baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 náhodou se musim pochlubit že sem absolvoval i pár zapasu třeti nejvyšší ligy... .... než jsme sestoupili... Tak s tím bych se zrovna moc nechlubil, kor když za ten sestup určitě můžeš ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Tak s tím bych se zrovna moc nechlubil, kor když za ten sestup určitě můžeš ty za goly muzou obranci ne raca .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 (editace) no ono tenkrat už nešlo toho moc zachranit...sem zvědavej jakyma sportovnima uspěchama se pochlubite vy dva :-))))).....že by gaučing a ležing???? :-)))) ps: a bylo sedmnact takže cucak Editováno: 27. Srpen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 mambo , napises nam taky neco nebo ses jen prisel namlsat lingvistyckych skvostů ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 mambo , napises nam taky neco nebo ses jen prisel namlsat lingvistyckych skvostů ? já myslel že ti sepisuje tu brožurku a nabíra inspiraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 poslední dny to je jediný co dělám ráco, ale ne dobrovolně Jinak hraju florball, paintball a okrajově další různý sporty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 poslední dny to je jediný co dělám ráco, ale ne dobrovolně Jinak hraju florball, paintball a okrajově další různý sporty tak nejduležitější je to okrajově :-))))..... taky mam v práci jednoho florbalistu teď byl i v praze na nějakym czech cupu nebo jak se to jmenovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 já hrál 7 let baseball , ted bubny - zbytek rekreaco ... inline , voda , chlast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 já myslel že ti sepisuje tu brožurku a nabíra inspiraci Mi to dosvedčíte že sou to moje hlašky ne ? jinak inspiraci muzete hledat i na www.jaknasratracu.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 a taky sem byl i parkrat v novinach.... :-)))) http://www.arsys.cz/press/pdf09/Press_11_09.pdf poslední strana.. :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Cao Vlastiku , ta trikolorka - des ... .) co zkusit 2 pruh z barev RS znaku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Mi to dosvedčíte že sou to moje hlašky ne ? jinak inspiraci muzete hledat i na www.jaknasratracu.com to je w.l...já to fakt zkopiroval a dal vyhledat... .... ja mam inspiraci zde moc dobry počtení...http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2004052601 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 a taky sem byl i parkrat v novinach.... :-)))) http://www.arsys.cz/press/pdf09/Press_11_09.pdf poslední strana.. :-)) se nezdáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 a taky sem byl i parkrat v novinach.... :-)))) http://www.arsys.cz/press/pdf09/Press_11_09.pdf strana 6 Seznámení ? Ahojky, ozve se mi menší, štíhlá, sympatická žena kolem 30 let, se smyslem pro humor a s odvahou začít nový život. Louny a okolí. SMS napoví víc. Tel.: 739 *** *** to je ono ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 ahoj Vlasto!...chystáš nějaký barevný update??????? No kdybych neměl ty pruhy z boku tak bych do toho asi šel,kámoš má na Stilu Italskou a vypadá to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 to je w.l...já to fakt zkopiroval a dal vyhledat... ./view.php?cisloclanku=2004052601 :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 strana 6 Seznámení ? Ahojky, ozve se mi menší, štíhlá, sympatická žena kolem 30 let, se smyslem pro humor a s odvahou začít nový život. Louny a okolí. SMS napoví víc. Tel.: 739 *** *** to je ono ? ale no tak strana osm zhruba ve prostřed... .... tim se nechlubim to ne.....stejně to byl takovej sranda mač k vyročí lounskyho zímaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 ahoj Vlasto!...chystáš nějaký barevný update???????No kdybych neměl ty pruhy z boku tak bych do toho asi šel,kámoš má na Stilu Italskou a vypadá to já teda nevim ...moc představivost nemam ale asi bych do toho nešel......každopadně sem zvědavej na vysledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 strana 6 Seznámení ? Ahojky, ozve se mi menší, štíhlá, sympatická žena kolem 30 let, se smyslem pro humor a s odvahou začít nový život. Louny a okolí. SMS napoví víc. Tel.: 739 *** *** to je ono ? :smich: ale notak ráco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 no fakt nebyl sem schopnej to hned přelouskat tak sem dal ctrl-c...ctrl-v a ono servr nenalezen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 tak to máš už z toho přepracování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 tak to máš už z toho přepracování to teprv přijde dneska na noční....místo abych chrněl tak tady vedu oduševnělou debatu........takhle v práci stihnu jen dva filmy než usnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 no fakt nebyl sem schopnej to hned přelouskat tak sem dal ctrl-c...ctrl-v a ono servr nenalezen... Ty wle ... si mě dostal , se sem na me chodej koukat co tu delam takovej vybuch smichu sem dlouho nemel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 koukám že máš velmi zajímavou práci, nevíš kam skočit dřív co lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 já teda nevim ...moc představivost nemam ale asi bych do toho nešel......každopadně sem zvědavej na vysledek Na autí to dávat nabudu to už bych fakt přeplácal,ale kdyby se někdo při dlouhych teplych večerech nudil a uměl by to líp než já v klasickém malování tak bych byl rád.To Stilo vyfotím a příští tejden dodám. Dnes večer končím a jdu slavit Julča má v sobotu rok tak bude doma trochu frmoul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.