Srpen 25, 200916 r No, ale plasty bys mohl vynést, ne? je vidět že jsi toho v životě moc nepřemístil když budeš hledat na aukru tak tam najdeš i věci od nás ale v tom já nejedu nerad bych byl nezaměstnaný
Srpen 25, 200916 r Taky jsem chtěl napsat, že plast můžeš Jinak určitě musí být nějaký obchcávátko jak to udělat
Srpen 25, 200916 r je vidět že jsi toho v životě moc nepřemístil když budeš hledat na aukru tak tam najdeš i věci od nás ale v tom já nejedu nerad bych byl nezaměstnaný Např co? je tam hafo dílů
Srpen 25, 200916 r prej nejde :-))))) ...to znám ,kde jsou ty doby co sem si v bejvalý práci vozil věci co se mi hodily domu firemni multikárou :-))))))...tady v novy by se taky dalo ale bohužel nic kloudnyho co se hodí tam nemame :-(
Srpen 25, 200916 r Ráco sem věděl že si starej , ale že už takovej senil ?? Přeci Jiřřřřííčeeek , tvůj vnouček , potřeboval bych založit .)) nic jiříčku jen tak nebude....koukej dorazit a až zreješ zahradou tak ti dám celou stokorunu na zmrzlinu...
Srpen 25, 200916 r Teď přesně nevím co tam je ale tamtamy jsou všude a já se někdy dozvím i to co nechci
Srpen 25, 200916 r mám kulatý mlhovky Fabia II (foto 1) a chci tyhle (foto 2) půjde to? Jo myslím že jo včera sem je posílal do polska a v nárazníku by to mělo sedět ale není to stopro zkusím se dnes podívat
Srpen 25, 200916 r Normálně před vrátným s úsměvem na rtu vytáhneš brano z tašky a zařveš "Ty vole čum co mi tam ti chlapi z dílny dali" a pak s plnýma kapsama projdeš jakoby nic.
Srpen 25, 200916 r Pitrys, tohle možná platí leda tak u vás Jo kamaráde,taky už dávno né.Nejsmutnější na tom je,že člověk už spíš začíná nosit do práce aby si to ulehčil.
Srpen 25, 200916 r jo a to u nás je to ještě jak v jedličkárně někteří nechápou ani význam slova levá a pravá ani když jim to někdy i velmi zvýšeným hlasem vysvětlím. Upraveno Srpen 25, 200916 r od Riper
Srpen 25, 200916 r teda kde všichni děláte..nosíte tam věci a ani nic nemůžete šlohnout...... Mužem šlohnout, ale dome ti to je naptrd. A nejhorší na tom je, že když si chcu vzít svuj vercajk domů, tak musím tak , aby mě nechytli, bo mě vyhodí
Srpen 25, 200916 r teda kde všichni děláte..nosíte tam věci a ani nic nemůžete šlohnout...... proto nemáme full sorry ale musel jsem
Srpen 25, 200916 r jinak tohle téma už mě nebaví za práci doma nic nemám No, ale zas tu mužeš něco z práce prodat
Srpen 25, 200916 r Autor proto nemáme full sorry ale musel jsem full nemám ze zlodějiny.......nekradu, ale když něco potřebuju, vezmu si to.......a vy ostatní proto asi máte soc..... Upraveno Srpen 25, 200916 r od Marek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.