Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ty wle ... si mě dostal , se sem na me chodej koukat co tu delam takovej vybuch smichu sem dlouho nemel. :palec2:

nojo stane se... :smich: ...  si to měl oddělim pomlčkama takhle sem si zlomil jazyk při čteni

koukám že máš velmi zajímavou práci, nevíš kam skočit dřív co lol lol

hehe :) jo je tu fofr .) - no stiham u toho jeste objednavky :)

koukám že máš velmi zajímavou práci, nevíš kam skočit dřív co lollol

to víš dělník s nadpruměrnou mzdou... :smich::smich::smich::smich::smich: .....  no dobra dam tři a ještě musim stahnout novy blechovi... :palec2::smich::smich::smich::smich:

to víš dělník s nadpruměrnou mzdou... :smich::smich::smich::smich::smich: .....  no dobra dam tři a ještě musim stahnout novy blechovi... :palec2::smich::smich::smich::smich:

Tendle sem nepobral .)

No tak naz vy odepisete , tak tu objednavku sfouknu :) pak je zase hodinu klid .)

hochů, kam ten svět spěje :kuk: Dělník s nadprůměenou mzdou co jen kouká na filmy a tahá péčko :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Tendle sem nepobral .)

No tak naz vy odepisete , tak tu objednavku sfouknu :) pak je zase hodinu klid .)

ja myslel že baris to stou praci myslel na mě.....tak sem to splet já

hochů, kam ten svět spěje :kuk: Dělník s nadprůměenou mzdou co jen kouká na filmy a tahá péčko :smich::smich::smich::smich::smich:

někdy tak hodku dvě až tři pracuje ale to je pak hooodně nasranej

Tendle sem nepobral .)

to je ráci nápň práce ;)

někdy tak hodku dvě až tři pracuje ale to je pak hooodně nasranej

no myslel jsem to na tebe, ale to je jedno :smich:,,, tj to už je nadprůměr 2až 3 hodiny pracovat lol

Ráco ser na stahovaní : Ondra mi poradil www.zvraceny.cz - tam naleznes dost materiálu na ukájení dlouhé chvíle :smich:

hehe :) jo je tu fofr .) - no stiham u toho jeste objednavky :)

já to myslel na rácu, to je jasný, že ty musíš makat pořádně, aby sis vydělal na pořádný kola a nemusel tam mít plecháče s poklicema z tržnice lol lol

neumim parkovat tak stejnak bych ty litaky akorat vorval :)

Ráco ser na stahovaní : Ondra mi poradil www.zvraceny.cz - tam naleznes dost materiálu na ukájení dlouhé chvíle :smich:

tyhle stranky znam už ze začátku....uplně náhodou sem je objevil.... :smich: ....ještě jsou dobry rozlobenimuzi.com

tyhle stranky znam už ze začátku....uplně náhodou sem je objevil.... :smich: ....ještě jsou dobry rozlobenimuzi.com

Mě chceš nachytat viď :smich:;)

neumim parkovat tak stejnak bych ty litaky akorat vorval :)

tak to bys měl to auto hodit ze skály, k těm dalším FII co to tam už zaplňujou :smich: :smich: A chodit rači pěšky něž někoho nemile překvapíš až si mu při parkováná pohraješ s autem lol

jasný, uplnou náhodou :smich: :smich:

jasný, uplnou náhodou :smich::smich:

jj uplně nahodou.... :smich:

Tak se tu zatím mějte, jedu k tý doktorce. A neboj ráco, nezapoměl jsem na tebe, zkusím ti vzít ten obrázek aby ti netekly slzičky lol

Upraveno od baris

Tak se tu zatím mějte, jedu k tý doktorce. A neboj ráco, nezapoměl jsem na tebe, zkusím ti vzít ten obrázek aby ti netekly slzičky lol

ok tak se měj...a pozdravuj urologa!

Já vám dám skálu :)

Tak jsem tady, to je rychlost co, se vám určitě po mě bylo smutno že nic nepíšete, aspoň to teď nemusím dočítat lol U urologa si byl spíš ty ne, když ti tekly slzičky :smich: Jinak ráco nebudeš mi věřit, ale mám obrázek! S hrochem :smich: Když jsem to měl převázaný, tak jsem jí schválně žekl, jestli dostanu obrázek, a ona se na mě tak divně podívala a odešla, v tu chvíli jsem mislel že to pro psychiatra aby si mě odvedl, sestra taky nevěděla co se děje. No a ona normálně zašla na dětský a přinesla mi obrázek :smich: :smich: :smich: jsme se sestrou dostali záchvat smíchu :smich:

hehe :)

a co ti je ?

jsem byl na operaci s nohou, takže se teď jen povaluju :smich:

To baris: Víš, proč je na tý skále taková fronta FII? Protože tam musely odtáhnout FI, který už tam ani nedojely. lol lol lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.