Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

já se na to podívám zítra, určitě to bude chtít registraci a s tou si dneska nechci hrát

ale seznam seriálů tam je moc pěkný, už vím,jaksi budu krátit dlouhou chvíli v práci

Vloženo

je tam toho ažaž a registrace je vpoho ;) čau Stanis

já se taky pomalu ale jistě balim, postel volááá :) tak brou a sledování seriálů zdar nazdar :) čau

Vloženo

zdar pánové tak už toho zubaře mám za sebou a řeknu vám to nemůže dělat normalní člověk.... :-).... takhle se vyřádit v hubě co předved na mě dneska to snad není možný....... :kol-137:

Vloženo

pekne ranko (ale asi ako komu).. :) ten zubar je strasne povolanie, u nas kamaratke spustil dole krkom ihlu s ktorou jej cistil zubny kamen ci co.. ale hlavne ze ona si ho dodnes chvali aky je to dobry zubar :smich:

Vloženo

to muselo byt strasne, uz len pomysliet na to je hroza.. ja mam to stastie, ze mi zatial zubar nikdy nic nerobil, maximalne rentgen tak tie zazitky viem len z rozpravania - som v tomto taky teoretik.

Vloženo

tak to se máš ja bych moh hodiny a hodiny vypravět a popisovat všemožny zubní hnusy ... je to děs ale mam to pro dnešek za sebou další pokračovaní ta 14 dni tak si musim užit klidu :-)

Vloženo

raz som mal pokazeny mliecny zub vzadu, ale ten som si vybral sam tak to sa asi nerata :) ved jasne, treba si teraz uzivat psychicku pohodu a neriesit to chvilu - mozno zapit nejakym elixirom z ovocnych vytazkov na umocnenie pohody:palec2:

Vloženo

ale zas vies, no - trening robi majstrov.. :smich: podobne veci su paradne, aspon je potom dlho na co spominat ked sa nieco vynimocneho udeje ;)

...s gratulaciou sa pridam az neskor teda :p

Vloženo
ale zas vies, no - trening robi majstrov.. :smich: podobne veci su paradne, aspon je potom dlho na co spominat ked sa nieco vynimocneho udeje ;)

...s gratulaciou sa pridam az neskor teda :p

no abych to zase nepřehnal s tim treninkem a nepřepalil začátek :-)....díky

Vloženo
jj, mám tu a tam čas....page však mam v designu white and blue, abych nebyl tak nápadnej

tak ja taky zkoušel jinou barvu ale prostě jinak než v zeleny se tady neumim orientovat :-)

Vloženo
tak ja taky zkoušel jinou barvu ale prostě jinak než v zeleny se tady neumim orientovat :-)

ja to budem musiet pomaly zmenit, lebo zelena moc bije do oci ked chodia okolo kolegovia - ale takto sa mi to celkom paci.. :palec2:

Vloženo

no mě už se každej jak v práci tak doma chechta že kdykoliv dou okolo tak mam zeleno ale ja na ně dlabu........jj na oslavu střizlivej domu po čtyřech :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...