Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 no kdyby jsi si proprděl sadák, tak Ti ho opravý a nebo prodá kus látky na očalounění čehokoliv v autě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 tak to ja bych nevyužil při prdění v autě se přizvedavam..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 bože ty jsi ale wůl.....hele nemáš nějakej odkaz, kde se dají stáhnout nějaký obaly na DVD...mě už nic nefunguje..vše co jsem měl je OFF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 (editace) no a ne jak na mě přijde tak se přizvednu...... :D :D obaly nevim čoveče ja obaly nedělam palim 5 filmů na divko a zakladam do takovych desek a pouze si vytvařim v pc datazi s popisem ale koukam co tohle http://www.kfilmu.net/ ??? Editováno: 3. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Dobré jitro panáčci,koukám že jste čilejší než já,včera jsme trochu přetáhly posezení u známejch asi tak do dvou a to se mi fakt nechtělo v 5:30 vstávat a ještě při coca cole brrrrrrrr fuj ještě ted mám žaludek v horším stavu než po 10ti točenejch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 jo to je dobrý,,,jeden z mála co jede.... díky,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Dobré jitro panáčci,koukám že jste čilejší než já,včera jsme trochu přetáhly posezení u známejch asi tak do dvou a to se mi fakt nechtělo v 5:30 vstávat a ještě při coca cole brrrrrrrr fuj ještě ted mám žaludek v horším stavu než po 10ti točenejch. ahoj ..já bsem čilej páč musim tvrdě a do umoru dřít v rachotě...tomu věřim že se ti nechtělo taky bych měl veeelky problemy vylizt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 jo to je dobrý,,,jeden z mála co jede.... díky,.... no uvidiš takovejh webu je plno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 jen je najít....jak se ti maká...žádnej zásah..pracovní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 zatim ne .... dokonce sem linej jit i to kafe si u vařit ale už se ozyva kuřacka zavislost tak to sfouknu najednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 takže cigárko.....no ale fuj................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 a co v autě kouříš, jestli jo a při tom se ještě nadzvedneš..no to muší bejt síla :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 tak už mam pokouřino a je mi lip.....v autě kouřim ale potaji aby herečka nevědela protože mam zakaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 a čí je to auto, její nebo tvoje? asi společný co.....ale to musí poznat nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 V autě jsem přestal kouřit po tom co jsem jako starej mazák vyhazoval vajgla z okýnka a ten mrzák se mi vrátil a vletěl do ucha,málem jsem si rozbil hubu,popálil ucho propálil sedačku a tričko jak ten zmetek padal k zemi.Od té doby jsem si v osobáku nezapálil pouze v kamionu tam bylo místa dost na pořádnej popelník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 no je společny ale napsany na mě.....a zatim to nepoznala,ja kouřil ve všech autech co sem měl a každej kdo mi vlez do auta tak mi to nevěřil že tam kouřim,pootevřu okynko a foukam z okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 V autě jsem přestal kouřit po tom co jsem jako starej mazák vyhazoval vajgla z okýnka a ten mrzák se mi vrátil a vletěl do ucha,málem jsem si rozbil hubu,popálil ucho propálil sedačku a tričko jak ten zmetek padal k zemi.Od té doby jsem si v osobáku nezapálil pouze v kamionu tam bylo místa dost na pořádnej popelník. mě se něco podobnyho stalo ve stary 120 vyhodil sem vajgla střešním okynkem chvily se tam mrzkal ve víru a pak se mi taky vratil do klina :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Tak se holky probudily..jdu se věnovat rodince...čus večer..po šichtě co raco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 (editace) uvidim maro bude hokejiček tak se snad na chvili stavim...kurna už mě přišli otravovat z praci tak pujdu řešit tak zatim Editováno: 3. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 sem tu...raco už pomalu balíš domů co..jaká byla šichta...já ráno "venčil" malou...byly tady u nás nějaký klášterní slavnosti...divadlo, muzika, stánky...a otevřená stanice přírodovědců-zvířátka pro děti...byl jsem po 2 hodinách urvanej jako nikdy z práce...a prcek by furt běhal...tak jsem jí předal babce a manželce a šli jí ještě utahat na zahradu...já byl v chládku garáže..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 to se tak někdo dneska měl :-)))).....ja se dneska cca od poledne nezastavil celkem seto s...o naštěstí jen zaležitosti u kterych byla jasna příčina a dobra naprava takže žadny dlouhy přemejšlení co?proč?a jak?....takže dá se říct pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Dobrý podvečer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Zdar bando, tak už mám padla a teď víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Nazdárek hošani...tak jak je po šichtě Woody? Bylo leháro nebo jsi musel pořádně máknout? :-) Ahoj Romane.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ahoj Marku.Včerejší hokej neměl chybu co? Kdybych si tipnul tak to vyhraju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.