Květen 4, 200916 r evers nejsem ale to je trochu dost daleko navic ještě nevim jaky budem mit směny a mam tušo že by měla vyjit směna
Květen 4, 200916 r nevim nevim.....zase bejt někomu na obtiž a případně bejt na něm časově zavíslej nebo on na mě není uplně idealní
Květen 4, 200916 r jinak panové abyste si nemysleli že se v práci jen flakam tak když na to přijde může moje práce vypadat třeba takto :-)) :
Květen 4, 200916 r raca: to vypadá jako RACK 19" kde je svedená strukturovaná kabelář romane nene je to obraběci centrum trošku větší na ktery ještě navazují další stroje přibližně to vypada takto: Hej, ráca, ty jsi mě nasral , co jsem ti proved, že se mi tak mstíš jeee to sem si hezky ulevil.....ale ještě to nebylo všechno :-)))
Květen 4, 200916 r nazdar klucííí tak co novýho, krom toho že ráca woodymu pokřtil auto jináč pěkný pracovní nasazení Ráca, si taky zaležeš buchvíkam, jen aby jsi se vyhnul práci
Květen 4, 200916 r zdar pane major!!!! ja se i přes svoji plnoštihlou postavičku opravdu narvu kamkoliv jen abych nebyl vidět :-)
Květen 4, 200916 r Ráca: plnoštíhlou?...nevypadá - nedělej ženu jo No hele, hlavní je že nelezeš šéfovi do....snad jen tam je to nevhdný woody: tak jak šla dolu rácova nadílka? já měl včera....přesná trefa na střed čelního skla
Květen 4, 200916 r ráca myslíš Horsta z jedinečný TV reklamy....ty voe ten by to hovno setřel tak, že by ti z auta udělal nejmíň metalízu a vonělo by to po fialkách
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.