Září 1, 200916 r Stando a co tohle? http://www.aukro.cz/show_item.php?item=726...9B+odesl%C3%A1n Já mu psal mejla, jestli by se to dalo udělat s tou modrou lepkou
Září 1, 200916 r hele s Penťakem mam dobrou zkusenost ja... objednal jsem , domluvil sem se s nim a privezl mi to na sraz. Takze klid a 300,- A vypada to dobre .) klasika RZka ... ja tomu aukru nejak porad nemuzu prijit na chut .)
Září 1, 200916 r No, já už na aukru měl asi 20 kšeftů a super, jednou jsem akorát reklamoval zboží, nebo majitel poplet adresy .
Září 1, 200916 r tak já přemýšlel, že bych vzal právě jen jednu a ta na aukru mě nujak neoslovila vzhledem, je taková divná. zkusím se zeptat pentadiuse jestli sem někam nepojede
Září 1, 200916 r Nalepil bych ji na plech, nebo plast . Ono mi to příjde za 300 kč dost, nemluvě kolikkrát ji použiješ
Září 1, 200916 r Jirko nekecej, asi budu od tebe maličkost potřebovat. potřebuji jednu samolepku na zadní dveře
Září 1, 200916 r tak ja myslim že by se to protekčně dalo protočit i gratis Spis je dulezity co to ma bejt , specializuju je na normalni tiskoviny vizitky az billboardy , knizky atd...... ale tak šlo by to
Září 1, 200916 r Něco takového, akorát WOODY by byl červený Tooo neee na červený to jáá nedělám a to chceš jako samolepu ?? proste velikosti RZetky ?? jako nejaka vinil folie ??
Září 1, 200916 r Tooo neee na červený to jáá nedělám a to chceš jako samolepu ?? proste velikosti RZetky ?? jako nejaka vinil folie ?? Jo, přesně a tady máš toho datla, akorát dalo by se to nějak zaostřit?
Září 1, 200916 r Jo, přesně a tady máš toho datla, akorát dalo by se to nějak zaostřit? pošli mi JPG jak to přesně chceš mít - velikost 1:1 včetně nápisu , aby to tam jen vzali a vytiskli .)
Září 1, 200916 r No to bude problém, protože já jsem totální lama co se týče počítače, ale můžu to zkusit. Ikdyž nevím jestli se trefím do té velikosti
Září 1, 200916 r no tak zkus tak to by jsme se mohli někde sejít a ukázal bych to co chci a dal bych ti i podklady
Září 1, 200916 r já chci taky ale co tady včera někdo nabízel ,nevypadá taky zle.Navíc byla myslím vylisovaná jako RZ
Září 1, 200916 r Autor http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=69787 Tady to máš....jsou to jako klasický RZ
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.