azriel Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Ahoj Máro...fakt?...tak to moc rád já mám péro dlouhý asi 40 cm po ránu,nebo v klidu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 o jakym se bavíme péru...já myslel to na přední náprav u kola jináč samosebou v klidu koukám že všichni zdrhli jen co jsem přišel ale mnou t snad není, teď jsem vylez ze sprchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 bré ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Ahoj Máro...fakt?...tak to moc rád já mám péro dlouhý asi 40 cm Zas jeden s rybářskkým metrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 bré ránko Ahoj, tak jak to vypadá s tvojí károu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Brej den .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Ahoj, tak jak to vypadá s tvojí károu? Nechtel sem bejt za blba ale má pravdu ten chlapec !!! .) Ještě jsme jí neviděli .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Ahoj, tak jak to vypadá s tvojí károu? Nechtel sem bejt za blba ale má pravdu ten chlapec !!! .) Ještě jsme jí neviděli .) jj myslím na vás a asi přes víkend teda udělám foto,ale je to jen modrá FI nic víc nečekejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 To neva, ale už nemáme koho kritizovat, tak šup sem s ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Modrá ? to sem ani nedávej .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Modrá ? to sem ani nedávej .. jj jsem četl co máš pod čarou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 To neva, ale už nemáme koho kritizovat, tak šup sem s ní jedinej kdo ji zatím asi viděl na živo byl Lugo a Poweron ze zdejších členů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 nedelej zagorku a ukaz tu pochromovanou nadheru !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 nedělám zagorku,jen auto používá moje polovička s mou malou slečnou,já jezdím na .Kdybych je měl u práce tak je jdu hned vyfotit O víkendu bude čas,vezmu foťák a blejsknu je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 tak snad mas nejakou fotku kde je auto ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 no právě že to ani nemám .....ale jak říkám je to norm.FI s pár vyměněnejma věcma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Ale umejvat ji kvůli focení nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 to ti ale standa vyhubuje on je na to umejvani dost velkej uchyl !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 no já umýval taky pravidelně,ale od té doby co mám a jezdím na skůtru tak na auto trošku házím bobek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 nebo dneska po práci jestli bude ještě světlo zkusím něco blejsknout teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 No tak to vem na slunicku , at se to leskne on to standa beztak nepozna A je vod nej klid ( takhle to pro nej fotim ja ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 to ti ale standa vyhubuje on je na to umejvani dost velkej uchyl !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 My o vlku a hovno na botě Tě zvadlé péérko stando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 nazdar ¨Stando,že to nemusím mýt kvůli focení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 čau kluci to víš, že ne ale čistý by jsi to mohl mít :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.