Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 to já taky chodím pravidelně jednou za 2 roky, aby mě nevyškrtl z evidence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 to se tak někdo ma.....mě to každej rok donutí abych si tam zavolal a nechal ošetřit..... holt mam v hubě moribundus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 tak letos jsem tam šel zase na kontrolu, trošku mi porovnal 8, doplnil mi plombu a za týden jsem tam šel znova a nechal si jí vyndat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 ráca: o zubaři už ani slovo...ještě teď se mi klepe huba od vrtání tam dicky příjdu s nadějí jak vše bude vpoho, zuby si čistim pravidelně, hubu vyplachuju a bůchví co ještě...a stejně dicky slyším..."áááá malej kazík" Standis: jak jsem četl to nemám rád šplhouny bez toho smajlíku, tak nevim proč sem si vzpoměl na bručouna ze šmoulů jináč zítra nebo pozítří jedu k tomu lakýrovi - myslim na tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 nemam rád zubaře...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 to ja když tam du tak mi děla celou hubu.....tuhla šla i moje herečka po třech letech a nic!!!co to je za spravedlnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 díki Honzo, seznam máš?? tak smajlík jsem tam právě zapomněl dát, proto to vypadalo tak blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Gargamela na tebe já bych si dal šmoulinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Kluci nechci vám přerušit zase jedno skvělý téma, ale teď jsem dojedl ty párky a jestli tam byla krysa, tak teda byla moooc dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 dneska jsme už celkem detailně probrali 2 témata, to je slušný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Kluci nechci vám přerušit zase jedno skvělý téma, ale teď jsem dojedl ty párky a jestli tam byla krysa, tak teda byla mooocdobrá. tam žádná nebyla, jen pár kil soji a mouky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 jj šmoulinka je kočka...ale něco na sebe prásknu minule na noční sem si stahnul z nostalgie gumidky a stoupa a jeho ignoranstvo no pochcal sem se smíchy........no dopr mambo já už na ten hnus zapoměl a ted znoa fuj to je hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 já bych si dal šmoulinku akorát by mě zajímalo, jestli už vyrostla, protože jestli je pořád tak malá a mladá, jak si jí pamatuju z mladí, tak tě tady brzo a na dlouho neuvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 jj šmoulinka je kočka...ale něco na sebe prásknu minule na noční sem si stahnul z nostalgie gumidky a stoupa a jeho ignoranstvo no pochcal sem se smíchy........no dopr mambo já už na ten hnus zapoměl a ted znoa fuj to je hnus to mi pověz, kde jsi je stáhnul, ty bych chtěl a nejen Gumídky a občas bych se na tyto pořady mládí rád podíval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 jo člověče naboural sem se na jedno vysokoškolsky ftp-ko tam je těhle věci mraky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 jo člověče naboural sem se na jedno vysokoškolsky ftp-ko tam je těhle věci mraky tak to koukej nastahovat a já si pak za tebou udělám výlet a pálnu si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 párky jsou luxus - složení je opravdu pestré, když mi kámoš co byl na brigádě v masokombinátu vyprávěl co všecko se podaří do parku dostat, tak jsem celkem čuměl.....ale stejně je žeru, páč mi chutnaj a kdyby se člověk zamýšlel co je v jídle, nebo z čeho se to dělá, tak nesní nic PS: největší svinstvo je "Magii" standis: šmoulince už musí táhnout tak na 30cet - doufám že o sebe dbá ráca: taky sem tam z nostalgie, nebo když hlídám ségře malý juknu na seriály z dětství....nejlepčí je stejně "jen počkej zajíci" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 a nejhorší je bolek a lolek kdo dá tři díly za sebou je borec...... ok stando když si vzpomenu tak ti to sosnu.... :-) ale až budu v práci tam je povolena ip z domova se tam nedostanu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 a nejhorší je bolek a lolek kdo dá tři díly za sebou je borec......ok stando když si vzpomenu tak ti to sosnu.... :-) ale až budu v práci tam je povolena ip z domova se tam nedostanu :-) oki popř mi pošli co tam mají a já si jich pár vyberu Maggi můžu skoro dovšeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 jasny zejtra večer se kdyžtak připomen..... taky sem zkouk kosi bratry ale to už byl ulet ...... ...slza ukapla jakej sem staroch ale co naděláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 jasný taky dávám Maggi, ale složení je opravdu lahodné - vývar z kostí a kopyt a všljaký jiný aroma sračky ráca: snad takovej staroch zas nejsi ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 raca:já vím, čas nejde zastavit, ale byly to hezký seriály. zrovna v neděli jsem po 6 zapnul TV a to co tam dávali, hnus velebnosti. Zlatý pikaču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 ráca: snad takovej staroch zas nejsi ne? ještě větší, než si dokažeš představit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 kibi: staroch snad ještě ne ale už skoro 30.......a koukejte už nechat těch kopyt to je strašny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 jináč chlapy tady je spousta seriálů na skouknutí: http://www.sleduj.org/index.php pro nás tvrdý chlapy opravdu sbírka pokoukání...jen počkej zající, králíci z klobouku, simpsnovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.