Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak jsem dneska ohlížel YETIHO a řeknu ti, že yz venku jakš takš, ale ten vnitřek nic moc :feve:

Ahojda lidičky :-)

Na Yetiho jsem také koukala a asi jsem jiná ale mě se nelíbí ani z venku,pořád mi připomíná Fiat Multipla lol

Mě ROOmstra, taky je tak škaredý lol

Uvnitř mě nijak neuchvátil a zvenku je to takový jak svařený z různých aut,ještě to měli hodit na podvozek z Patrola :doh:specool:

Uvnitř mě nijak neuchvátil a zvenku je to takový jak svařený z různých aut,ještě to měli hodit na podvozek z Patrola :doh:specool:

hergot proč je to dvakrát ?? :help::spam::noot:

no já jej viděl zatím jen na fotkách,ale taky z něho nejsem nějak odvařenej lol

na cco jsem moc zvědavej tak combi Sup ;)

• Autor
Já ti povím proč! Protože vše je o penězích :p . Já Mám klasika na lízačku a je to pálka jak cíp, no a být to elegance, tak je to skoro jednou tolik :feve:

Takže nemáš prachy tak koupíš soc ......ale pak je do toho stejně nacpeč aby jsi měl full..... ;) takže v čem je poenta? Asi jen v tom, že ty prachy nedáš najednou ale postupně.....já dodělávky nemám rád.....

• Autor

YETIho jsem viděl i v něm se projel...cca 10 km...a mě se to líbí.....

Takže nemáš prachy tak koupíš soc ......ale pak je do toho stejně nacpeč aby jsi měl full..... ;) takže v čem je poenta? Asi jen v tom, že ty prachy nedáš najednou ale postupně.....já dodělávky nemám rád.....

No jo, ale vo tom to je, že si to doěláš sám, :p a navíc třeba parkovák na FI stál kolem 9000 kč a ty si ho koupíš za 1500 tady v bazaru ;) . Ale jak píšu, je to hodně o penězích a kdybych na to měl, tak samo bych si nekoupil eleganci a le sport, protoče se mi líbí :palec2:

• Autor

sport má oproti eleganci akorát jiný sedačky a tříramnej volant...:) a ty sedačky nejsou moc pro tlustý...mě se v nich delší dobu nesedí dobře...:)...vyzkoušeno u kámoše...co má sporta

Upraveno od Marek

nazdarek..tak sem vstal po nočni a kupodivu mě ani nevzbudili chlapci co nam před barakem dělaj chodniky..... :-)

tak to ti přeji krásné ránko :-) a já mažu na oběd :-)

dík zuzi...sice koukam jako bubak ale chleba s medem k snídani mě nakopne :-)))

Chleba s medem milujůůůů lol ale k obědu by to nešlo.. to jsem měla kuřecí špíz a brambůrky :-)

no k obědu ne...ale ja ted právě snidal :-))))

sport má oproti eleganci akorát jiný sedačky a tříramnej volant...:) a ty sedačky nejsou moc pro tlustý...mě se v nich delší dobu nesedí dobře...:)...vyzkoušeno u kámoše...co má sporta

To chceš říct že jsem tlustý :aggressive: , Já jsem pouze na svou váhu nízký lol

a chce se mi spát,spát se mi co ? chce,co se mi chce? SPÁT :kol-56::kol-52:

To chceš říct že jsem tlustý :aggressive: , Já jsem pouze na svou váhu nízký lol

Já o sobě zase říkám že jsem "jen " prostorově výrazná lol

Jestli pak poznáte co to je :p

post-15711-1250765839_thumb.jpg

Jestli pak poznáte co to je :p

:okol119 já to vím :kol-94:

bazmecht za okno :_icon_smich2:

Upraveno od Zuzka78

Já o sobě zase říkám že jsem "jen " prostorově výrazná lol

já zase nadávam svy herečce že mi kupuje trička s břichem.. :smich:

já zase nadávam svy herečce že mi kupuje trička s břichem.. :smich:

tak stejně mi nadává brácha :smich:

takže to je všude podobny :-))))

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.