Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Sestava se zatím tvoři... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 sakra hradec 180km to je daleko na vylet na zákroj :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ráco nebude labut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 evers nejsem ale to je trochu dost daleko navic ještě nevim jaky budem mit směny a mam tušo že by měla vyjit směna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Buď optimista , sjedeš to na prahu a tam se k někomu přiložíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 nevim nevim.....zase bejt někomu na obtiž a případně bejt na něm časově zavíslej nebo on na mě není uplně idealní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Jooo tak to mas urcite pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 jinak panové abyste si nemysleli že se v práci jen flakam tak když na to přijde může moje práce vypadat třeba takto :-)) : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Sakryš to vypadá nebezpečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 nebezpečne ani ne akorat sem měl problem na fotce 1 vysoukat se ven :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 raca: to vypadá jako RACK 19" kde je svedená strukturovaná kabelář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Hej, ráca, ty jsi mě nasral , co jsem ti proved, že se mi tak mstíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Trošku to je posrany...ale nicmoc...to dáš dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Nojo, ale za tu dobu, než jsem vyzvedl malou ze školky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Bud rád to nemáš škráblé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 To by ti ptáci nerozlítali , bych ji všecko peří oškubal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 raca: to vypadá jako RACK 19" kde je svedená strukturovaná kabelář romane nene je to obraběci centrum trošku větší na ktery ještě navazují další stroje přibližně to vypada takto: Hej, ráca, ty jsi mě nasral , co jsem ti proved, že se mi tak mstíš jeee to sem si hezky ulevil.....ale ještě to nebylo všechno :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 nazdar klucííí tak co novýho, krom toho že ráca woodymu pokřtil auto jináč pěkný pracovní nasazení Ráca, si taky zaležeš buchvíkam, jen aby jsi se vyhnul práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 zdar orgán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 zdar pane major!!!! ja se i přes svoji plnoštihlou postavičku opravdu narvu kamkoliv jen abych nebyl vidět :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ráca: plnoštíhlou?...nevypadá - nedělej ženu jo No hele, hlavní je že nelezeš šéfovi do....snad jen tam je to nevhdný woody: tak jak šla dolu rácova nadílka? já měl včera....přesná trefa na střed čelního skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 jinak woody horst by ti řek že to je hotova kakastrofa..... :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 ráca myslíš Horsta z jedinečný TV reklamy....ty voe ten by to hovno setřel tak, že by ti z auta udělal nejmíň metalízu a vonělo by to po fialkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 spravně kibi naš nesmrtelny ajedinečny horst fuchs.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 No, ja jsem teď dojedl houbovou omáčku a chcu to jit umyt, ale vubec se mi nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.