raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 no ty joooo.....to snad nepujdu ani spat...a to sem už chtěl běžet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 ty brdo maj tam i halo-halo....to zas zejtra v práci pošlu lidí do hajzlu až budou něco chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 já se na to podívám zítra, určitě to bude chtít registraci a s tou si dneska nechci hrát ale seznam seriálů tam je moc pěkný, už vím,jaksi budu krátit dlouhou chvíli v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 no taky to vidim zejtra na hezkou noční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 no nic. pro dnešek to taky balím čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 ja taky už sem pěknej tak se mějte..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 je tam toho ažaž a registrace je vpoho čau Stanis já se taky pomalu ale jistě balim, postel volááá tak brou a sledování seriálů zdar nazdar čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Dobrý ránko opilci..jste to včera rozjeli...hlavně s tím zubařem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 zdar pánové tak už toho zubaře mám za sebou a řeknu vám to nemůže dělat normalní člověk.... :-).... takhle se vyřádit v hubě co předved na mě dneska to snad není možný....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 pekne ranko (ale asi ako komu).. ten zubar je strasne povolanie, u nas kamaratke spustil dole krkom ihlu s ktorou jej cistil zubny kamen ci co.. ale hlavne ze ona si ho dodnes chvali aky je to dobry zubar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no to je taky pškny .. mě dneska bez umrtveni čistil takovyma jehlovyma pilničkama kanalky nebo jak se to presně nazyvá...hruza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 to muselo byt strasne, uz len pomysliet na to je hroza.. ja mam to stastie, ze mi zatial zubar nikdy nic nerobil, maximalne rentgen tak tie zazitky viem len z rozpravania - som v tomto taky teoretik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak to se máš ja bych moh hodiny a hodiny vypravět a popisovat všemožny zubní hnusy ... je to děs ale mam to pro dnešek za sebou další pokračovaní ta 14 dni tak si musim užit klidu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 raz som mal pokazeny mliecny zub vzadu, ale ten som si vybral sam tak to sa asi nerata ved jasne, treba si teraz uzivat psychicku pohodu a neriesit to chvilu - mozno zapit nejakym elixirom z ovocnych vytazkov na umocnenie pohody:palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jj nějakej kalíšek bude ale šetřim si to na čtvrtek to mam takovy menší jubileum tak se zleju jako prasatko no už ted mi je zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 brej den vespolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 zdar luky.....to máš v práci čas na green page????? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ale zas vies, no - trening robi majstrov.. podobne veci su paradne, aspon je potom dlho na co spominat ked sa nieco vynimocneho udeje ...s gratulaciou sa pridam az neskor teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jj, mám tu a tam čas....page však mam v designu white and blue, abych nebyl tak nápadnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ale zas vies, no - trening robi majstrov.. podobne veci su paradne, aspon je potom dlho na co spominat ked sa nieco vynimocneho udeje ...s gratulaciou sa pridam az neskor teda no abych to zase nepřehnal s tim treninkem a nepřepalil začátek :-)....díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jj, mám tu a tam čas....page však mam v designu white and blue, abych nebyl tak nápadnej tak ja taky zkoušel jinou barvu ale prostě jinak než v zeleny se tady neumim orientovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ty chodievas na oslavy triezvy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak ja taky zkoušel jinou barvu ale prostě jinak než v zeleny se tady neumim orientovat :-) jj, na zelenou přepnu max. doma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak ja taky zkoušel jinou barvu ale prostě jinak než v zeleny se tady neumim orientovat :-) ja to budem musiet pomaly zmenit, lebo zelena moc bije do oci ked chodia okolo kolegovia - ale takto sa mi to celkom paci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no mě už se každej jak v práci tak doma chechta že kdykoliv dou okolo tak mam zeleno ale ja na ně dlabu........jj na oslavu střizlivej domu po čtyřech :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.