Září 11, 200915 r Ten je koupenej do firmy.....a koštuje okolo 1 600 000,-Kč hmm tak to je slušná pálka,ale věřím Máro že to bude parádní dovča v tomto
Září 11, 200915 r a když Vám to vadí, že se chlubím " cizím " ..tak sem fotky nedám a je to nenech se znechutit a foto jsem dej
Září 11, 200915 r Míro : přístě to chce lepší fotku, je to dost rozrastrovaný ale tak v rámci možností dobrééé .)
Září 11, 200915 r Autor No ale mára je na dovolené , takže to jsou fotky z dovolené OK...zašlu jen na požádání ....příští týden
Září 12, 200915 r Nazdar vykenďácí hu nás začíná svítit blunce,tak to vypadá na šupr pěknej den i když u mně pracovní.
Září 13, 200915 r Ty woé tady je to ale chcípnutý..... To Víš každej se připravuje na zazimování,tak se dělaj VELKY nákupy,rejpá se zahrádka,připravujou zimní kola atd. a pak se nemužeš divit,že nikdo nemá čas chlastat v hospodě dyk zima už klepe na dveře.
Září 13, 200915 r Autor Vlasto přípravy na zimu jsi měl dělat v létě....s předstihem......jako já......a máš klid....
Září 13, 200915 r Autor možná by bylo lepší něco napsat.....ale asi nemáš co viď..ještě že jsou ty obrázkový smajlící....
Září 13, 200915 r Autor aha, ale to se musíš víc snažit a tam se dostaneš i když budeš psát písmenka...víš....ale to je jedno......psaní Tě asi víc vyčerpává co....
Září 13, 200915 r Jo, jde na mě zimní spánek a navíc jsem nervozní, za chvíi pujdu pro auto, tak jsem zvědav jak to bude vypadat
Září 13, 200915 r Autor no jak.....bude to nižší a bude se ti zdát že to nějak divně jede....jde o zvyk....kolik si řekl za výměnu ?
Září 13, 200915 r Spí mi jde o to, aby zadek nebyl níž a za vyměnu říkal cca litr i s geometrii. Je to luxux cena, na to že jinde chtěli jen za výměnu 2 litry
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.