raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 taky to po hokeji balim asi mě čeka ještě jedna šichta doma...tak aby z toho měla něco i moje draha :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 raca: ale dnes neni středa!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 ja vím taky přemejšlim co mě rozboli dneska jestli hlava nebo zada ale nemam inspiraci ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 klucí hlásím že pomalu ale jistě to balím, tak žádný bzakázaný uvolnění Ráca....dobrou tobě i Romanovi...ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 jj měj se kibi neboj už sem se uvolnil venku dostatečne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 raca: tak tomu nech volnej průběh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 roman:uvidime ono to nějak dopadne :-)))) a když ne tak zejtra je taky noc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Ale jo...já už to beru sportovně po 12 letech manželstvi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 mi jsme jen 2 roky manžele ale před tim sme osm let spolu chodili a žili takže sem na tom obdobně.....no nic taky to balim rano vstavam do roboty tak se mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Taky dnes končím.Dobrou noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Nazdárek hošani....koukám, že jste to včara taky po hokeji zabalili...a co se stalo...žádný pomlouvání Vašeho všemi oblíbeného náčelníka Marka......a mám po náladě..venku prší a je zima.....co u Vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 bré ráno vespolek, jakej byl víkend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Krásné dobré ránko Marku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 tak zdrtavym kolegy z hospudky....ja sem v práci mame už po poradě,vedouci jde v deset domu tak parada a ještě k tomu lehkej deštík co si víc přát.......marku ty máš velkej vroubek včera si zdrhnul tady odtad bez zaplaceni a ani si neřek ...no toto :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 ale řekl...nečteš moje příspěvky...máš mííííííííííííííííííííííííííínus...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 U Vás prší a je hnusně jo? To jsou teda věci...u nás je sluníčko ale asi to dorazí i sem.Slíbili ochlazení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 taky to k Vám posílám......už sice přestalo..ale je tu jen 8°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Brééé ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 to vstáváš nějak pozdě...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ahoj Jiři.Nechceš přijet 10.5 do HK? Chceme grilovat a přijede i PT.Co mysliš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 tak sem myslel že tady chvilku pobudu ...člověk přijde do práce si odpočinout a zatim mě honěj jako nadmutou kozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Makej, makej, odpočíval jsi na noční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 pravě že malo...vysedavam furt po hospodách a pak mam bejt ready :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Za ty peníze to bych taky seděl v hospodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ráca, ty jsi moderátor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.