Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 tak tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Dobrý večer pánové! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 (editace) á vtipálek Roman je tu :-)Jak bylo v Pardubkách? pracovně? Editováno: 6. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ahoj Marku.Ano,pracovně.Přijel jsem sice okolo 14 hodiny ale v kanclu byl do 16:30 bez forumu...bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ahoj Marku.Ano,pracovně.Přijel jsem sice okolo 14 hodiny ale v kanclu byl do 16:30 bez forumu...bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 nemusíš to psát 2x já to pochopím na poprvé :-)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Taky se už psychicky pripravuju malej už bude 9 měsícu a za chvilku to začne,když měla segra první tak to už je dvacet let a tenkrát sme byly rádi za gramo,ale šmoulové od rána do večera byl fakt záhul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Aha...omlouvám se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Taky se už psychicky pripravuju malej už bude 9 měsícu a za chvilku to začne,když měla segra první tak to už je dvacet let a tenkrát sme byly rádi za gramo,ale šmoulové od rána do večera byl fakt záhul. neboj, teleblbís Tě rozhadrujou.....podívej se na rácu..ten je tím poznamenanej..a dorazil ho tygr od bolka a lolka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 co je dneska nikdo nechlastá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Marku. já papám a čumim na forum.Zitra touhle dobou bude mazec na ledě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Čučely jste teď na ozáka,sem málem učurnul(ikdyž to už možná bylo věkem ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 ozzáka žeru...to je bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Marku. já papám a čumim na forum.Zitra touhle dobou bude mazec na ledě... ty už zase žer...jíš? Je večer..to budeš zachvilku jako já...110kg a kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Marku: byl jsem si zabouchat a musim doplnit ztracenou energii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 a čím doplňuješ..já měl opečenej salámek se sýrem a na to šlehnutý 3 vejce.....6 rohlíčků....pak ještě hruštičku....a litřík jablečnýho juicíčku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Marku: měl jsem krůtí masičko a šopský salát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 ale jde o to kolik.....že....kilo šopáku a celou krůtičku co..... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Dneska je tu nějak mrtvo....zítra poslední den a pak volno až do úterka :-) jupí......a má bej hezky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Má se lepšít počasi jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 jo nemá pršet a má být okolo 23°C..tady u nás na západě..u Vás bude hnusně..posíláme to k Vám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Marku!!!! No ták.Ty mě tu jižní spojku asi v životě nezapomeneš co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 hoj hoj darebáci je tu někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 a hele orgán...já jsem tu ale nikde nikdo tak to asi zabalím taky.... JINAK TÉMA DNEŠNÍ HOSPODY JE : TELETUBBIES :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Marku!!!! No ták.Ty mě tu jižní spojku asi v životě nezapomeneš co? neboj....jen se dost často koukej do zpětnýho zrcátka...jestli mě tam neuvidíš .....budu Tvůj stíííín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.