raca Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 dneska jsem si začal hrat s těma led-kama a už mam menší prototip osvětleni dveří ...zbejva jen doladit-připevnit a až bude nějaky delší volno tak zapojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 zdar jinak pěkný JIndro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 ahoj stando je to jen takova rychlovka co sem spachal během snídaně :-))))....a vyslech si plno nadávek že dělam v obyvaku bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 tak musíš doma vysvětlit, že to děláš pro její bezpečnost, až otevře dveře, aby to bylo vidět a nikdo jí nesejmul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 jj tim sem se ohaněl ale když mi ukapnul cín na zem tak mi to moc nepohomlo :-)))))))..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 tak to se jí zase nedivím :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 dneska jsem si začal hrat s těma led-kama a už mam menší prototip osvětleni dveří ...zbejva jen doladit-připevnit a až bude nějaky delší volno tak zapojit[] Ty Ráca, nemáš ty ledky nějak šedrem , ale jak říká muj kolega: Trochu křivé, taky pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 jj sou míro ,ale jak sem psal je to jen cvičně a ještě to není uplně dodělany...musim poopravit plošnak trochu foukal vítr když sem ho řezal :-)) a pak ho tavnou pistoli napevno k ty odrazce přidělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 To chceš říct že jsem tlustý , Já jsem pouze na svou váhu nízký Tak tlustej zrovna ne, ale pokud máš větší (,)...tak se Ti v nich nebude po delší době dobře sedět...to boční vedení je sice super, ale jen pro někoho...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Klidně napiš větší (péro) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 (,) to není péro prosím....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Jestli pak poznáte co to je Ahoj jojojo vím minulý víkend jsem to montoval už jsem tu zas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Ahoj jojojo vím minulý víkend jsem to montoval už jsem tu zas No, tys tu fakt chyběl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 tak řekněte co to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 (editace) Jsem rád že sis mě oblíbil MAREK: ty to víš taky ale nemusíš bejt tak suchej RACA: mooooooooc pěkný Editováno: 20. Srpen 2009, autor: Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 nevím.....copak to je..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Sorry ale musím si rejpnout. ty to ve svém full nemáš????? to je držák na parkovací lístky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 to víš že má.....ale jen jeden ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Sorry ale musím si rejpnout. ty to ve svém full nemáš????? to je držák na parkovací lístky To jsou držáky, jsou dva a nejsou pro mně , neboť imoje socka je má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 RACA: mooooooooc pěkný ahoj konečně někdo kdo ocení ten uměleckej vytvor :-))))....sem zvědavej až budu kuchat dveře a tahat kabely skrz pruchodku to zas bude všude najedou debilu,kokotu a z...du ktery to tak debilně vymysleli :-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 to víš že má.....ale jen jeden ...... no a kolik bys jich chtěl mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 To jsou držáky, jsou dva a nejsou pro mně , neboť imoje socka je má vážně, tak to máš asi nějakou zvláštní edici...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 ahoj konečně někdo kdo ocení ten uměleckej vytvor :-))))....sem zvědavej až budu kuchat dveře a tahat kabely skrz pruchodku to zas bude všude najedou debilu,kokotu a z...du ktery to tak debilně vymysleli :-))))))) Jo taky se při takových věcech umím rozjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 no a kolik bys jich chtěl mít na každý straně jeden....hned ho objednám abych měl full full Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 ahoj konečně někdo kdo ocení ten uměleckej vytvor :-))))....sem zvědavej až budu kuchat dveře a tahat kabely skrz pruchodku to zas bude všude najedou debilu,kokotu a z...du ktery to tak debilně vymysleli :-))))))) Ráca, od něj pochvala neplatí, je to nováček, tak ještě neví jak to tady chodí. Samá kritika , chvála se neuznává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.