Woody Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 AAA organ, čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 nazdar darebáci... klucí přečetl jsem si pár posledních úryvkú a tlemim se orgán tu jen nakoukl, ale musel pojíst, pro inspiraci topinka obložená volskym okem, šukou a sýrem k těm nočním - největší svinstvo co snad existuje, bioritmus úplně vprdeli (slušně to fakt nejde) a ještě den potom se člověk srovnává Marek: hele nedělej a koukej tu bejt s náma...ti budu psát stav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 tož taky tě zdravim pane majore!!!!!!!....mě se chysta rajska s těstovinama už to cejtim a mam pěknej škrund.....mara asi nema pc v obyvaku jako mi ostatni :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 a sakra je tady..orgán......pšššt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ty woe, další dobrá sváča, mam zas hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 tož taky tě zdravim pane majore!!!!!!!....mě se chysta rajska s těstovinama už to cejtim a mam pěknej škrund.....mara asi nema pc v obyvaku jako mi ostatni :-))))) mám, ale já myslel že taky mažete k plasmě....já tedy zůstávám...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ty woe, další dobrá sváča, mam zas hlad a co si dá marek? kuřátko..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 jak pšššt...no povídejte hříchy mládí - jen momentík otevřu si bonzbloček ráca: hmmm rajská je moc dobrá věc, hlavně s paprikovym luskem já mám noťase, tak neřešim kde jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 to je slovo chlapa ja mam jedno oko na lcd a druhy na pc jestli to tak pujde dal budu jak jeden chasnik co se mnou jezdil ještě do školy busem ten jednim okerm čet noviny a druhym koukal z okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 kibi ja sem slušnej ..... od ty doby co vim že si příslušník tak se dvakrat rozmejšlim co napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 jak pšššt...no povídejte hříchy mládí - jen momentík otevřu si bonzbloček ráca: hmmm rajská je moc dobrá věc, hlavně s paprikovym luskem já mám noťase, tak neřešim kde jsem i já mám pane SNB NTB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ráca: si děláš prču, já už měl za tebe slíbenou frčku navíc Marek je chytrej muž, kuřátka nekejchaj jako prasátka a tak bude živ a zdráv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 kibi ja sem slušnej ..... od ty doby co vim že si příslušník tak se dvakrat rozmejšlim co napsat prej slušnej ...takovej kanec jeden....a pomlouvačnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 ja notas nemam ale pc stul a tv mam prakticky v ose tak sedim a čučim na oboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 kibi:ja radši prasatko než kuřatko ono i kravička neni špatna mlask marek: jaaa???!!!!! a pomlouvačnej a ještě vůčí načelnikovy ???to nikdy!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ráca: si děláš prču, já už měl za tebe slíbenou frčku navíc Marek je chytrej muž, kuřátka nekejchaj jako prasátka a tak bude živ a zdráv za racu dostaneš tak akorát vyhazov od sboru, za to že ho vůbec znáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Marku máš u mne malý bezvýznamný plus...tak povídej povídej copak Ráca o me říkal - jináč jsi můj oficiální bonzák Ráca: taky dobré řešení - už z toho šilháš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 a do koho jsme se to dneska pustili? že by do raci? ale to snad ne, je přeci v kolektivu oblíben Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 no ty woe asi vas rozsadim....tak ja se tady svěřuji srdce mi si vylejvam a vy takhle syčááácíí nedobrýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 jíííídloooo jdu baštit mnammnam za chvily sem zpět tak žadny pomlouvani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 a do koho jsme se to dneska pustili? že by do raci? ale to snad ne, je přeci v kolektivu oblíben no hele, pokud dobře počítám...jsem tu já ty a Ráca...ty jsi to navrhl, sebe jmenovat nebudu...hmmmm, jo vyhrál to Ráca tak kde začnem?...co Ráco...co tě nejvíc sere, ať víme kam rejpnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 já vím co ho sere, ale to je dost hustý...tak radši ne..... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Hoši, tak já vám něco povím, ale ne abyste to zas otočili!!! Mala byla na víkend u tchýně a hrála si s nůžkama /ma 3,5roku/ a tak si stříhá a sříhá, na ráz za ní přišla tchyně a malá si ostříhala afinu na ježka, jina č jsme ji ieště nestříhali, tak má vlasy skoro až na prdel. Kdyby jste to viděli, jak se dojebala, kalamita Tak, Marku pozor, ať to tvoje hlídáni nedopadne tež tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 tak sem tu po dlabanci...to sem teda zvědavej maro co mě sere....vy jste teda vypečeny panove to sem se dočkal vděku :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 bojim se woody zeptat co je afina.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.