Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

woody: měj se a ať tě ta podrážka pantofle moc netlačí :p:smich:

Ráca: nebo začni žvatla nesrozumitelný skřeky a trošku slintej...hereča si řekne že nemáš svůj den a už se ptát nebude :smich:

Mléčný bar u Kibiho, to zní fér....ale já nerad samotu :p

Vloženo

ta by mě zpucovala za maminku takovym zpusobem....stčila prst do oka...dupla na nohu auau to mě radši nestrašte asi budu muset požadat standise o cenzuru

Vloženo

ja se neperu kde je jasna prohra asi bych to vzdal

tak konec třetiny jdu se holit aby sem nestrašil děti a aby se zase zvlaště mlada děvčata zase otáčela....

goooooooooooooooooooooooooool

Vloženo (editace)
ja se neperu kde je jasna prohra asi bych to vzdal

tak konec třetiny jdu se holit aby sem nestrašil děti a aby se zase zvlaště mlada děvčata zase otáčela....

goooooooooooooooooooooooooool

ti rostou fousky jo :palec2: ..no chlapák :smich::smich:;)

Editováno: , autor: Marek
Vloženo
a budou se prát doma o PC že jde chatovat s holkama z práce :-)

na ETAphorum.cz do sekce "váš vysavač" :smich:

Ráca: :smich: prst do oka...dupnutí na nohu...to snad néé? :kuk:lol

Vloženo

jen aby se ti v koupelně do toho nesrali Federer, Tiger Woods a Henry...víš že je ten Gillet tým všude :smich: jináč držím palce...přeci jen holi se poprvé není nejlehčí lol

Vloženo (editace)

jo džilet tým je v koupelně se mnou vždy když se holím....pokecáme, já dostanu pár podpisů a je to...HOŠI JDU BYDLET :prc: S HEREČKOU...TAKŽE SMĚLE DO MĚ.... :palec2::p ČUS ZÍTRA..... :)

Editováno: , autor: Marek

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...