Září 8, 200916 r Autor tak vyrob odstřiky do kelímku .. takovej jako průtokáč Ok...a budu to prodávat...nechceš????
Září 8, 200916 r Ok...a budu to prodávat...nechceš???? ani ne .. sám mam zásoby ... já to mam jak velbloud.. když to pustim,tak to nejde zastavit Upraveno Září 8, 200916 r od azriel
Září 8, 200916 r chlapů bez péra je...viď Mirku Je, ale ještě jsem žádného neviděl, všichni bydlí daleko
Září 8, 200916 r Autor ani ne .. sám mam zásoby ... já to mam jak velbloud.. když to pustim,tak co nejde zastavit aha...další neukojenej...co si to schovává a pak neví co s tím....
Září 8, 200916 r Autor Je, ale ještě jsem žádného neviděl, všichni bydlí daleko mrkni dneska v koupelně......nebo se zeptej herečky
Září 8, 200916 r Autor já slyšel, že jsou všude, jen na moravě jsou CHLAPI POUZE S GULAMA taky dobrý...
Září 8, 200916 r já slyšel, že jsou všude, jen na moravě jsou CHLAPI S GULAMA mi tady v Kolíně mame aj gule aj péra
Září 8, 200916 r Autor Zdarec koukám že jsem přišel včas jen nevím jestli jsem správně v knajpě jo jsi ....taky se přidej...máš péro nebo taky ne jako Míra...
Září 8, 200916 r mi tady v Kolíně mame aj gule aj péra A odpovídáme v ženským rodu , jo to znám, jednou jsem byl na takovém vystoupení
Září 8, 200916 r proto dojíždíme na moravu a děláme děti ... takže bych se vážně zamyslel,jestli je děcko opravdu vaše
Září 8, 200916 r A odpovídáme v ženským rodu , jo to znám, jednou jsem byl na takovém vystoupení já na takový akce plnou homoklád nechodim .. nerad bych přišel domů s děravou prdelí.. ale proti gustu .. žádný
Září 8, 200916 r Autor A odpovídáme v ženským rodu , jo to znám, jednou jsem byl na takovém vystoupení a od té doby se v noci budíš spocenej...nebo to není pot
Září 8, 200916 r Vy nedáte pokoj dokud se zase nepohádáte kdo má ty gule větší co? Vlasto, tak ho taky hoď na stůl ať je poměříme a je klid
Září 8, 200916 r Autor já na takový akce plnou homoklád nechodim .. nerad bych přišel domů s děravou prdelí.. ale proti gustu .. žádný nesmíš se zvedat ze židle....to je snad jasný ne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.