spineshank Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 tak jsem po obědě Kuřecí steak „Neapol“,hranolky, obloha mooc dobrý to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 tak já už mám i po kávičce,kde jste lidi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 nějak se tu sere net ... : ( to zeres pekny blafy jak by rekl zdeňek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2009 no blafy...hranole já můžu na jakej koliv způsob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 ..hehehe aby ses neozval vid..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 mazu domu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2009 konečně tu bude klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 choďte na GP.. jsem tam na cod4 admin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Zdar zdar zdar zasejc tu nikdo nechlastá,no jo krize každej chlastá doma lahváče a chroupe domácí preclíčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Dnes jsem dodělal poslední samolepku kterou na auto dám,je to podpis H.Kopeckeho,sice mi v anketě teda zdrbly ať to tam nedávám,ale já sem nepoučitelnej. (foceno mobilem tak kvalita na navic mi debil hapal na zem a je prasklej kryt přes foťák) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 dobré ránko,tady chčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 choďte na GP.. jsem tam na cod4 admin no na GP jsem zatím nehrál,nejvíc pařím na Trubce,ale někdy bych přišel.¨¨¨¨kdy tam býváš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Ahoj tady chčije a chčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Tady šedo ... na GPhraju vetšinou ,...akorat mi sere jak jsou tam ty vip ucty ... to mi mrda nez se tam clovek proklika.. tak radsi ve svete .) Zkusim te ondro chytnout na te trubce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Ahoj, tady nechčije, ale je hnusná mlha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 To byla u nas rano taky.... je to nejaky na boban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Zduř bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 ahoj... co noveho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Mám po ME+STK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Takže seš bez auta?? Tu mordou věc snad na silnici nepustěj ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 nějak se tu sere net ... : ( to zeres pekny blafy jak by rekl zdeňek Ahoj tady chčije a chčije notak tady už jen nechčije...tady chčije fest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrys76 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Woe.Prý tak krásnou modrou dlouho neviděl.Chtěl mě pustit bez kontroly,ale ukecal jsem ho,ať se na to aspoň koukne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 (editace) hehe Dobre ty ... To si presne pamatuju se mi rozciloval kdyz sem tam jel ze svoji ... Otevrel motor hodil voko ... a rika dobry. Tak mu rikam kua to se za tech 300 na to ani nepodivate ( kor kdyz sem tam musel 2 hodiny cekat ) - se zacal rozcilovat prej jestli si myslim ze toho nevidel dost atd..... Je fakt ze u funglovky na to proste serou .) Editováno: 17. Září 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Čus Pitris, přijedeš v tu sobotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Tady šedo ... na GPhraju vetšinou ,...akorat mi sere jak jsou tam ty vip ucty ... to mi mrda nez se tam clovek proklika.. tak radsi ve svete .) Zkusim te ondro chytnout na te trubce jj o tom divným připojováním na GP sem taky někde četl jinak na Trubce sem většinou každej večer,kdyžtak bych ti napsal icq na mě a předtím bys mě napsal třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.