Září 8, 200916 r Ahoj Máro...fakt?...tak to moc rád já mám péro dlouhý asi 40 cm po ránu,nebo v klidu?
Září 8, 200916 r o jakym se bavíme péru...já myslel to na přední náprav u kola jináč samosebou v klidu koukám že všichni zdrhli jen co jsem přišel ale mnou t snad není, teď jsem vylez ze sprchy
Září 9, 200916 r Ahoj Máro...fakt?...tak to moc rád já mám péro dlouhý asi 40 cm Zas jeden s rybářskkým metrem
Září 9, 200916 r Ahoj, tak jak to vypadá s tvojí károu? Nechtel sem bejt za blba ale má pravdu ten chlapec !!! .) Ještě jsme jí neviděli .)
Září 9, 200916 r Ahoj, tak jak to vypadá s tvojí károu? Nechtel sem bejt za blba ale má pravdu ten chlapec !!! .) Ještě jsme jí neviděli .) jj myslím na vás a asi přes víkend teda udělám foto,ale je to jen modrá FI nic víc nečekejte
Září 9, 200916 r To neva, ale už nemáme koho kritizovat, tak šup sem s ní jedinej kdo ji zatím asi viděl na živo byl Lugo a Poweron ze zdejších členů
Září 9, 200916 r nedělám zagorku,jen auto používá moje polovička s mou malou slečnou,já jezdím na .Kdybych je měl u práce tak je jdu hned vyfotit O víkendu bude čas,vezmu foťák a blejsknu je.
Září 9, 200916 r no já umýval taky pravidelně,ale od té doby co mám a jezdím na skůtru tak na auto trošku házím bobek
Září 9, 200916 r No tak to vem na slunicku , at se to leskne on to standa beztak nepozna A je vod nej klid ( takhle to pro nej fotim ja )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.