Květen 6, 200916 r Jindro hoď mu sem odkaz a já to pak smažu,aby neřekli, že tu máme warez zrovna to zkoušim ale je to odkaz přes profi odkaz na cz-etu a tam klasickej webovej odkaz nevidim
Květen 6, 200916 r zrovna to zkoušim ale je to odkaz přes profi odkaz na cz-etu a tam klasickej webovej odkaz nevidim tak to má Mara asi malinko smolíka
Květen 6, 200916 r Autor Mám doma 6 dvd s teletabís, tak kdybys něco chtěl, tak dej vědět já mám: Nepořádek a zmatek, Pojďme si zazpívat a Už jsou tady , Roztančení....vše ostaní beru...můžeš mi napsat názvy a pak je vysmahnout a poslat..já Ti to zacáluju... Díky Upraveno Květen 6, 200916 r od Marek
Květen 6, 200916 r Autor Standis..ty odkazy mázni....myslím že se s WOODYM dohodnu.....ať nemáme problém...
Květen 6, 200916 r Standis..ty odkazy mázni....myslím že se s WOODYM dohodnu.....ať nemáme problém... hotovo
Květen 6, 200916 r Autor tak téma dnešní hospody je : TELETUBBIES...to je bomba co... Upraveno Květen 6, 200916 r od Marek
Květen 6, 200916 r no pře lety když sem dělal ještě v předchozi praci tak sme s kolegou soutěžili kdo vydržii koukat na to až do konce...davali to vždy někdy k ranu....tak sme pustili telku.......můžu říct že to nikdo nevyhral.to se fakt neda dokoukat
Květen 6, 200916 r tak to nevim jak dělaš....a dalši naco nesnašim koukat je když přide 4 leta neteř a chce bolka a lolka no ty woe to je taky strašny
Květen 6, 200916 r tak si pust dil s tygrem....kdy 20minut jen zaběry na tygra jak řve.....strašny takhle mi na nervy už dlouho nic nešlo
Květen 6, 200916 r Autor hele malá na to čučí někdy 2-3h v kuse...já umírám, ale jí se to moc líbí..a je od ní klid když něco děláš......:-) na tygra se mrknu...... :-).... Upraveno Květen 6, 200916 r od Marek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.