Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 kde to kradeš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 maro chceš hodit odkaz nebo to mam stahnout a nějak si to předame? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 kde to kradeš??? kdo hleda najde :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 to já zkoušel taky a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Jindro hoď mu sem odkaz a já to pak smažu,aby neřekli, že tu máme warez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 už koukam na začatek..... a leze mi to pěkně na nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Mám doma 6 dvd s teletabís, tak kdybys něco chtěl, tak dej vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Jindro hoď mu sem odkaz a já to pak smažu,aby neřekli, že tu máme warez zrovna to zkoušim ale je to odkaz přes profi odkaz na cz-etu a tam klasickej webovej odkaz nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 zrovna to zkoušim ale je to odkaz přes profi odkaz na cz-etu a tam klasickej webovej odkaz nevidim tak to má Mara asi malinko smolíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 (editace) Mám doma 6 dvd s teletabís, tak kdybys něco chtěl, tak dej vědět já mám: Nepořádek a zmatek, Pojďme si zazpívat a Už jsou tady , Roztančení....vše ostaní beru...můžeš mi napsat názvy a pak je vysmahnout a poslat..já Ti to zacáluju... Díky Editováno: 6. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Standis..ty odkazy mázni....myslím že se s WOODYM dohodnu.....ať nemáme problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Standis..ty odkazy mázni....myslím že se s WOODYM dohodnu.....ať nemáme problém... hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Nazdárek panáčci tak zase po čase na netu co je tady novyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 čau Vlasto, tady je vše při starém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 jjoo jjoo všechno při starym...akorat já už sem radši slušnej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ok, podívám se na to, ale dej mi pár dní, od zítřka zase pracuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 WOODY máš SZ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 (editace) tak téma dnešní hospody je : TELETUBBIES...to je bomba co... Editováno: 6. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 no pře lety když sem dělal ještě v předchozi praci tak sme s kolegou soutěžili kdo vydržii koukat na to až do konce...davali to vždy někdy k ranu....tak sme pustili telku.......můžu říct že to nikdo nevyhral.to se fakt neda dokoukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 (editace) to co máme doma už jsem viděl asi 100x Editováno: 6. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 tak to nevim jak dělaš....a dalši naco nesnašim koukat je když přide 4 leta neteř a chce bolka a lolka no ty woe to je taky strašny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 to mám taky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 tak si pust dil s tygrem....kdy 20minut jen zaběry na tygra jak řve.....strašny takhle mi na nervy už dlouho nic nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 (editace) hele malá na to čučí někdy 2-3h v kuse...já umírám, ale jí se to moc líbí..a je od ní klid když něco děláš......:-) na tygra se mrknu...... :-).... Editováno: 6. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 to je jasny děti to maj radi o tom žadna...ale pro nas to je hrozny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.