Marek Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Tak to souhlasím,nechal sem přes noc klíče ve dveřích a ráno tam furt stála to není barvou, ale tím že to není full...ale soc....to nikdo nechce ani zadara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 to není barvou, ale tím že to není full...ale soc....to nikdo nechce ani zadara velký full krátkáb hůll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 a hele veršánky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 to ty mi jdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 ahoj a pěkné ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Ahoj Ondro, kdy sem hodíš ty fota? Anebo si furt nemůžeš vybret z Sauto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 (editace) GRRRRRRRRRRRRR v ulici máme několik otrávených psů , ted mi volala máma,ta moje od včera zvrací tak s ní jede pro jistotu na veterinu Ježííííš,když dá pokoj auto tak zase tohle Editováno: 21. Srpen 2009, autor: Zuzka78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Ahoj Ondro, kdy sem hodíš ty fota? Anebo si furt nemůžeš vybret z Sauto? foto sem dám neboj,ale až po dovolený asi,protože teďkom nějak nestíhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Tak už jen 3 hoďky a můj poslední prac.den před dovčou končí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 tak už i kafe mám za sebou a nikdo nikde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 tak tu mam něco pro ty co neřešej do nekonečna barvu ale taky něco tvořej....kdybych věděl co mě čeka tak se asi rozmyslim ale vysledek stojí za to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Na tu lampičku se taky chystám.Akorát chci ještě přidat zespod tapecu led na osvětlení podlahy.Abych do něčeho nešláp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 to ja asi dodělam až do něčeho šlapnu :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 kolik tam máš ledek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 4kusy - 3mm - uvidim až ve tmě jak to bude svítit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Já tam chcu dát 2 se širokým rozptylem.5mm - 120 st.úhel rozptylu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 pokud to bude za odrazkou tak ti je rozptyl naprd.....a misto bíly bych příště dal červenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Ahoj je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 ahoj ... dík za uznaní škoda že sem nedělal i audiozaznam to by ste se zasmali .-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Pěkný pitrys76: To osvětlení zespod je docela dobrý nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 hááááááááálóóóóóóóóó? by mně zajímalo kde všci ve čtyři ráno jste..... Nespal jsem.. ale jít an forum mě fakt nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Ono tu social editon tu mají skoro všichni krom pana vedoucího, ale ON tu nechodí Děkuji, že se vztahuju do toho skoro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Snad se nebojíš full je prý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.