kibi Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 od něj bych si nenechal na auto šáhnout, by si na něj zastřílel vzduchovkou, usmažil vajíčko na haupně a pak by mne s pomrvenym autem poslal někam...samozřejmě s leštěnkou za pouhých 1200,-Kč + asi tucet přípravků zdarma..a v hlavě by mi znělo "to se vyplatí..to se vyplatí" :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 ...jj na horsta bacha!! a hlavne to jeho zdarma ta sama věc .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Kdyby nebyli holubi, nebylo by třeba horsta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 woody: holuby a drzí rackové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 jakej holub??? racicek se dva dny přemahal aby se uvolnil zrovna nahodně nad tvym autem .-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Raco trpíš zácpou jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 evers: ja nee ale na woodyho sem se přemoh .-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Hoši, on asi zkoušel to projímadlo, co chtěl pro tchýni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Evers: woody: nebo chtěl začít zkusit zdravě jíst, vzal si ze mne příklad a dal si lahodnej šejk mlíko + tvaroh - i barva by seděla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 radši nemluv o mlíku, bo mi to auto ještě pobleje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 woody: to máš recht - zavírám mléčnej bar ááááá náčelník Marek nás tu špehuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 koukám že orgánovi nic neujde..ano jsem tu..tak klídek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 raca: hlavně že se v tom vyznáš a máš práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Marku však mám ten čuch néé ...slyšeli jste klucíí, no tak psat a narovnejte se na těch židličkách.... makáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Romane : schvalně to planujes na nedelni vecir ?? Uz sem vyrovnanej ... hlavne nesekat prez ruce potrebuju je mit v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Marku však mám ten čuch néé ...slyšeli jste klucíí, no tak psat a narovnejte se na těch židličkách.... makáš? Dneska volno..hlídám s maojí mámou naší malou.....manželka šla poprvé po 2 letech zpátky do práce...taď se malá venčí s babkou venku tak mám na Vás čas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 no jen si zase odběhnu a už se zase do mě navažite.......to ste teda kamaradi ještě že aspon ten roman je karakter a nenavaži se do mě jinak romane moc se v tom nevyznam ale důležity je nedat to na sobě znat a aspon někdy něco vyřešit.... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 kdo ti zase ubližuje..můj zástupče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 všichni sou na mě oškliví........ .... :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Evers: je to přizpusobeny P.T který pojede od rodičů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 (editace) OK...domluvím to s náčelníkem KIBIM a zatneme jim tipec ...i když on v tom asi taky jede co ...no tak nic.....hold se s tím nedá nic dělat.....nejslabší máš padáka Editováno: 4. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 kibi jako mistní pořadatel a vyhazovač by měl zasahnout!!! obuškem a použit hmaty a chvaty .... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 jako že by Ti měl pomáhat a chránit tě?...chachá..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 jj jakože njslabší bych měl oporu ... :D ... v našem polucistovi ...hmmm..... policistovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Už se prali? Už se prali??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.