Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

no kdyby jsi si proprděl sadák, tak Ti ho opravý a nebo prodá kus látky na očalounění čehokoliv v autě...

tak to ja bych nevyužil při prdění v autě se přizvedavam.....

• Autor

bože ty jsi ale wůl.....hele nemáš nějakej odkaz, kde se dají stáhnout nějaký obaly na DVD...mě už nic nefunguje..vše co jsem měl je OFF

no a ne jak na mě přijde tak se přizvednu...... :D :D :D :D

obaly nevim čoveče ja obaly nedělam palim 5 filmů na divko a zakladam do takovych desek a pouze si vytvařim v pc datazi s popisem ale koukam co tohle http://www.kfilmu.net/ ???

Upraveno od raca

Dobré jitro panáčci,koukám že jste čilejší než já,včera jsme trochu přetáhly posezení u známejch asi tak do dvou a to se mi fakt nechtělo v 5:30 vstávat a ještě při coca cole brrrrrrrr fuj ještě ted mám žaludek v horším stavu než po 10ti točenejch.

• Autor

jo to je dobrý,,,jeden z mála co jede.... díky,....

Dobré jitro panáčci,koukám že jste čilejší než já,včera jsme trochu přetáhly posezení u známejch asi tak do dvou a to se mi fakt nechtělo v 5:30 vstávat a ještě při coca cole brrrrrrrr fuj ještě ted mám žaludek v horším stavu než po 10ti točenejch.

ahoj ..já bsem čilej páč musim tvrdě a do umoru dřít v rachotě...tomu věřim že se ti nechtělo taky bych měl veeelky problemy vylizt

jo to je dobrý,,,jeden z mála co jede.... díky,....

no uvidiš takovejh webu je plno

• Autor

jen je najít....jak se ti maká...žádnej zásah..pracovní?

zatim ne .... dokonce sem linej jit i to kafe si u vařit ale už se ozyva kuřacka zavislost tak to sfouknu najednou

• Autor

takže cigárko.....no ale fuj.................

• Autor

a co v autě kouříš, jestli jo a při tom se ještě nadzvedneš..no to muší bejt síla :-)

tak už mam pokouřino a je mi lip.....v autě kouřim ale potaji aby herečka nevědela protože mam zakaz

• Autor

a čí je to auto, její nebo tvoje? asi společný co.....ale to musí poznat nebo ne?

V autě jsem přestal kouřit po tom co jsem jako starej mazák vyhazoval vajgla z okýnka a ten mrzák se mi vrátil a vletěl do ucha,málem jsem si rozbil hubu,popálil ucho propálil sedačku a tričko jak ten zmetek padal k zemi.Od té doby jsem si v osobáku nezapálil pouze v kamionu tam bylo místa dost na pořádnej popelník.

no je společny ale napsany na mě.....a zatim to nepoznala,ja kouřil ve všech autech co sem měl a každej kdo mi vlez do auta tak mi to nevěřil že tam kouřim,pootevřu okynko a foukam z okna

V autě jsem přestal kouřit po tom co jsem jako starej mazák vyhazoval vajgla z okýnka a ten mrzák se mi vrátil a vletěl do ucha,málem jsem si rozbil hubu,popálil ucho propálil sedačku a tričko jak ten zmetek padal k zemi.Od té doby jsem si v osobáku nezapálil pouze v kamionu tam bylo místa dost na pořádnej popelník.

mě se něco podobnyho stalo ve stary 120 vyhodil sem vajgla střešním okynkem chvily se tam mrzkal ve víru a pak se mi taky vratil do klina :-)))

• Autor

Tak se holky probudily..jdu se věnovat rodince...čus večer..po šichtě co raco...

uvidim maro bude hokejiček tak se snad na chvili stavim...kurna už mě přišli otravovat z praci tak pujdu řešit tak zatim

Upraveno od raca

• Autor

sem tu...raco už pomalu balíš domů co..jaká byla šichta...já ráno "venčil" malou...byly tady u nás nějaký klášterní slavnosti...divadlo, muzika, stánky...a otevřená stanice přírodovědců-zvířátka pro děti...byl jsem po 2 hodinách urvanej jako nikdy z práce...a prcek by furt běhal...tak jsem jí předal babce a manželce a šli jí ještě utahat na zahradu...já byl v chládku garáže.....

to se tak někdo dneska měl :-)))).....ja se dneska cca od poledne nezastavil celkem seto s...o naštěstí jen zaležitosti u kterych byla jasna příčina a dobra naprava takže žadny dlouhy přemejšlení co?proč?a jak?....takže dá se říct pohoda

Dobrý podvečer :)

Zdar bando, tak už mám padla a teď víkend lol

• Autor

Nazdárek hošani...tak jak je po šichtě Woody? Bylo leháro nebo jsi musel pořádně máknout? :-)

Ahoj Romane....

Ahoj Marku.Včerejší hokej neměl chybu co? Kdybych si tipnul tak to vyhraju...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.