Srpen 20, 200916 r Tak jsem dneska ohlížel YETIHO a řeknu ti, že yz venku jakš takš, ale ten vnitřek nic moc
Srpen 20, 200916 r Ahojda lidičky :-) Na Yetiho jsem také koukala a asi jsem jiná ale mě se nelíbí ani z venku,pořád mi připomíná Fiat Multipla
Srpen 20, 200916 r Uvnitř mě nijak neuchvátil a zvenku je to takový jak svařený z různých aut,ještě to měli hodit na podvozek z Patrola
Srpen 20, 200916 r Uvnitř mě nijak neuchvátil a zvenku je to takový jak svařený z různých aut,ještě to měli hodit na podvozek z Patrola
Srpen 20, 200916 r Autor Já ti povím proč! Protože vše je o penězích . Já Mám klasika na lízačku a je to pálka jak cíp, no a být to elegance, tak je to skoro jednou tolik Takže nemáš prachy tak koupíš soc ......ale pak je do toho stejně nacpeč aby jsi měl full..... takže v čem je poenta? Asi jen v tom, že ty prachy nedáš najednou ale postupně.....já dodělávky nemám rád.....
Srpen 20, 200916 r Takže nemáš prachy tak koupíš soc ......ale pak je do toho stejně nacpeč aby jsi měl full..... takže v čem je poenta? Asi jen v tom, že ty prachy nedáš najednou ale postupně.....já dodělávky nemám rád..... No jo, ale vo tom to je, že si to doěláš sám, a navíc třeba parkovák na FI stál kolem 9000 kč a ty si ho koupíš za 1500 tady v bazaru . Ale jak píšu, je to hodně o penězích a kdybych na to měl, tak samo bych si nekoupil eleganci a le sport, protoče se mi líbí
Srpen 20, 200916 r Autor sport má oproti eleganci akorát jiný sedačky a tříramnej volant... a ty sedačky nejsou moc pro tlustý...mě se v nich delší dobu nesedí dobře......vyzkoušeno u kámoše...co má sporta Upraveno Srpen 20, 200916 r od Marek
Srpen 20, 200916 r nazdarek..tak sem vstal po nočni a kupodivu mě ani nevzbudili chlapci co nam před barakem dělaj chodniky..... :-)
Srpen 20, 200916 r Chleba s medem milujůůůů ale k obědu by to nešlo.. to jsem měla kuřecí špíz a brambůrky :-)
Srpen 20, 200916 r sport má oproti eleganci akorát jiný sedačky a tříramnej volant... a ty sedačky nejsou moc pro tlustý...mě se v nich delší dobu nesedí dobře......vyzkoušeno u kámoše...co má sporta To chceš říct že jsem tlustý , Já jsem pouze na svou váhu nízký
Srpen 20, 200916 r To chceš říct že jsem tlustý , Já jsem pouze na svou váhu nízký Já o sobě zase říkám že jsem "jen " prostorově výrazná
Srpen 20, 200916 r Jestli pak poznáte co to je já to vím bazmecht za okno Upraveno Srpen 20, 200916 r od Zuzka78
Srpen 20, 200916 r Já o sobě zase říkám že jsem "jen " prostorově výrazná já zase nadávam svy herečce že mi kupuje trička s břichem..
Srpen 20, 200916 r já zase nadávam svy herečce že mi kupuje trička s břichem.. tak stejně mi nadává brácha
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.