raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 ...potřebuju radu ted se mě ptá herečka co si s vama furt píšu?? co ji mam říct??? fakt nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Mára: ty jsi vážně až tak alergickej na mléčný výrobky? ti na srazu cvrnknu do půlitru decku - pěkně domácího...mateřskýho Ráca: a nezapomeň "doporučeně" a na obálku napiš "aroma ti šeptá vstaň" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 pravdu...nic jinýho a stejně ti nebude věřit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 a jdu blejt kibi to už je i na moc :-)))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 ...potřebuju radu ted se mě ptá herečka co si s vama furt píšu?? co ji mam říct??? fakt nevim napiš že tě zlobý přepětí v lamba sondě, kdy podpetí hlavního tranzistoru je rovno nule....ti snad dá pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Tak ji to dej přečíst, ne? Nebuď měkký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 marku pravdu fakt nemůžu ....za ty řeči o tchani by mě zabila a o sračkach a blíti by stratila to poslední minění co o mě ma ....teda doufam že ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Mára: ty jsi vážně až tak alergickej na mléčný výrobky? ti na srazu cvrnknu do půlitru decku - pěkně domácího...mateřskýho Ráca: a nezapomeň "doporučeně" a na obálku napiš "aroma ti šeptá vstaň" Tak ještě jednou pro Tebe KIBI: Nemá rád mlíko od tý doby, co mě máma kojila a bylo to v létě, vylezla na sluníčko a asi jí to mlíko kejslo a já se napil a hned poblil...stačí...sorry raco, ale musel jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 napiš že tě zlobý přepětí v lamba sondě, kdy podpetí hlavního tranzistoru je rovno nule....ti snad dá pokoj to mi neuvěří.....no zkusim něco vymyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 to bych nedělal, mu pak herečka zakáže bavit se s takovou bandou darebáků (myslím samozřejmě všechny krom mě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 napiš že tě zlobý přepětí v lamba sondě, kdy podpetí hlavního tranzistoru je rovno nule....ti snad dá pokoj a hele chytrej orgán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Tak ještě jednou pro Tebe KIBI:Nemá rád mlíko od tý doby, co mě máma kojila a bylo to v létě, vylezla na sluníčko a asi jí to mlíko kejslo a já se napil a hned poblil...stačí...sorry raco, ale musel jsem ..co sem komu udělal pooommoooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 (editace) Musel jsem to orgánovi vysvětlit..nectěl pročítat celou hospodu..lenoch.... GOOOOOL Editováno: 3. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 ještě před chvílí sem si řikal jaky skvělí kamarady sem si pomoci toho infernetu našel ..... ale ted nevim nevim.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Mára: ty voe a teď je blbě i mně si nemůžeš pamatovat...buchví jestli ti mamina nedala napít něčeho jinýho..už se jí nechtělo kojit tak ti prdla do flašky něcco náhradního a ty teď máš předsudky GOOOOOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 já se snad budu červenat..jako moje auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ty woe a byla to MAMA, nebyl to TATA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Mára: ty voe a teď je blbě i mně si nemůžeš pamatovat...buchví jestli ti mamina nedala napít něčeho jinýho..už se jí nechtělo kojit tak ti prdla do flašky něcco náhradního a ty teď máš předsudky GOOOOOL no alepoň si na mě vždycky v mléčném baru u KIBIHO vzpomeneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 asi se zavedou nějaky tresty za to mliko :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ty woe a byla to MAMA, nebyl to TATA no ještě ty začínej...já mysll že pomlouváme RACU.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ty woe a byla to MAMA, nebyl to TATA a doprdele..... .... dneska stopro neusnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Raco, tak co jsi herečce namluvil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 no alepoň si na mě vždycky v mléčném baru u KIBIHO vzpomeneš To je dobry název " Mléčny bar u Kibiho " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 ted po tom co tu čtu se nemůžu na nic normalniho soustředit....tak to odložim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.