Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to se tak někdo ma.....mě to každej rok donutí abych si tam zavolal a nechal ošetřit..... holt mam v hubě moribundus

tak letos jsem tam šel zase na kontrolu, trošku mi porovnal 8, doplnil mi plombu a za týden jsem tam šel znova a nechal si jí vyndat

ráca: o zubaři už ani slovo...ještě teď se mi klepe huba od vrtání :feve: tam dicky příjdu s nadějí jak vše bude vpoho, zuby si čistim pravidelně, hubu vyplachuju a bůchví co ještě...a stejně dicky slyším..."áááá malej kazík" :aggressive:

Standis: jak jsem četl to nemám rád šplhouny bez toho smajlíku, tak nevim proč sem si vzpoměl na bručouna ze šmoulů :smich: jináč zítra nebo pozítří jedu k tomu lakýrovi - myslim na tebe ;)

nemam rád zubaře...... :D

to ja když tam du tak mi děla celou hubu.....tuhla šla i moje herečka po třech letech a nic!!!co to je za spravedlnost

díki Honzo, seznam máš??

tak smajlík jsem tam právě zapomněl dát, proto to vypadalo tak blbě

Gargamela na tebe :smich: já bych si dal šmoulinku lol

Kluci nechci vám přerušit zase jedno skvělý téma, ale teď jsem dojedl ty párky a jestli tam byla krysa, tak teda byla moooc

dobrá. :)

Kluci nechci vám přerušit zase jedno skvělý téma, ale teď jsem dojedl ty párky a jestli tam byla krysa, tak teda byla moooc

dobrá. :)

tam žádná nebyla, jen pár kil soji a mouky :)

jj šmoulinka je kočka...ale něco na sebe prásknu minule na noční sem si stahnul z nostalgie gumidky a stoupa a jeho ignoranstvo no pochcal sem se smíchy........no dopr mambo já už na ten hnus zapoměl a ted znoa fuj to je hnus

já bych si dal šmoulinku lol

akorát by mě zajímalo, jestli už vyrostla, protože jestli je pořád tak malá a mladá, jak si jí pamatuju z mladí, tak tě tady brzo a na dlouho neuvidíme :smich:

jj šmoulinka je kočka...ale něco na sebe prásknu minule na noční sem si stahnul z nostalgie gumidky a stoupa a jeho ignoranstvo no pochcal sem se smíchy........no dopr mambo já už na ten hnus zapoměl a ted znoa fuj to je hnus

to mi pověz, kde jsi je stáhnul, ty bych chtěl a nejen Gumídky a občas bych se na tyto pořady mládí rád podíval

jo člověče naboural sem se na jedno vysokoškolsky ftp-ko tam je těhle věci mraky

jo člověče naboural sem se na jedno vysokoškolsky ftp-ko tam je těhle věci mraky

tak to koukej nastahovat a já si pak za tebou udělám výlet a pálnu si to

párky jsou luxus - složení je opravdu pestré, když mi kámoš co byl na brigádě v masokombinátu vyprávěl co všecko se podaří do parku dostat, tak jsem celkem čuměl.....ale stejně je žeru, páč mi chutnaj a kdyby se člověk zamýšlel co je v jídle, nebo z čeho se to dělá, tak nesní nic ;) PS: největší svinstvo je "Magii" :palec2:

standis: šmoulince už musí táhnout tak na 30cet - doufám že o sebe dbá :smich:

ráca: taky sem tam z nostalgie, nebo když hlídám ségře malý juknu na seriály z dětství....nejlepčí je stejně "jen počkej zajíci" lol

a nejhorší je bolek a lolek kdo dá tři díly za sebou je borec......

ok stando když si vzpomenu tak ti to sosnu.... :-) ale až budu v práci tam je povolena ip z domova se tam nedostanu :-)

a nejhorší je bolek a lolek kdo dá tři díly za sebou je borec......

ok stando když si vzpomenu tak ti to sosnu.... :-) ale až budu v práci tam je povolena ip z domova se tam nedostanu :-)

oki :palec2:

popř mi pošli co tam mají a já si jich pár vyberu

Maggi můžu skoro dovšeho

jasny zejtra večer se kdyžtak připomen..... taky sem zkouk kosi bratry ale to už byl ulet ...... :D...slza ukapla jakej sem staroch ale co naděláš

jasný taky dávám Maggi, ale složení je opravdu lahodné - vývar z kostí a kopyt a všljaký jiný aroma sračky :palec2:

ráca: snad takovej staroch zas nejsi ne? :)

raca:já vím, čas nejde zastavit, ale byly to hezký seriály. zrovna v neděli jsem po 6 zapnul TV a to co tam dávali, hnus velebnosti. Zlatý pikaču ;)

ráca: snad takovej staroch zas nejsi ne? :)

ještě větší, než si dokažeš představit :smich:

kibi: staroch snad ještě ne ale už skoro 30.......a koukejte už nechat těch kopyt to je strašny

jináč chlapy tady je spousta seriálů na skouknutí: http://www.sleduj.org/index.php ;)

pro nás tvrdý chlapy opravdu sbírka pokoukání...jen počkej zající, králíci z klobouku, simpsnovi... :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.