Květen 4, 200916 r od něj bych si nenechal na auto šáhnout, by si na něj zastřílel vzduchovkou, usmažil vajíčko na haupně a pak by mne s pomrvenym autem poslal někam...samozřejmě s leštěnkou za pouhých 1200,-Kč + asi tucet přípravků zdarma..a v hlavě by mi znělo "to se vyplatí..to se vyplatí" :smich:
Květen 4, 200916 r jakej holub??? racicek se dva dny přemahal aby se uvolnil zrovna nahodně nad tvym autem .-)))
Květen 4, 200916 r Evers: woody: nebo chtěl začít zkusit zdravě jíst, vzal si ze mne příklad a dal si lahodnej šejk mlíko + tvaroh - i barva by seděla
Květen 4, 200916 r Marku však mám ten čuch néé ...slyšeli jste klucíí, no tak psat a narovnejte se na těch židličkách.... makáš?
Květen 4, 200916 r Romane : schvalně to planujes na nedelni vecir ?? Uz sem vyrovnanej ... hlavne nesekat prez ruce potrebuju je mit v poradku
Květen 4, 200916 r Autor Marku však mám ten čuch néé ...slyšeli jste klucíí, no tak psat a narovnejte se na těch židličkách.... makáš? Dneska volno..hlídám s maojí mámou naší malou.....manželka šla poprvé po 2 letech zpátky do práce...taď se malá venčí s babkou venku tak mám na Vás čas....
Květen 4, 200916 r no jen si zase odběhnu a už se zase do mě navažite.......to ste teda kamaradi ještě že aspon ten roman je karakter a nenavaži se do mě jinak romane moc se v tom nevyznam ale důležity je nedat to na sobě znat a aspon někdy něco vyřešit.... :D :D
Květen 4, 200916 r Autor OK...domluvím to s náčelníkem KIBIM a zatneme jim tipec ...i když on v tom asi taky jede co ...no tak nic.....hold se s tím nedá nic dělat.....nejslabší máš padáka Upraveno Květen 4, 200916 r od Marek
Květen 4, 200916 r kibi jako mistní pořadatel a vyhazovač by měl zasahnout!!! obuškem a použit hmaty a chvaty .... :D
Květen 4, 200916 r jj jakože njslabší bych měl oporu ... :D ... v našem polucistovi ...hmmm..... policistovi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.