spineshank Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 já mám dnes od 8 do 17:15, ale zejtra mám volno jak volno??měl bys jít umýt auto a navoskovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 ??měl bys jít umýt auto a navoskovat Tak to já budu dělat o víkendu dokud je trochu hezky,pořádně umeju a pak navoskuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 ??měl bys jít umýt auto a navoskovat Tak to já budu dělat o víkendu dokud je trochu hezky,pořádně umeju a pak navoskuju. tak jak to budeš mít,klíďo můžeš dojet i ke mě :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 tak čuss konečně padla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 jak volno??měl bys jít umýt auto a navoskovat asi taky až o víkendu nebo i dýl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 tak čuss konečně padla tak se měj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 (editace) já mám dnes od 8 do 17:15, ale zejtra mám volno copak měli jste odpoledku a zítra ředitelské volno? ...děti hold musí ještě chodit do školy...... Editováno: 7. Říjen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 hah, tak ten byl dobrej. Trochu ze slabšího soudku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 nevím proč? Já ve škole nebyl...ty jo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 I Tobě Ondro...... tady pěkná mlha ale zase teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Bré ráno, tydy u nás krásně svítí sluníško a je teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 tak tady taky je moc pěkně,včera tu bylo 26 ...kuava to byl pařák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 mlha je pryč a je slunečno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 tak ta mlha odešla rychle..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 tady na západě máme všechno rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 jako myslíš auta,sex atd?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 auta ANO--rychlé...SEX NE ...s tím se mazlíme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Sem tu ... Ondro sorač ..včera sem nějak nezvladl... ( nečekaně jsme se zdrželi cestou dom ... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 hoj Jirko,v poho však se nic neděje tak to dnes budeš muset dohnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 sem se bal .) proto sem dneska zrusil zkousku takze rezba bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 já si dal 2 mapy HQ,2mapy TDM HC a šel čumět na dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 no bodeď .. hezky po skromnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 bez tebe to nějak nebylo ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 ser te na hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.