Evers Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 woody mám to tu .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 woody mám to tu .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 Ten je koupenej do firmy.....a koštuje okolo 1 600 000,-Kč hmm tak to je slušná pálka,ale věřím Máro že to bude parádní dovča v tomto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 a když Vám to vadí, že se chlubím " cizím " ..tak sem fotky nedám a je to nenech se znechutit a foto jsem dej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 hele si to posilejte pres SZ fotky z dovolenych jsou uz pase .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 jsem myslel foto toho obytňáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 No ale mára je na dovolené , takže to jsou fotky z dovolené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 Míro : přístě to chce lepší fotku, je to dost rozrastrovaný ale tak v rámci možností dobrééé .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 nebude sem dávat přeci panorámata,táto néé?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2009 No ale mára je na dovolené , takže to jsou fotky z dovolené OK...zašlu jen na požádání ....příští týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Nazdar vykenďácí hu nás začíná svítit blunce,tak to vypadá na šupr pěknej den i když u mně pracovní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 tady je pod mrakem,ale mě je to jedno v 5 jdu na noční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Ty woé tady je to ale chcípnutý..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Ty woé tady je to ale chcípnutý..... To Víš každej se připravuje na zazimování,tak se dělaj VELKY nákupy,rejpá se zahrádka,připravujou zimní kola atd. a pak se nemužeš divit,že nikdo nemá čas chlastat v hospodě dyk zima už klepe na dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Vlasto přípravy na zimu jsi měl dělat v létě....s předstihem......jako já......a máš klid.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2009 možná by bylo lepší něco napsat.....ale asi nemáš co viď..ještě že jsou ty obrázkový smajlící.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 To víš, já chci být v top 20 s nejvíce příspěvkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2009 aha, ale to se musíš víc snažit a tam se dostaneš i když budeš psát písmenka...víš....ale to je jedno......psaní Tě asi víc vyčerpává co.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Jo, jde na mě zimní spánek a navíc jsem nervozní, za chvíi pujdu pro auto, tak jsem zvědav jak to bude vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2009 no jak.....bude to nižší a bude se ti zdát že to nějak divně jede....jde o zvyk....kolik si řekl za výměnu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Spí mi jde o to, aby zadek nebyl níž a za vyměnu říkal cca litr i s geometrii. Je to luxux cena, na to že jinde chtěli jen za výměnu 2 litry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2009 litr to jde....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 dobré odpoledne,dneska nějak nestíhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.