Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

dneska jsem si začal hrat s těma led-kama a už mam menší prototip osvětleni dveří ...zbejva jen doladit-připevnit a až bude nějaky delší volno tak zapojit

ahoj stando je to jen takova rychlovka co sem spachal během snídaně :-))))....a vyslech si plno nadávek že dělam v obyvaku bordel

tak musíš doma vysvětlit, že to děláš pro její bezpečnost, až otevře dveře, aby to bylo vidět a nikdo jí nesejmul

jj tim sem se ohaněl ale když mi ukapnul cín na zem tak mi to moc nepohomlo :-))))))).....

dneska jsem si začal hrat s těma led-kama a už mam menší prototip osvětleni dveří ...zbejva jen doladit-připevnit a až bude nějaky delší volno tak zapojit

[]

Ty Ráca, nemáš ty ledky nějak šedrem :smich: , ale jak říká muj kolega: Trochu křivé, taky pěkné lol

jj sou míro ,ale jak sem psal je to jen cvičně a ještě to není uplně dodělany...musim poopravit plošnak trochu foukal vítr když sem ho řezal :-)) a pak ho tavnou pistoli napevno k ty odrazce přidělat

• Autor
To chceš říct že jsem tlustý :aggressive: , Já jsem pouze na svou váhu nízký lol

Tak tlustej zrovna ne, ale pokud máš větší (,)...tak se Ti v nich nebude po delší době dobře sedět...to boční vedení je sice super, ale jen pro někoho......

Klidně napiš větší (péro) :smich:

• Autor

(,) to není péro prosím.......

Jestli pak poznáte co to je :p

Ahoj jojojo vím minulý víkend jsem to montoval :palec2: už jsem tu zas lol

Ahoj jojojo vím minulý víkend jsem to montoval :palec2: už jsem tu zas lol

No, tys tu fakt chyběl lol:smich:

• Autor

tak řekněte co to je...

Jsem rád že sis mě oblíbil :smich::smich::smich::smich:

MAREK: ty to víš taky ale nemusíš bejt tak suchej :p:p

RACA: mooooooooc pěkný

Upraveno od Riper

• Autor

nevím.....copak to je.....

Sorry ale musím si rejpnout. lol ty to ve svém full nemáš????? to je držák na parkovací lístky :doh

• Autor

to víš že má.....ale jen jeden :)......

Sorry ale musím si rejpnout. lol ty to ve svém full nemáš????? to je držák na parkovací lístky :doh

To jsou držáky, jsou dva a nejsou pro mně :p , neboť imoje socka je má lol

RACA: mooooooooc pěkný

ahoj konečně někdo kdo ocení ten uměleckej vytvor :-))))....sem zvědavej až budu kuchat dveře a tahat kabely skrz pruchodku to zas bude všude najedou debilu,kokotu a z...du ktery to tak debilně vymysleli :-)))))))

to víš že má.....ale jen jeden :)......

no a kolik bys jich chtěl mít :_icon_smich2:

• Autor
To jsou držáky, jsou dva a nejsou pro mně :p , neboť imoje socka je má lol

vážně, tak to máš asi nějakou zvláštní edici...... :)

ahoj konečně někdo kdo ocení ten uměleckej vytvor :-))))....sem zvědavej až budu kuchat dveře a tahat kabely skrz pruchodku to zas bude všude najedou debilu,kokotu a z...du ktery to tak debilně vymysleli :-)))))))

Jo taky se při takových věcech umím rozjet :)

• Autor
no a kolik bys jich chtěl mít :_icon_smich2:

na každý straně jeden....hned ho objednám abych měl full full ;):p

Ráca, od něj pochvala neplatí, je to nováček, tak ještě neví jak to tady chodí. Samá kritika lol , chvála se neuznává :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.