Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak jsem dneska ohlížel YETIHO a řeknu ti, že yz venku jakš takš, ale ten vnitřek nic moc :feve:

Ahojda lidičky :-)

Na Yetiho jsem také koukala a asi jsem jiná ale mě se nelíbí ani z venku,pořád mi připomíná Fiat Multipla lol

Mě ROOmstra, taky je tak škaredý lol

Uvnitř mě nijak neuchvátil a zvenku je to takový jak svařený z různých aut,ještě to měli hodit na podvozek z Patrola :doh:specool:

Uvnitř mě nijak neuchvátil a zvenku je to takový jak svařený z různých aut,ještě to měli hodit na podvozek z Patrola :doh:specool:

hergot proč je to dvakrát ?? :help::spam::noot:

no já jej viděl zatím jen na fotkách,ale taky z něho nejsem nějak odvařenej lol

na cco jsem moc zvědavej tak combi Sup ;)

• Autor
Já ti povím proč! Protože vše je o penězích :p . Já Mám klasika na lízačku a je to pálka jak cíp, no a být to elegance, tak je to skoro jednou tolik :feve:

Takže nemáš prachy tak koupíš soc ......ale pak je do toho stejně nacpeč aby jsi měl full..... ;) takže v čem je poenta? Asi jen v tom, že ty prachy nedáš najednou ale postupně.....já dodělávky nemám rád.....

• Autor

YETIho jsem viděl i v něm se projel...cca 10 km...a mě se to líbí.....

Takže nemáš prachy tak koupíš soc ......ale pak je do toho stejně nacpeč aby jsi měl full..... ;) takže v čem je poenta? Asi jen v tom, že ty prachy nedáš najednou ale postupně.....já dodělávky nemám rád.....

No jo, ale vo tom to je, že si to doěláš sám, :p a navíc třeba parkovák na FI stál kolem 9000 kč a ty si ho koupíš za 1500 tady v bazaru ;) . Ale jak píšu, je to hodně o penězích a kdybych na to měl, tak samo bych si nekoupil eleganci a le sport, protoče se mi líbí :palec2:

• Autor

sport má oproti eleganci akorát jiný sedačky a tříramnej volant...:) a ty sedačky nejsou moc pro tlustý...mě se v nich delší dobu nesedí dobře...:)...vyzkoušeno u kámoše...co má sporta

Upraveno od Marek

nazdarek..tak sem vstal po nočni a kupodivu mě ani nevzbudili chlapci co nam před barakem dělaj chodniky..... :-)

tak to ti přeji krásné ránko :-) a já mažu na oběd :-)

dík zuzi...sice koukam jako bubak ale chleba s medem k snídani mě nakopne :-)))

Chleba s medem milujůůůů lol ale k obědu by to nešlo.. to jsem měla kuřecí špíz a brambůrky :-)

no k obědu ne...ale ja ted právě snidal :-))))

sport má oproti eleganci akorát jiný sedačky a tříramnej volant...:) a ty sedačky nejsou moc pro tlustý...mě se v nich delší dobu nesedí dobře...:)...vyzkoušeno u kámoše...co má sporta

To chceš říct že jsem tlustý :aggressive: , Já jsem pouze na svou váhu nízký lol

a chce se mi spát,spát se mi co ? chce,co se mi chce? SPÁT :kol-56::kol-52:

To chceš říct že jsem tlustý :aggressive: , Já jsem pouze na svou váhu nízký lol

Já o sobě zase říkám že jsem "jen " prostorově výrazná lol

Jestli pak poznáte co to je :p

post-15711-1250765839_thumb.jpg

Jestli pak poznáte co to je :p

:okol119 já to vím :kol-94:

bazmecht za okno :_icon_smich2:

Upraveno od Zuzka78

Já o sobě zase říkám že jsem "jen " prostorově výrazná lol

já zase nadávam svy herečce že mi kupuje trička s břichem.. :smich:

já zase nadávam svy herečce že mi kupuje trička s břichem.. :smich:

tak stejně mi nadává brácha :smich:

takže to je všude podobny :-))))

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.