Srpen 27, 200916 r To baris: Víš, proč je na tý skále taková fronta FII? Protože tam musely odtáhnout FI, který už tam ani nedojely. lol Ti to dalo zabrat to vymyslet cely dopoledne ? .)
Srpen 27, 200916 r ja myslim že těch FII tam zas tolik nebude....ono taky kdo si takovej fuj tajbl koupí.... :D :D
Srpen 27, 200916 r nn já jsem ještě student vy pracující holoto no ty woe student tak od ted nam pracujicim jedině vykat jasny ?? mladej!!
Srpen 27, 200916 r to je pravda , ale když už někdo takovou osudovou chybu s koupí udělá, tak pak jedině ta skála no
Srpen 27, 200916 r no ty woe student tak od ted nam pracujicim jedině vykat jasny ?? mladej!! to by se ti líbilo co
Srpen 27, 200916 r zkus jirku ten by se možna o nechal...... namě ještě z jménama nemůžeš, ještě to tu zas tak neznám a za druhů mám strašně špatnou paměť na jména
Srpen 27, 200916 r a jaky bylo vysvědčení??? samí biče? já už vysvědčení nemám, zas tak mladej nejsem
Srpen 27, 200916 r Já přece nepsal, že jsem si to vymyslel. lol . Jinak dost času zabere si přečíst ty vaše dohady. . Taky tu nejsem pořád.
Srpen 27, 200916 r já už vysvědčení nemám, zas tak mladej nejsem no tak máš index.to je podobny snad už nějaky zkoušky máš za sebou
Srpen 27, 200916 r Já přece nepsal, že jsem si to vymyslel. . Jinak dost času zabere si přečíst ty vaše dohady. . Taky tu nejsem pořád. dohady tu píšu jenom já.....každopadně to že to někdo čte mě povzbuzuje k dalšímu pokračování
Srpen 27, 200916 r no evers=jirka=ten co by se o..... nechal :-))) tak ten jo, ale bude si na to muset najít někoho jinýho
Srpen 27, 200916 r no tak máš index.to je podobny snad už nějaky zkoušky máš za sebou jj mám už všechny, takže jenčekám na další semestr
Srpen 27, 200916 r tak ten jo, ale bude si na to muset najít někoho jinýho no jirka ti u toho romanticky zabubnuje na činely... ...to zní lakavě...
Srpen 27, 200916 r a ráco moc mě to mrzí, ale pro tebe obrázek nemám, nechtěl jsem tam hnát paní doktorku znova lol
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.