Květen 3, 200916 r ...potřebuju radu ted se mě ptá herečka co si s vama furt píšu?? co ji mam říct??? fakt nevim
Květen 3, 200916 r Mára: ty jsi vážně až tak alergickej na mléčný výrobky? ti na srazu cvrnknu do půlitru decku - pěkně domácího...mateřskýho Ráca: a nezapomeň "doporučeně" a na obálku napiš "aroma ti šeptá vstaň"
Květen 3, 200916 r ...potřebuju radu ted se mě ptá herečka co si s vama furt píšu?? co ji mam říct??? fakt nevim napiš že tě zlobý přepětí v lamba sondě, kdy podpetí hlavního tranzistoru je rovno nule....ti snad dá pokoj
Květen 3, 200916 r marku pravdu fakt nemůžu ....za ty řeči o tchani by mě zabila a o sračkach a blíti by stratila to poslední minění co o mě ma ....teda doufam že ma
Květen 3, 200916 r Autor Mára: ty jsi vážně až tak alergickej na mléčný výrobky? ti na srazu cvrnknu do půlitru decku - pěkně domácího...mateřskýho Ráca: a nezapomeň "doporučeně" a na obálku napiš "aroma ti šeptá vstaň" Tak ještě jednou pro Tebe KIBI: Nemá rád mlíko od tý doby, co mě máma kojila a bylo to v létě, vylezla na sluníčko a asi jí to mlíko kejslo a já se napil a hned poblil...stačí...sorry raco, ale musel jsem
Květen 3, 200916 r napiš že tě zlobý přepětí v lamba sondě, kdy podpetí hlavního tranzistoru je rovno nule....ti snad dá pokoj to mi neuvěří.....no zkusim něco vymyslet
Květen 3, 200916 r to bych nedělal, mu pak herečka zakáže bavit se s takovou bandou darebáků (myslím samozřejmě všechny krom mě)
Květen 3, 200916 r Autor napiš že tě zlobý přepětí v lamba sondě, kdy podpetí hlavního tranzistoru je rovno nule....ti snad dá pokoj a hele chytrej orgán
Květen 3, 200916 r Tak ještě jednou pro Tebe KIBI:Nemá rád mlíko od tý doby, co mě máma kojila a bylo to v létě, vylezla na sluníčko a asi jí to mlíko kejslo a já se napil a hned poblil...stačí...sorry raco, ale musel jsem ..co sem komu udělal pooommoooc
Květen 3, 200916 r Autor Musel jsem to orgánovi vysvětlit..nectěl pročítat celou hospodu..lenoch.... GOOOOOL Upraveno Květen 3, 200916 r od Marek
Květen 3, 200916 r ještě před chvílí sem si řikal jaky skvělí kamarady sem si pomoci toho infernetu našel ..... ale ted nevim nevim.... :D
Květen 3, 200916 r Mára: ty voe a teď je blbě i mně si nemůžeš pamatovat...buchví jestli ti mamina nedala napít něčeho jinýho..už se jí nechtělo kojit tak ti prdla do flašky něcco náhradního a ty teď máš předsudky GOOOOOL
Květen 3, 200916 r Autor Mára: ty voe a teď je blbě i mně si nemůžeš pamatovat...buchví jestli ti mamina nedala napít něčeho jinýho..už se jí nechtělo kojit tak ti prdla do flašky něcco náhradního a ty teď máš předsudky GOOOOOL no alepoň si na mě vždycky v mléčném baru u KIBIHO vzpomeneš
Květen 3, 200916 r Autor Ty woe a byla to MAMA, nebyl to TATA no ještě ty začínej...já mysll že pomlouváme RACU....
Květen 3, 200916 r no alepoň si na mě vždycky v mléčném baru u KIBIHO vzpomeneš To je dobry název " Mléčny bar u Kibiho "
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.