Woody Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 No, ale plasty bys mohl vynést, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 No, ale plasty bys mohl vynést, ne? je vidět že jsi toho v životě moc nepřemístil když budeš hledat na aukru tak tam najdeš i věci od nás ale v tom já nejedu nerad bych byl nezaměstnaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Taky jsem chtěl napsat, že plast můžeš Jinak určitě musí být nějaký obchcávátko jak to udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 je vidět že jsi toho v životě moc nepřemístil když budeš hledat na aukru tak tam najdeš i věci od nás ale v tom já nejedu nerad bych byl nezaměstnaný Např co? je tam hafo dílů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 prej nejde :-))))) ...to znám ,kde jsou ty doby co sem si v bejvalý práci vozil věci co se mi hodily domu firemni multikárou :-))))))...tady v novy by se taky dalo ale bohužel nic kloudnyho co se hodí tam nemame :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Ráco sem věděl že si starej , ale že už takovej senil ?? Přeci Jiřřřřííčeeek , tvůj vnouček , potřeboval bych založit .)) nic jiříčku jen tak nebude....koukej dorazit a až zreješ zahradou tak ti dám celou stokorunu na zmrzlinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 mám kulatý mlhovky Fabia II (foto 1) a chci tyhle (foto 2) půjde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Teď přesně nevím co tam je ale tamtamy jsou všude a já se někdy dozvím i to co nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 mám kulatý mlhovky Fabia II (foto 1) a chci tyhle (foto 2) půjde to? Jo myslím že jo včera sem je posílal do polska a v nárazníku by to mělo sedět ale není to stopro zkusím se dnes podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Normálně před vrátným s úsměvem na rtu vytáhneš brano z tašky a zařveš "Ty vole čum co mi tam ti chlapi z dílny dali" a pak s plnýma kapsama projdeš jakoby nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Pitrys, tohle možná platí leda tak u vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Pitrys, tohle možná platí leda tak u vás Jo kamaráde,taky už dávno né.Nejsmutnější na tom je,že člověk už spíš začíná nosit do práce aby si to ulehčil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Jo to znám, vercajk v práci mám z domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 (editace) jo a to u nás je to ještě jak v jedličkárně někteří nechápou ani význam slova levá a pravá ani když jim to někdy i velmi zvýšeným hlasem vysvětlím. Editováno: 25. Srpen 2009, autor: Riper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 teda kde všichni děláte..nosíte tam věci a ani nic nemůžete šlohnout...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 jinak tohle téma už mě nebaví za práci doma nic nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 teda kde všichni děláte..nosíte tam věci a ani nic nemůžete šlohnout...... Mužem šlohnout, ale dome ti to je naptrd. A nejhorší na tom je, že když si chcu vzít svuj vercajk domů, tak musím tak , aby mě nechytli, bo mě vyhodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 teda kde všichni děláte..nosíte tam věci a ani nic nemůžete šlohnout...... proto nemáme full sorry ale musel jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 jinak tohle téma už mě nebaví za práci doma nic nemám No, ale zas tu mužeš něco z práce prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 proto nemáme full sorry ale musel jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Ty woe krást svoje to jsme to dopracovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Aspoň si nemusím krást svoje osobní věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 WOODY dobrou,už je čas........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 (editace) proto nemáme full sorry ale musel jsem full nemám ze zlodějiny.......nekradu, ale když něco potřebuju, vezmu si to.......a vy ostatní proto asi máte soc..... Editováno: 25. Srpen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Dneska né mám víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.