíš u ostatních. :smich:

nějak asi stárnu a přikláním se k decentu :palec2:

no ono když mrkneš do lepších vybav tak pravě ony ty světylka co chci dodělat (až teda na ty kliky jestli se rozhodnu) jsou v základu.. :palec2: ....tak sem asi trochu mimo mísu.. :smich::smich: .a konkretně to osvětleni dveří mě přijde jako docela dost užitečny z hlediska bezpečnosti 

Jaké výhrady? Bo jsou nejlevnější lol

jo takhle si kamarad kupoval kotouče na hyundye nejlevnější a nakonec to dopadlo tak že tam byly dva dny a pak objednaval nějaky značkovy........i když zase co se dá zkazit na pružinach ?peeero je peero ne ?   :-)))))

Vloženo
Sorry ale co je na JOMech špatnýho??

Jsou nejlevnejší a nikdo jim nevěří a proč? Protože jsou nejlevnější. Kotouče bych taky žádné levné nekoupil, nevyplatí se to ale péra? Maximálně se unaví a klesnou ještě víc :smich:

Vloženo (editace)

S těmi dveřmi souhlasím to jo :)

ale zbytek zaleží na funkčnosti :p o některých pochybuju :smich:

jinak mne omluv moje výbava je total social edition, ale pracuju na tom

Editováno: , autor: Riper
Vloženo
Jsou nejlevnejší a nikdo jim nevěří a proč? Protože jsou nejlevnější. Kotouče bych taky žádné levné nekoupil, nevyplatí se to ale péra? Maximálně se unaví a klesnou ještě víc :smich:

:palec2::palec2:

Vloženo

jinak mne omluv moje výbava je total social edition, ale pracuju na tom

Ono tu social editon tu mají skoro všichni krom pana vedoucího, ale ON tu nechodí lol:smich:

Vloženo

no další je popelník kterej u mě slouží jako odkladací místo na drobny na košíky,flashku,klíče,minibaterku a jiny cetky což se tam prohrabovat po tmě není úplně vono....tak zbejvaj jen ty kliky nad kteryma přemejšlim....jinak mam classika takže všechny osvětlení jak zavazadlovyho prostoru,schranky spolujezdce,popelníku,dveří tam není a to jsou místa pro mě docela prakticky na dodělaní světel......neřeknu kdybych tam rval ruzny neony nad nohy nebo nějakou discokouly na palubku.... :)

Vloženo

asi je to tím ;) .... to je fakt, prostě už sem se mnohokrat přesvědčil že nejsem tak bohatej abych kupoval levny věci a mam jistou nedůvěru a radši se snažim připlatit

Vloženo
Ono tu social editon tu mají skoro všichni krom pana vedoucího, ale ON tu nechodí lol:smich:

jj já mam taky social edition ..  :palec2: ...  a toho vedoucího radši už nevytahuj nebo si to zase přečtě zabrečí si , postěžuje si a pak těžce zamachruje podpisem... :smich:

Vloženo

RACA: tak z toho co popisuješ mám jen ten kufr(kombi) popelník užívám stejným způsobem :palec2:

a včera sem tady v elek. našel inspiraci na osvětlení přihrádky u mitfáry :rock:

Vloženo
asi je to tím ;) .... to je fakt, prostě už sem se mnohokrat přesvědčil že nejsem tak bohatej abych kupoval levny věci a mam jistou nedůvěru a radši se snažim připlatit

Ono já si myslím, že v těch pérach rozdíl moc velký nebude, snad jen, že budou více drncat než ty Hr, nebudou tak komfortní ;)

Vloženo
RACA: tak z toho co popisuješ mám jen ten kufr(kombi) popelník užívám stejným způsobem :palec2:

a včera sem tady v elek. našel inspiraci na osvětlení přihrádky u mitfáry :rock:

no a ja neměl ani ten a neskutečně mě sralo v noci něco vyndavat nebo když sem ve tmě menil kolo a vyndaval nářadí při svitu mobilu bylo fakt uchvatny :-)))))).....no už mi zbejvaj jen ty dveře a popelník....možna kliky jooo a zaplovač(misto kteryho mam zatim jen zaslepku)

Vloženo
Ono já si myslím, že v těch pérach rozdíl moc velký nebude, snad jen, že budou více drncat než ty Hr, nebudou tak komfortní ;)

je to možný....je fakt že nějakou přímou kritiku sem nečet...je to jen o ty neduvěře k levnymu

Nechápu :aggressive: co je veedoucímu?????

no comment...to není nic na tebe týká se to jednoho zhrzence kterymu dostatečně nebylo lezeno do ........! :-)

Vloženo
no a ja neměl ani ten a neskutečně mě sralo v noci něco vyndavat nebo když sem ve tmě menil kolo a vyndaval nářadí při svitu mobilu bylo fakt uchvatny :-)))))).....no už mi zbejvaj jen ty dveře a popelník....možna kliky jooo a zaplovač(misto kteryho mam zatim jen zaslepku)

to věřím,ale v kufru by to chtělo něco víc svítivého. myslíš že by pomohla výměna obyč.žárovky za smd led??

Vloženo

je to možný....je fakt že nějakou přímou kritiku sem nečet...je to jen o ty neduvěře k levnymu

No, já hledal kritiku na JOM na netu a nic konkrétního jsem nenašel :feve:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...