Srpen 20, 200916 r dneska jsem si začal hrat s těma led-kama a už mam menší prototip osvětleni dveří ...zbejva jen doladit-připevnit a až bude nějaky delší volno tak zapojit
Srpen 20, 200916 r ahoj stando je to jen takova rychlovka co sem spachal během snídaně :-))))....a vyslech si plno nadávek že dělam v obyvaku bordel
Srpen 20, 200916 r tak musíš doma vysvětlit, že to děláš pro její bezpečnost, až otevře dveře, aby to bylo vidět a nikdo jí nesejmul
Srpen 20, 200916 r jj tim sem se ohaněl ale když mi ukapnul cín na zem tak mi to moc nepohomlo :-))))))).....
Srpen 20, 200916 r dneska jsem si začal hrat s těma led-kama a už mam menší prototip osvětleni dveří ...zbejva jen doladit-připevnit a až bude nějaky delší volno tak zapojit[] Ty Ráca, nemáš ty ledky nějak šedrem , ale jak říká muj kolega: Trochu křivé, taky pěkné
Srpen 20, 200916 r jj sou míro ,ale jak sem psal je to jen cvičně a ještě to není uplně dodělany...musim poopravit plošnak trochu foukal vítr když sem ho řezal :-)) a pak ho tavnou pistoli napevno k ty odrazce přidělat
Srpen 20, 200916 r Autor To chceš říct že jsem tlustý , Já jsem pouze na svou váhu nízký Tak tlustej zrovna ne, ale pokud máš větší (,)...tak se Ti v nich nebude po delší době dobře sedět...to boční vedení je sice super, ale jen pro někoho......
Srpen 20, 200916 r Jestli pak poznáte co to je Ahoj jojojo vím minulý víkend jsem to montoval už jsem tu zas
Srpen 20, 200916 r Ahoj jojojo vím minulý víkend jsem to montoval už jsem tu zas No, tys tu fakt chyběl
Srpen 20, 200916 r Jsem rád že sis mě oblíbil MAREK: ty to víš taky ale nemusíš bejt tak suchej RACA: mooooooooc pěkný Upraveno Srpen 20, 200916 r od Riper
Srpen 20, 200916 r Sorry ale musím si rejpnout. ty to ve svém full nemáš????? to je držák na parkovací lístky
Srpen 20, 200916 r Sorry ale musím si rejpnout. ty to ve svém full nemáš????? to je držák na parkovací lístky To jsou držáky, jsou dva a nejsou pro mně , neboť imoje socka je má
Srpen 20, 200916 r RACA: mooooooooc pěkný ahoj konečně někdo kdo ocení ten uměleckej vytvor :-))))....sem zvědavej až budu kuchat dveře a tahat kabely skrz pruchodku to zas bude všude najedou debilu,kokotu a z...du ktery to tak debilně vymysleli :-)))))))
Srpen 20, 200916 r Autor To jsou držáky, jsou dva a nejsou pro mně , neboť imoje socka je má vážně, tak to máš asi nějakou zvláštní edici......
Srpen 20, 200916 r ahoj konečně někdo kdo ocení ten uměleckej vytvor :-))))....sem zvědavej až budu kuchat dveře a tahat kabely skrz pruchodku to zas bude všude najedou debilu,kokotu a z...du ktery to tak debilně vymysleli :-))))))) Jo taky se při takových věcech umím rozjet
Srpen 20, 200916 r Autor no a kolik bys jich chtěl mít na každý straně jeden....hned ho objednám abych měl full full
Srpen 20, 200916 r ahoj konečně někdo kdo ocení ten uměleckej vytvor :-))))....sem zvědavej až budu kuchat dveře a tahat kabely skrz pruchodku to zas bude všude najedou debilu,kokotu a z...du ktery to tak debilně vymysleli :-))))))) Ráca, od něj pochvala neplatí, je to nováček, tak ještě neví jak to tady chodí. Samá kritika , chvála se neuznává
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.