raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 taky bych potřeboval nějakoui echt stahovačku ideal větši hořejšek trochu zadeček a tak do 25let :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Čus ..... jééééééé tady sem něco prošvich cooooo ale že umí krásný velký písmenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 ahoj baris nenech se rozhodit...co tim co tu ted vygradovalo...co by to bylo za putyku kdyby tady chlapi nelili pivo z oken .-)))) JO to je pravda, i v příjemný hospůdce se občas strhne nějaká ta bitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 2baris: asi tak......sem rád že se kolega naplno projevil a konečně splní to že mě bude ignorovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 šak jo putyka je od toho aby se tam hrály karty řvalo se a občas padla nějaká ta facka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 2baris: asi tak......sem rád že se kolega naplno projevil a konečně splní to že mě bude ignorovat no projevil se zajímavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 2baris: asi tak......sem rád že se kolega naplno projevil a konečně splní to že mě bude ignorovat a nebude se ti po tom stejskat???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 a nebude se ti po tom stejskat???? trochu jo,ale najdu si někoho jinyho...co řikaš Ripere???? ...jak snašíš stres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 no projevil se zajímavě nevíš o co jde.....já ti to povím......Raca je ten nej...a já ten nej.... vyber si kdo je kdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 a nebude se ti po tom stejskat???? nikdo tady o odchodu nemluvil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 nevíš o co jde.....já ti to povím......Raca je ten nej...a já ten nej.... vyber si kdo je kdo... V tom máš pravdu, že nevím o co jde. Ráca asi rád rejpá nj, tak ale bejt sprostej Já bych to bral s nadhledem, ať je tu příjemná atmosféra A víš co se říká: Co se škádlívá, to se rádo mívá. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 ano sem nej takže všichni povinně budou držet se mnou basu!!! :-)))))))) ještě že sem sežral baliček rumovych pralinek jinak bych se tady předvet jako uplnej ...egh hmmm nervak :-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Pitrys, jedeš na sraz do Bohumína? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 trochu jo,ale najdu si někoho jinyho...co řikaš Ripere???? ...jak snašíš stres Velmi ,ale velmi dobře škoda že jdu na noc do rachoty ale ještě tu vchvíli budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 2riper:no utikej do práce ja sem sice doma ale pani domací začina rejt do mě :-)) tak se taky za chvili budu poroučet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 trochu jo,ale najdu si někoho jinyho...co řikaš Ripere???? ...jak snašíš stres velmi dobře ale veeelmi dobře škoda že jdu za pul h. na noc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 vidíš jak už blbnu. ta moje se mě ptala jestli vidím ještě jinou barvu mimo té zelené co je na monitoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 2riper:no utikej do práce ja sem sice doma ale pani domací začina rejt do mě :-)) tak se taky za chvili budu poroučet Tak re do paní domácí též, ne , my tě tu na těch 5 minut omluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 asi tak ... u mě už jen krouti hlavou :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Tak re do paní domácí též, ne , my tě tu na těch 5 minut omluvíme tolik ??? mě stači minuta kdo se s tim má furt dřit :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Týýýýý joooooo 5 minut??? jsi šampiooooon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 (editace) ano sem nej takže všichni povinně budou držet se mnou basu!!! :-)))))))) ještě že sem sežral baliček rumovych pralinek jinak bych se tady předvet jako uplnej ...egh hmmm nervak :-))))))) aha tak máš v sobě pár pralinek..proto tak chytrý věci tady na nás chrlíš.... Editováno: 23. Srpen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 tolik ??? mě stači minuta kdo se s tim má furt dřit :-)))) :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 AAAAAAAAAA dozor bude se foukat a raca měl pralinky tak je v pr.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 no pralinky byly ale oni ta kurvy tam nedavaj pravej rum....je tam jen nějaka hovadina a to není ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.