Září 8, 200916 r autorizovaném? Nebo normálním? Pitrys, dojedeš na ten sraz do bohumína? A co takhle 27.9 v 14,00 v Hranicích na Moravě, já jedu, jel bys též?
Září 8, 200916 r autorizovaném? Nebo normálním?Pitrys, dojedeš na ten sraz do bohumína? A co takhle 27.9 v 14,00 v Hranicích na Moravě, já jedu, jel bys též? Spíš autorizovaném.Mám hádanku. S tím Bohumínem záleží,jestli nepojedem pryč,páč mám dovolenou.Navíc pořád nevím kolik stojí to měření výkonu 27.9.pracuji.mám odpolední celý víkend.
Září 8, 200916 r V autorizáku u Kudrny má myslím že bratrance FABTONY, a jede do Bohumína. Jinač i muj soused tam dělá ale moc se neznáme, nastěhoval se nedávno. Kdyby to ale bylo něco zapeklitého, tak bych za nim zašel
Září 8, 200916 r Už jsem to tu kdysi dával do placu a žádný chytrolín to nevěděl. Jde o to když máš origo centrál.Zamkou se ti dveře a pak už třeba levé zadní nejdou odemknout.Safesystem drží zámek zavřený.Jak se dá ty dveře otevřít,aby se mohl vymontovat zámek pro opravu?Ha?
Září 8, 200916 r ty si dostal ránu na dveře,že ti safe systém bloknul zámek?Znám borce co to dělal na golfu a otevíraly to jako 120 ... sundáš gumu u okna z venku a po chvíly šťourání zámek povolil.Pokud máš možnost,sundej tapec ze dveří .. sice je to prcačka,když jsou dveře zavřený,ale všecho jde.. pak jen zámek vyšroubuješ a pohraješ si se západkou ... je to otevřený edit: brácha mladý tady je jeho profil http://forum.skodahome.cz/index.php?showuser=34762 to právě dělal na tim golfu... zkus ho kontaktovat.. je velmi ochotný a snad ti poradí Upraveno Září 8, 200916 r od azriel
Září 8, 200916 r tady Azrik vííí Nevim.... bude vedět kenny... já jsem jen byl v pozici čumila a navíc to bylo tak před rokem,takže si to matně pamatuju
Září 8, 200916 r Je to děs,2 den po dovči a já se tady z toho můžu po.rat ...no nebylo mě líp na dovči....
Září 8, 200916 r Ondro : tobe mozna bylo dobre ale nam ne , s vedomim ze si na dovce se nedalo delat no mě bylo báječně,ale myslel jsem tam na vás klucí..nebojte
Září 8, 200916 r já sem vám to neříkal??? Aha,tak to musím napravit teda,byl jsem na 11 dní v Řecku a to na ostrově Lefkáda.Letěli jsme z Brna takže za 2 hoďky jsme tam byli,žádné 10-12hodinové cesty autem atd.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.