Září 6, 200916 r Buď došlo pivo nebo jsou všici uvědomělí a přestali chlastat. Kucí scháním tento film,je z roku 1969 a sovětskej takže spíše pro Ty dříve narozené. http://78.24.9.30/film/97441-bezhlavy-jezd...nik-bez-golovy/
Září 7, 200916 r Autor Ty přece stačíš Tak to moc ftipný není......ale co taky od Tebe jinýho čekat.....
Září 7, 200916 r Tak normálka , porad se tu hadáme o bombóny a kdo má většího pindíka Jinak nic ... - co u tebE ?
Září 7, 200916 r Autor Stali se tu nejaky dulezity veci nebo zmeny? Hlavně je tu tzv. PLIVÁRNA, kde si můžeš zanadávat na koho nebo na co chceš a to i velmi tvrdě a sprostě......pochlubím se, bylo to založeno kvůli mě a Racovi
Září 7, 200916 r Bylo to myšleno že ty jsi tu (sorry za to slovo) vedoucí a tudíž i výčepní a bez toho to v putice nejde s tím snad souhlasíš a jak to bylo včera v tv "voz to sem na dvoukoláku a piš to hráběma"
Září 7, 200916 r Autor To zní jako že si máme chodit bulet k RÁCOVI že to tu špatně vedeš Tak pro tebe ještě jednou a naposledy: já to tu nevedu.....jsem ten poslední v řadě.....ano....
Září 7, 200916 r Autor A sakra, já se budu snažit pro příště.. Dádo přiznej si to...Ty budeš furt nápadnej a vyčuhovat z řady........ jinak by jsi to ani nebyl Ty.....
Září 7, 200916 r Tak pro tebe ještě jednou a naposledy: já to tu nevedu.....jsem ten poslední v řadě.....ano.... Dej si čokoládu
Září 8, 200916 r Dádo přiznej si to...Ty budeš furt nápadnej a vyčuhovat z řady........ jinak by jsi to ani nebyl Ty..... Hele, hele.. jako.. víš jak, TICHO Je potřeba se zviditelnit a v politickém marketingu nás učili, že i špatná reklama je reklama.. Volby v listopadu = šance ale toliko si nevěřím, že bych byl nominován
Září 8, 200916 r Dej si čokoládu čokoláda je pro holky (moji přísedící..) pro chlapy to chce něco tvrdšího
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.