Evers Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Jáá už máám Akorát ji vždycky zapomenu doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Stando a co tohle? http://www.aukro.cz/show_item.php?item=726...9B+odesl%C3%A1n Já mu psal mejla, jestli by se to dalo udělat s tou modrou lepkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 hele s Penťakem mam dobrou zkusenost ja... objednal jsem , domluvil sem se s nim a privezl mi to na sraz. Takze klid a 300,- A vypada to dobre .) klasika RZka ... ja tomu aukru nejak porad nemuzu prijit na chut .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 To já jsem s aukrem spokojen. Nákup i prodej v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 To já jsem s aukrem spokojen. Nákup i prodej v poho Asi to chce proste zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 No, já už na aukru měl asi 20 kšeftů a super, jednou jsem akorát reklamoval zboží, nebo majitel poplet adresy . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 tak já přemýšlel, že bych vzal právě jen jednu a ta na aukru mě nujak neoslovila vzhledem, je taková divná. zkusím se zeptat pentadiuse jestli sem někam nepojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Ono 300 za nápis je dost , spíš jsem uvažoval mechat si udělat nálepku v reklamce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 ale tahle je sundavací a jak by jsi chtěl samolepku sundavat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 leda by byla nonperm nahoda .) delam v reklamce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Nalepil bych ji na plech, nebo plast . Ono mi to příjde za 300 kč dost, nemluvě kolikkrát ji použiješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Jirko nekecej, asi budu od tebe maličkost potřebovat. potřebuji jednu samolepku na zadní dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 no tak zkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 No ty woe, to je náhoda Tak na kolik by to vyšlo, ta SPZ protekčně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 tak ja myslim že by se to protekčně dalo protočit i gratis Spis je dulezity co to ma bejt , specializuju je na normalni tiskoviny vizitky az billboardy , knizky atd...... ale tak šlo by to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Něco takového, akorát WOODY by byl červený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Něco takového, akorát WOODY by byl červený Tooo neee na červený to jáá nedělám a to chceš jako samolepu ?? proste velikosti RZetky ?? jako nejaka vinil folie ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Tooo neee na červený to jáá nedělám a to chceš jako samolepu ?? proste velikosti RZetky ?? jako nejaka vinil folie ?? Jo, přesně a tady máš toho datla, akorát dalo by se to nějak zaostřit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Jo, přesně a tady máš toho datla, akorát dalo by se to nějak zaostřit? pošli mi JPG jak to přesně chceš mít - velikost 1:1 včetně nápisu , aby to tam jen vzali a vytiskli .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 No to bude problém, protože já jsem totální lama co se týče počítače, ale můžu to zkusit. Ikdyž nevím jestli se trefím do té velikosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 no tak zkus tak to by jsme se mohli někde sejít a ukázal bych to co chci a dal bych ti i podklady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Jirko, takto. Akorát nevím jak přesně udělat míry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2009 No vy máte teda starosti....hlavy ty modrý fabky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 já chci taky ale co tady včera někdo nabízel ,nevypadá taky zle.Navíc byla myslím vylisovaná jako RZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=69787 Tady to máš....jsou to jako klasický RZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.