Květen 3, 200916 r taky to po hokeji balim asi mě čeka ještě jedna šichta doma...tak aby z toho měla něco i moje draha :-)))
Květen 3, 200916 r ja vím taky přemejšlim co mě rozboli dneska jestli hlava nebo zada ale nemam inspiraci )))
Květen 3, 200916 r klucí hlásím že pomalu ale jistě to balím, tak žádný bzakázaný uvolnění Ráca....dobrou tobě i Romanovi...ahoj
Květen 3, 200916 r mi jsme jen 2 roky manžele ale před tim sme osm let spolu chodili a žili takže sem na tom obdobně.....no nic taky to balim rano vstavam do roboty tak se mějte
Květen 4, 200916 r Autor Nazdárek hošani....koukám, že jste to včara taky po hokeji zabalili...a co se stalo...žádný pomlouvání Vašeho všemi oblíbeného náčelníka Marka......a mám po náladě..venku prší a je zima.....co u Vás
Květen 4, 200916 r tak zdrtavym kolegy z hospudky....ja sem v práci mame už po poradě,vedouci jde v deset domu tak parada a ještě k tomu lehkej deštík co si víc přát.......marku ty máš velkej vroubek včera si zdrhnul tady odtad bez zaplaceni a ani si neřek ...no toto :-))))
Květen 4, 200916 r Autor ale řekl...nečteš moje příspěvky...máš mííííííííííííííííííííííííííínus......
Květen 4, 200916 r U Vás prší a je hnusně jo? To jsou teda věci...u nás je sluníčko ale asi to dorazí i sem.Slíbili ochlazení.
Květen 4, 200916 r tak sem myslel že tady chvilku pobudu ...člověk přijde do práce si odpočinout a zatim mě honěj jako nadmutou kozu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.