Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

hele s Penťakem mam dobrou zkusenost ja... objednal jsem , domluvil sem se s nim a privezl mi to na sraz. Takze klid a 300,-

A vypada to dobre .) klasika RZka ... ja tomu aukru nejak porad nemuzu prijit na chut .)

Vloženo

tak já přemýšlel, že bych vzal právě jen jednu a ta na aukru mě nujak neoslovila vzhledem, je taková divná.

zkusím se zeptat pentadiuse jestli sem někam nepojede

Vloženo

tak ja myslim že by se to protekčně dalo protočit i gratis :) Spis je dulezity co to ma bejt , specializuju je na normalni tiskoviny vizitky az billboardy , knizky atd...... ale tak šlo by to :)

Vloženo
Něco takového, akorát WOODY by byl červený

Tooo neee na červený to jáá nedělám :)

a to chceš jako samolepu ?? proste velikosti RZetky ?? jako nejaka vinil folie ?? :)

Vloženo
Tooo neee na červený to jáá nedělám :)

a to chceš jako samolepu ?? proste velikosti RZetky ?? jako nejaka vinil folie ?? :)

Jo, přesně a tady máš toho datla, akorát dalo by se to nějak zaostřit?

post-15711-1251814376_thumb.jpg

Vloženo
Jo, přesně a tady máš toho datla, akorát dalo by se to nějak zaostřit?

pošli mi JPG jak to přesně chceš mít - velikost 1:1 včetně nápisu , aby to tam jen vzali a vytiskli .)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...