Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A co ty,už si byl na dovči někde?

myslíš že z ní bude kolotočář ? ;)

Taky povolání,ale už nebude asi taak svobodný jako dřív za mejch mladejch let,dnes už je to jenom hoňka za prachama.Znám tu u nás celou kolotočářskou rodinu od malička,a děda mych vrstevníků nikdy neodmýt jedinou pouť byť v malé prdelce dnes Ti řeknou nepřijedem vyděláme za ty dva dni jenom pár stovek,tak nevím co to vzaly do ruky mladý jedou jenom tam kde maj jistotu,že bude pršet už nestačí když budou jenom kapat.

já sem vám to neříkal???

Aha,tak to musím napravit teda,byl jsem na 11 dní v Řecku a to na ostrově Lefkáda.Letěli jsme z Brna takže za 2 hoďky jsme tam byli,žádné 10-12hodinové cesty autem atd.

To já bych radši 10hodin v autě,ale rodina trpí tak je pohldnější letadlo v tom musím souhlasit.

Tady sem smrdel v ČR tak ruzne voda atd... jeliko jsme letos kupovali a zarizujem byt tak nejak v ramci financi sme zvolili levnejsi variantu dovolenych .)

Co to je za mrdala ... ?? To je fór nebo co ?

• Autor

co se divíte...lidé jsou různé----některé chytré , některé pitomé....tak to na světě chodí......

Co je te ta dovolena nebavi ? :)

Mára je na dovči??

To já bych radši 10hodin v autě,ale rodina trpí tak je pohldnější letadlo v tom musím souhlasit.

no tak to seš asi masochista :smich: ,v autě se stresovat to já ne,lepší sednout do letadla,dát si něco k pití a za pár chvil seš v klidu na místě,spousta času a hlavně čistá hlava a žádná únava z řízení.

Tady sem smrdel v ČR tak ruzne voda atd... jeliko jsme letos kupovali a zarizujem byt tak nejak v ramci financi sme zvolili levnejsi variantu dovolenych .)

jj to chápu,ale vžyť u nás je taky krásně :palec2:

Jóóó´mára je na mesíc na dovolené :)

ty woe,měsíc....tak to je slušná dovča :palec2:

Tjn ... tak po tejdnu prestane clovek myslet na praci a vstavat tak normalne :) posledni tejden musi bejt labuz :)

já a dovolená nejde dohromady ... jak jsem 4 dny doma,tak sem celá nervozní a nevim co bych do tý pusy strčila :D proto jedinej můj kamarád je vorkoholizmus

já a dovolená nejde dohromady ... jak jsem 4 dny doma,tak sem celá nervozní a nevim co bych do tý pusy strčila :D proto jedinej můj kamarád je vorkoholizmus

CELÁ NERVOZNÍ, JÁ MĚL ZA TO, ŽE JSI MUŽ :kuk:

• Autor
Jóóó´mára je na mesíc na dovolené :)

Jo je to paráda, ale nějak se to vymklo.....finančně...dneska plná nádrž.....a pak to začalo :( ..nová rychlovarka a to ještě musím zítra koupit novou pračku...jeden set-top-box.....ještě že tam mám v krámu jako vedoucího bratránka...kterej mi udělá cenu :)

Jinak pánové....dneska šéf byl objednat obytnej karavánek....na podvozku IVECA....a je to jako služební :) ...a bude i pro V.I.P. pracovníky k zapůjčení....no nejsem já klikař :) ...za 14 dní bude připraven dle šéfova přání....pak dodám kompletní foto :)

• Autor

Fakt diný...v profilu...muž a zde nám píše žena...... :kuk:

Fakt diný...v profilu...muž a zde nám píše žena...... :kuk:

Ty woe, TRANSVESTYTA mezi náma :smich:

• Autor

To je něco pro Barise :)

Jo je to paráda, ale nějak se to vymklo.....finančně...dneska plná nádrž.....a pak to začalo :( ..nová rychlovarka a to ještě musím zítra koupit novou pračku...jeden SEX-SCHOP-BOX.....ještě že tam mám v krámu jako vedoucího bratránka...kterej mi udělá cenu :)

Jinak pánové....dneska šéf byl objednat obytnej karavánek....na podvozku IVECA....a je to jako služební :) ...a bude i pro V.I.P. pracovníky k zapůjčení....no nejsem já klikař :) ...za 14 dní bude připraven dle šéfova přání....pak dodám kompletní foto :)

Ty jo, to bude mejdan :prc:lol

• Autor

a je to tady zase...míro.....a ty nebudeš mít žádnou slevu... :)

samozřejmě jsem muž .. to bylo napsáno,jako metafora .. mno nic... jo a co to je travestita? to se maže na chleba?

• Autor
samozřejmě jsem muž .. to bylo napsáno,jako metafora .. mno nic... jo a co to je travestita? to se maže na chleba?

ženská s pérem :smich::smich::smich::smich:

hehe .. dojdi do hlouby duse a jsi žena taky :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.