raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 ježkovi voči.....ta by tě prohnala kdyby to četla :-)))).....no ja se ještě nevodhodlal na tu střechu vylízt nějak mi vejšky nedělaj dobře ....co to tady včera zase ten vedoucí cintal za nesmysly??že sme místní borci nebo tak nějak?začinaj mi chybět jeho uplakany příspěvky v podpisu,už sem se dloouho nezasmal :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 No, číst by to neměla , mě výšky taky nedělají dobře, naštěstí máme rovnou střechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 (editace) a co balíček?už přišel? Editováno: 23. Srpen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Ee, ale už jsem nervózní jak saňky v létě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 a doma si nato pani připravil??? :-))).....abys nebil bit! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 No,ještě ne , to bude mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 tak to sem zvědavej jak dopadneš...to budou lítat hrnce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 To ne, to zpraví nová kabelka a bude to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 jo tak tomu rozumim kabelky jsou moooc dobrý usmiřovadlo.......jen je u nas už nema pomalu kam dávat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 ježkovi voči.....ta by tě prohnala kdyby to četla :-)))).....no ja se ještě nevodhodlal na tu střechu vylízt nějak mi vejšky nedělaj dobře ....co to tady včera zase ten vedoucí cintal za nesmysly??že sme místní borci nebo tak nějak?začinaj mi chybět jeho uplakany příspěvky v podpisu,už sem se dloouho nezasmal :-( prosím, aby mě zde nikdo-tzn. Raco Ty, neoslovoval vedoucí....děkuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 kvuly anonymitě před neznalymi nejmenuju.vyraz "ON" apod. neuznavam a aby pochopili ostatní o kom mluvím se jiny osloveni než vedoucí nehodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 ok takže furt budeš provokovat jo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 já??..asi si nečet svoje včerejší příspěvky?......to mi nepřišlo že by si s tim skončil....a nechapu co je na oslovení "vedoucí" provokativní,nic sprostyho ani urážlivyho to není a zasvěcení hned ví o kom je řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 ale když to nechci??? je to takovej problém? U tebe je asi vše co není po tvém problém co..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Kluci klííííd.Snad se tu nebudete hádat. V hospodě má být legrace né??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 No čus Pitrys, ty ještě žiješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 (editace) 2marek:myslím že oslovení vedoucí není o moc horší než tvoje sprosty vyrazy na moji osobu....pokud nezvladáš stres kup si milku čokoladu na nervy.....po tvych posledních příspěvcích kde si akorat machroval ,nezapoměl ostatní(nejen mě) shazovat mi za víc než tyhle tři přispěvky ktery ti věnuju nestojíš-je to smutny ale je to tak Editováno: 23. Srpen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Kluci klííííd.Snad se tu nebudete hádat. V hospodě má být legrace né??? ahoj jasny legrace musí bejt...ale ma to určity meze....a nějaky natury fakt nesnesu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 2marek:myslím že oslovení vedoucí není o moc horší než tvoje sprosty vyrazy na moji osobu....pokud nezvladáš stres kup si milku čokoladu na nervy.....po tvych posledních příspěvcích kde si akorat machroval ,nezapoměl ostatní(nejen mě) shazovat mi za víc než tyhle tři přispěvky ktery ti věnuju nestojíš-je to smutny ale je to tak OK...poruším pravidla a pošlu tě DO PRDELE kam patříš Ty zmetku jeden a můžeš si na cestu posvítit LEDkama.......a klidně mi zařiď BAN moderátore...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 OK...poruším pravidla a pošlu tě DO PRDELE kam patříš Ty zmetku jeden a můžeš si na cestu posvítit LEDkama.......a klidně mi zařiď BAN moderátore...... .....dovolim si podotknout že sem za celou dobu nepoužil sprosty slovo .... .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 žiju a chystám se pomalu na noční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Ale lidi, jednou přijdu sem k vám do hospody a tady tohle, no toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 no v čechách bude asi bouřka.je tam nějak dusno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 ahoj baris nenech se rozhodit...co tim co tu ted vygradovalo...co by to bylo za putyku kdyby tady chlapi nelili pivo z oken .-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Se tady hádaj ,ísto toho aby mi poradilikde sehnat ty stahovačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.