baris Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 a jéje baris je tu...... nj, ale nevím na jak dlouho, dnes mi nějak zlobí net, buď to nejde vubec a nebo pomalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 No jednou potřeboval v hospodě...na jak to říct..prostě srát.....jdu na WC...a tam celej hajzl poblitej..no zvednul se mi kufr...přestalo se mi chtít s.rát, ale malinko jsem si tam taky ublinknul....to bylo něco...fuj.. no když běžim na poslední chvili tak sednu a je mi to jedno.....když sem měl srací chřiku zkous sem i hajz v kauflandu.....jen tak tak dobíham spíš prdim než seru a bezďák co vedle chcal uznale mumlal něco ve smyslu když musíš tak musíš,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 (editace) ahoj , tak ty chlápci jsou dobře jetý zdar .. to víš vodka je vuooodka.. Editováno: 28. Srpen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 no když běžim na poslední chvili tak sednu a je mi to jedno.....když sem měl srací chřiku zkous sem i hajz v kauflandu.....jen tak tak dobíham spíš prdim než seru a bezďák co vedle chcal uznale mumlal něco ve smyslu když musíš tak musíš,, dnes máte velice zajímavý téma :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 zdar .. to víš vodka je vuooodka.. trošku zachlastali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 když musíš tak musíš,, na tenhle slogan má práva Kofola, tak pozor joo ahoj bando koukám že se tu řeší tradyčně chutná a oduševnělá témata, tak se k vám na chvilku přidám jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 tady už se toho probralo, ale jak říká ráca...fekál je stálé téma na debatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 dnes máte velice zajímavý téma já s hovínkem nezačal....ja rozvíjel blinkací tema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 na tenhle slogan má práva Kofola, tak pozor joo ahoj bando koukám že se tu řeší tradyčně chutná a oduševnělá témata, tak se k vám na chvilku přidám jo tak pochůzkáři co máš na autě novýho...šup slíbený foto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 na tenhle slogan má práva Kofola, tak pozor joo ahoj bando koukám že se tu řeší tradyčně chutná a oduševnělá témata, tak se k vám na chvilku přidám jo nazdar..ale jedině jestli máš prujmík...aby si zapad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 tak oni hajzlíky v hospodách jsou téma samo o sobě, kor v pokročilých nočních hodinách, někdy sí říkách chudák ta uklízačka lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 nazdar..ale jedině jestli máš prujmík...aby si zapad kamaráde přežral jsem se kukuřice = a nestihla se strávit Mára: mám jen jednu foto a je chabá...každopádně jsem čenžl budíky, koberečky a hlavně vlantííík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 trošku zachlastali jasny jedna - dvě - tři flašky... ... fuj mě je blbbě....zase po dlouhy době cejtim na patře pražskou vodku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Vzít na to wapku a vystříkat doztracena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 tak oni hajzlíky v hospodách jsou téma samo o sobě, kor v pokročilých nočních hodinách, někdy sí říkách chudák ta uklízačka lol myslím že když to "dílko" někdy vidí, tak může vklidu hádat co se ten den v knajpě podávalo za jídlo ale jako téma dobrý, hnedka po "tchýních" a "mlíku" je to TOP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 tak oni hajzlíky v hospodách jsou téma samo o sobě, kor v pokročilých nočních hodinách, někdy sí říkách chudák ta uklízačka někdy si řikam jak hodně skvělí mam povolaní... kamaráde přežral jsem se kukuřice = a nestihla se strávit tak budeš kadit popcorn to se jen tak nevidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 jasny jedna - dvě - tři flašky... ... fuj mě je blbbě....zase po dlouhy době cejtim na patře pražskou vodku to já spíš ruma, jednou jsme vypadali po pár flaškách podobně a od tý doby ho nemůžu ani cejtit :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Ty jo Jendo Ty neumíš fotit.....no jo já zapomněl...ty jsi přeci PČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 to já spíš ruma, jednou jsme vypadali po pár flaškách podobně a od tý doby ho nemůžu ani cejtit mě už toho moc na piti nezbejva ..at se podivam na co chci je mi blbě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 někdy si řikam jak hodně skvělí mam povolaní... tj, iklízečka asi musí mít dobrý zažívání, já kdybych to měl uklízet, tak tam asi ještě něco přihodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 to já spíš ruma, jednou jsme vypadali po pár flaškách podobně a od tý doby ho nemůžu ani cejtit Na vojně...povyšování na půlročáka.....půl litru rumu na ex......a asi 5 min pohoda.....a pak asi 5-ti metrová šavle...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 mě už toho moc na piti nezbejva ..at se podivam na co chci je mi blbě... to musíš překonat......jako já ten rum...už ho zase po víc jak 10-ti letech zase můžu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Na vojně...povyšování na půlročáka.....půl litru rumu na ex......a asi 5 min pohoda.....a pak asi 5-ti metrová šavle...... já jsem se nedokázal ani zvednout a kámoš mě vezl domu na motorce a sekla se mu tam jednička, takže jsme poskakovali po silnici a najednou do toho ještě policajti, takže celkem zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Vzít na to wapku a vystříkat doztracena. znamyho bracha jezdí do rajchu mejt toi toiky na ruzny festaky atd.....jako nechutnost největší....ale když po čtrnacti dnech přijede ma zato 30-35litru + všechny vydaje jidlo doprava placeny...... tak si vždycky zanadavam když tady hakuju noční a víkendy ...a takovej kokot co meje hajzly huli červeny marlbora ..neví čim by jezdil a chce stavět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 mě už toho moc na piti nezbejva ..at se podivam na co chci je mi blbě... tak to si na tom celkem špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.