Květen 3, 200916 r jak bych změnil slovo nebojte za bojte protože den ede dne je to zvracenější brrrrr
Květen 3, 200916 r no ještě nic fakt ted se ještě uklidnuju sem trochu roztřesenej..... asi ji dneska radši neřeknu nic
Květen 3, 200916 r woody: měj se a ať tě ta podrážka pantofle moc netlačí Ráca: nebo začni žvatla nesrozumitelný skřeky a trošku slintej...hereča si řekne že nemáš svůj den a už se ptát nebude Mléčný bar u Kibiho, to zní fér....ale já nerad samotu
Květen 3, 200916 r hihi tu do hospody přibude novej nick: Rácková....jen Ráca už u nebude tak často, zato mu pibudou puchejře od žehlení, vysávání....
Květen 3, 200916 r tak to bych byl asi bezdomovec. marku kibi ja žvechtlam skoro furt.....dneska na to kašlu a zejtra něco poetickho púro ni vymyslim v praci
Květen 3, 200916 r ta by mě zpucovala za maminku takovym zpusobem....stčila prst do oka...dupla na nohu auau to mě radši nestrašte asi budu muset požadat standise o cenzuru
Květen 3, 200916 r ja se neperu kde je jasna prohra asi bych to vzdal tak konec třetiny jdu se holit aby sem nestrašil děti a aby se zase zvlaště mlada děvčata zase otáčela.... goooooooooooooooooooooooooool
Květen 3, 200916 r Autor ja se neperu kde je jasna prohra asi bych to vzdaltak konec třetiny jdu se holit aby sem nestrašil děti a aby se zase zvlaště mlada děvčata zase otáčela.... goooooooooooooooooooooooooool ti rostou fousky jo ..no chlapák Upraveno Květen 3, 200916 r od Marek
Květen 3, 200916 r a budou se prát doma o PC že jde chatovat s holkama z práce :-) na ETAphorum.cz do sekce "váš vysavač" Ráca: prst do oka...dupnutí na nohu...to snad néé?
Květen 3, 200916 r jj kibi je drsna tak jdu nato vratim mladši krasnějsi tak jestli mate mlady sestry tak šup šup kontakt
Květen 3, 200916 r Autor jj kibi je drsna tak jdu nato vratim mladši krasnějsi tak jestli mate mlady sestry tak šup šup kontakt tak jo zavolej jí do clubu..906 09 09 09
Květen 3, 200916 r jen aby se ti v koupelně do toho nesrali Federer, Tiger Woods a Henry...víš že je ten Gillet tým všude jináč držím palce...přeci jen holi se poprvé není nejlehčí
Květen 3, 200916 r Autor jo džilet tým je v koupelně se mnou vždy když se holím....pokecáme, já dostanu pár podpisů a je to...HOŠI JDU BYDLET S HEREČKOU...TAKŽE SMĚLE DO MĚ.... ČUS ZÍTRA..... Upraveno Květen 3, 200916 r od Marek
Květen 3, 200916 r no teda ja vas tady nemůžu nechat chvili samotny!!!! holeni splněno a na koupani prdim jednou tejdne musi stačit..... :D :D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.