raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Ty wle ... si mě dostal , se sem na me chodej koukat co tu delam takovej vybuch smichu sem dlouho nemel. nojo stane se... ... si to měl oddělim pomlčkama takhle sem si zlomil jazyk při čteni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 koukám že máš velmi zajímavou práci, nevíš kam skočit dřív co lol hehe jo je tu fofr .) - no stiham u toho jeste objednavky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 koukám že máš velmi zajímavou práci, nevíš kam skočit dřív co to víš dělník s nadpruměrnou mzdou... ..... no dobra dam tři a ještě musim stahnout novy blechovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 to víš dělník s nadpruměrnou mzdou... ..... no dobra dam tři a ještě musim stahnout novy blechovi... Tendle sem nepobral .) No tak naz vy odepisete , tak tu objednavku sfouknu pak je zase hodinu klid .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 hochů, kam ten svět spěje Dělník s nadprůměenou mzdou co jen kouká na filmy a tahá péčko :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Tendle sem nepobral .) No tak naz vy odepisete , tak tu objednavku sfouknu pak je zase hodinu klid .) ja myslel že baris to stou praci myslel na mě.....tak sem to splet já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 hochů, kam ten svět spěje Dělník s nadprůměenou mzdou co jen kouká na filmy a tahá péčko někdy tak hodku dvě až tři pracuje ale to je pak hooodně nasranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Tendle sem nepobral .) No tak naz vy odepisete , tak tu objednavku sfouknu pak je zase hodinu klid .) to je ráci nápň práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 někdy tak hodku dvě až tři pracuje ale to je pak hooodně nasranej no myslel jsem to na tebe, ale to je jedno ,,, tj to už je nadprůměr 2až 3 hodiny pracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Ráco ser na stahovaní : Ondra mi poradil www.zvraceny.cz - tam naleznes dost materiálu na ukájení dlouhé chvíle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 hehe jo je tu fofr .) - no stiham u toho jeste objednavky já to myslel na rácu, to je jasný, že ty musíš makat pořádně, aby sis vydělal na pořádný kola a nemusel tam mít plecháče s poklicema z tržnice lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 neumim parkovat tak stejnak bych ty litaky akorat vorval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Ráco ser na stahovaní : Ondra mi poradil www.zvraceny.cz - tam naleznes dost materiálu na ukájení dlouhé chvíle tyhle stranky znam už ze začátku....uplně náhodou sem je objevil.... ....ještě jsou dobry rozlobenimuzi.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 tyhle stranky znam už ze začátku....uplně náhodou sem je objevil.... ....ještě jsou dobry rozlobenimuzi.com Mě chceš nachytat viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Mě chceš nachytat viď já ?? nikdy zkus uvidíš http://www.rozzlobenimuzi.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 neumim parkovat tak stejnak bych ty litaky akorat vorval tak to bys měl to auto hodit ze skály, k těm dalším FII co to tam už zaplňujou :smich: A chodit rači pěšky něž někoho nemile překvapíš až si mu při parkováná pohraješ s autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 tyhle stranky znam už ze začátku....uplně náhodou sem je objevil.... ....ještě jsou dobry rozlobenimuzi.com jasný, uplnou náhodou :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 jasný, uplnou náhodou jj uplně nahodou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 (editace) Tak se tu zatím mějte, jedu k tý doktorce. A neboj ráco, nezapoměl jsem na tebe, zkusím ti vzít ten obrázek aby ti netekly slzičky Editováno: 27. Srpen 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Tak se tu zatím mějte, jedu k tý doktorce. A neboj ráco, nezapoměl jsem na tebe, zkusím ti vzít ten obrázek aby ti netekly slzičky ok tak se měj...a pozdravuj urologa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Já vám dám skálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Tak jsem tady, to je rychlost co, se vám určitě po mě bylo smutno že nic nepíšete, aspoň to teď nemusím dočítat U urologa si byl spíš ty ne, když ti tekly slzičky Jinak ráco nebudeš mi věřit, ale mám obrázek! S hrochem Když jsem to měl převázaný, tak jsem jí schválně žekl, jestli dostanu obrázek, a ona se na mě tak divně podívala a odešla, v tu chvíli jsem mislel že to pro psychiatra aby si mě odvedl, sestra taky nevěděla co se děje. No a ona normálně zašla na dětský a přinesla mi obrázek :smich: jsme se sestrou dostali záchvat smíchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 hehe a co ti je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 jsem byl na operaci s nohou, takže se teď jen povaluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 To baris: Víš, proč je na tý skále taková fronta FII? Protože tam musely odtáhnout FI, který už tam ani nedojely. lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.