Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 ale tak aspoň si nemusím brát mikroskop Marku, stačí mi ruka já jsem spokojenej...manželka taky...a ani sousedka si nestěžuje.....vidíš já píchám...ty jen honíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Už jsi to otočil dvakrát a furt málo, co? jak víš že 2x...jste se tam potkali ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Už jsi to otočil dvakrát a furt málo, co? ale marka jsem tam viděl už 3x :Dasi stálej zákazník :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 já jsem spokojenej...manželka taky...a ani sousedka si nestěžuje.....vidíš já píchám...ty jen honíš Radši honit, než píchat do sex-schop-boxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Potkaj dva nachmelený ženu s malymá kozama nedá jim to a pokřikujou kde si byla když rozdávaly kozy:Stála jsem frontu na pi.u vole. TAKŽE KDYŽ ROZDÁVALY OCASY STÁL JSEM KURVA NĚKDE V JINY FRONTĚ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 já jsem spokojenej...manželka taky...a ani sousedka si nestěžuje.....vidíš já píchám...ty jen honíš a jak si přišel na to že jen honím To spíš ty máš jen manželku a imaginární sousedku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Radši honit, než píchat do sex-schop-boxu přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 a jak si přišel na to že jen honím To spíš ty máš jen manželku a imaginární sousedku manželku z boxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Ty woe to se nedá číst v klidu Moje polovička se ptá co to tady čtu a jestli nechcete udělat téma pro ně že prej by řekly pravdu A já bych prej podle ní vyhrááááááál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Potkaj dva nachmelený ženu s malymá kozama nedá jim to a pokřikujou kde si byla když rozdávaly kozy:Stála jsem frontu na pi.u vole. TAKŽE KDYŽ ROZDÁVALY OCASY STÁL JSEM KURVA NĚKDE V JINY FRONTĚ. Pane řediteli a kdy mi ho tam strčíte? Ale on už tam je.. Jééééé, ten je ale vééééélííííííkýýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Ty woe to se nedá číst v klidu Moje polovička se ptá co to tady čtu a jestli nechcete udělat téma pro ně že prej by řekly pravdu A já bych prej podle ní vyhrááááááál Jako ¨nejmenší, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Pane řediteli a kdy mi ho tam strčíte? Ale on už tam je.. Jééééé, ten je ale vééééélííííííkýýýýý tvůj zážitek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Ty woe to se nedá číst v klidu Moje polovička se ptá co to tady čtu a jestli nechcete udělat téma pro ně že prej by řekly pravdu A já bych prej podle ní vyhrááááááál tak když je ta tvoje na miniatury....jsi podle ní král.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Jako ¨nejmenší, jo? Mezi těmahle prckama určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 tak když je ta tvoje na miniatury....jsi podle ní král.... lepší než jako ty "jen králíček" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 tvůj zážitek? Já jsem jen dělník, ale chodí tady do hospody i THP /cenzurováno/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Pane řediteli a kdy mi ho tam strčíte? Ale on už tam je.. Jééééé, ten je ale vééééélííííííkýýýýý akorát místo ředitele je Míra a místo sekretářky jeho paní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Já jsem jen dělník, ale chodí tady do hospody i THP /cenzurováno/ ale THP není rovno s ředitelem....zatím.....zatím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 akorát místo ředitele je Míra a místo sekretářky jeho paní Tak a dost!!!!!!!!!!!!!!!! Jdu do plivárny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 myslim že otočíme list tohle nikam nevede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Já jsem jen dělník, ale chodí tady do hospody i THP /cenzurováno/ Některý sekretářky jsou i na dělníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 lepší než jako ty "jen králíček" ale zase ty to dělají x-krát denně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Tak a dost!!!!!!!!!!!!!!!! Jdu do plivárny Kecáááááááš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Tak a dost!!!!!!!!!!!!!!!! Jdu do plivárny čekám tě tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Mažu domu šichta právě skončila,dnes to docela šlo tak se tu stěma vašima obrama mějte v sobotu Zdáááááár. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.