Riper Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 nebudu se do toho mísit, ale dal jsem si myslím dostatečně sladký kafé myslel sem RACU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 myslel sem RACU Já vím ale co kdybych se přidal.. jinak na čokoládu moc nejsem.. já radši brambůrky.. a navíc mě bolí zub a hledám kdo semnou pujde na golf, zatím žádná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 A na tu se kterou sem chtěl jít (viděl jsem foto) tak zrovna nemá kamoš mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Kurva už, kamoška co má moje klíče a chtěla jt semnou pro zmenu nebere mobil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 KLUCI NEPŘEMÝŠLÍTE NA TÍMTO??? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=69787&hl= JÁ BYCH DO TOHO ŠEL, ATK KDYBY NÁS BYLO VÍC, NĚJAK BY JSME TO MOHLI UDĚLAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 ahoj stando odkaz nefunguje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 dyť funguje, kecale :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 (editace) dyť funguje, kecale :-) tak asi jen tobě......mě to ukaže jen toto" Sorry, the link that brought you to this page seems to be out of date or broken.".... není to v sekci jen pro adminy? Editováno: 31. Srpen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 ne, je to ve stálých nabídkách a to téma je pentadiuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 vložen nový odkaz, atk to zkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 tak tomu nerozumim proč mi to nejde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 vložen nový odkaz, atk to zkus joo ted už to funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Možná to ptákům nefunguej , mě to jede normál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 je to možný....asi nějakej problem s prohlížečem....ale nijak tam nevidim co by znamelo kdyby byla větší objednavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Mirku Jindrovi nefungoval ten první co tam byl Jindro nic, jen by se dalo rozdělit o poštovný, když by jsme se sešli víc lidí v okolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Mirku Jindrovi nefungoval ten první co tam bylJindro nic, jen by se dalo rozdělit o poštovný, když by jsme se sešli víc lidí v okolí tak tak míro ten první mi nepremaval..... no já sem na to už koukal ale zatim sem se nepřesvědčil že to potřebuju.. ... ale časem na to si myslim dojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 takže do toho půjdu zase sám :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 a co si necháš vyrazit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 koukám a taky mě to láká.Ještě vymyslet co tam dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Asi klasiku Rozárka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 no já přemejšlel nad: "Největší frajer škodahome" ...ale to se tam asi nevejde..... :-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 to asi určitě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 jdu dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 tak čus....já ještě musim dvě hodky vydržet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 když tady nikdo neprudí, jakej je tu krásnej klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.